krwawy.lolo 16.05.22, 12:34 Zdjęcie kolejki na wpuszczenie do sklepu, z 14 maja zeszłego roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Wspomnienie kombatanckie 16.05.22, 12:38 Nigdy mi się nie zdarzyło, bo chodzę późnym wieczorem do sklepu, kiedyś weszłam w sobotę o 13., zobaczyłam coś takiego, przetarłam oczy, by się upewnić, za czym kolejka ta stoi i wróciłam do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Wspomnienie kombatanckie 16.05.22, 12:42 W takim razie oboje nie możemy się zapisać do ZBOWIDu. Ja w takich kolejkach także nie stałem. Aczkolwiek kilkakrotnie pokazywałem (w sklepach z ciuchami, czy butami) kod szczepienny, z dowodem osobistym włącznie. To chyba jednak należy mi się chociaż jakiś dyplom? Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: Wspomnienie kombatanckie 16.05.22, 12:48 W Berlinie sklepy sa dluzej czynne. U mnie kolo 19:30 byly kolejki. Ja stalam pare razy, mimo iz chodzilam acyklicznie na zakupy. Bo pewnie w kazdym landzie byla inna regulacja ilosc klientow na powierzcnie sklepu. Ja sobie zrobilam miedzynarodowy kod szczepienny na Unie i nikt w Pl nie chcial tego widziec. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Wspomnienie kombatanckie 16.05.22, 12:50 Myślałam, że to standard dla Kauflandu, 22? Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: Wspomnienie kombatanckie 16.05.22, 12:53 W Berlinie owszem i bodajze w NRW. W innych landach jest inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Wspomnienie kombatanckie 16.05.22, 14:26 ja tak stałam w 2020, zdjęcia nie zrobiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Wspomnienie kombatanckie 16.05.22, 14:46 tesknie za pandemia za maseczkami za pustymi ulicami i miastami za wsciekloscia "samodzielnie myslacych" Odpowiedz Link Zgłoś