nuka_2 16.05.22, 17:23 Moja wyszła niezadowolona, mówi ze z wszystkiego co pisała chemia zdecydowanie najtrudniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiaapysia Re: A jak wrażenia po chemii na maturze 16.05.22, 17:44 Biorąc pod uwagę średnie wyniki co roku chemia zawsze chyba była najtrudniejsza. Szkoła mojej przyszłorocznej maturzystki od początku na to zwraca uwagę i nauczyciele strasznie cisną uczniów z biolchemów od pierwszej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
nuka_2 Re: A jak wrażenia po chemii na maturze 16.05.22, 18:13 U mojej w pierwszej klasie była pani na zastępstwo, która często wpadła spóźniona, bo uczyła tez w drugiej szkole i bardzo niewiele zrobili. Musieli w 2 lata omówić chemię z 3 lat Widzę ze o chemii jest w wątku maturalnym Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: A jak wrażenia po chemii na maturze 16.05.22, 20:04 nuka_2 napisała: > Moja wyszła niezadowolona, mówi ze z wszystkiego co pisała chemia zdecydowanie > najtrudniejsza. Dziecko zadowolone, ale zdecydowanie podziela opinię, że chemia najtrudniejsza ze wszystkich zdawanych egzaminów. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: A jak wrażenia po chemii na maturze 16.05.22, 20:09 ale nic z tego chociaż nie wyniosła? W tym roku to nawet wody nie wyniosłem Odpowiedz Link Zgłoś