Dodaj do ulubionych

Chorwacja. Apartamenty na campingach.

17.05.22, 20:38
Czy możecie mniej więcej powiedzieć jak wyglądają cenowo apartamenty dla campingach w Chorwacji? Chodzi o takie fajniejsze campingi. Na jaką kwotę za dobę muszę się naszykować w przypadku rodziny 4 osobowej? Opcja bez wyżywienia lub HB? Wiem, że w tym roku z miejscem może być już ciężko, ale myślę bardziej pod kątem przyszłego roku.
Obserwuj wątek
    • extereso Re: Chorwacja. Apartamenty na campingach. 17.05.22, 20:48
      Myśmy kiedyś byli, za bardzo dawnych czasów, jeszcze z dwójką dzieci, na kempingu Nevio w Orebicu. Wtedy warunki nam odpowiadały, było super fajnie, duży drewniany taras z widokiem na Adriatyk, tuż nad brzegiem,choć chyba teraz domek wydawałby się mały. Może dla Ciebie za słabe warunki ( dla mnie dziś byłyby za słabe), ale może ktoś skorzysta. Ceny sprawdziłam dziś, to chyba wypada ok 250 zł za dobę. Myślę że trzeba liczyć troszkę więcej, bo pamiętam, że do opłat doliczono jakieś klimatyczne, dodatki, coś tam jeszcze.
      • melikles Re: Chorwacja. Apartamenty na campingach. 17.05.22, 21:06
        Co to znaczy "apartament na campingu"?
        • lot_w_kosmos Re: Chorwacja. Apartamenty na campingach. 17.05.22, 21:18
          Domek na Mazurach w Chorwacji.
          • melikles Re: Chorwacja. Apartamenty na campingach. 17.05.22, 21:33
            Czyli budka z dykty.
        • littlesquirrel Re: Chorwacja. Apartamenty na campingach. 17.05.22, 21:22
          melikles napisał(a):

> Co to znaczy "apartament na campingu"?

Przepraszam za może mało fachowe słownictwo. Chodziło mi o takie murowane większe domki, nie tylko na jednej rodziny. gdzie wykupuje się taki apartament z kuchnią np.
          • extereso Re: Chorwacja. Apartamenty na campingach. 17.05.22, 21:29
            Acha, to Nevio miało podobne domki dla każdej rodziny i położone tak, że wydawało się, że jesteś sama/sam- kolejny domek za górka, drzewami czy jakiś tak. W sumie pomyślałam, że moglibyśmy tam skoczyć, a gdyby we dwoje, to dobrej nie byłby za mały 😁
          • melikles Re: Chorwacja. Apartamenty na campingach. 17.05.22, 21:34
            Murowanych nie widziałem w Chorwacji. Są stacjonalne przyczepy albo domki z płyty i dykty.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka