extereso 21.05.22, 14:40 Stosuję od 10 dni przez większość dni polecony Ren i szczotkuję ciało, efekt super. Ale teraz chcę włączyć brązujący ( kupiłam w końcu mokosh bo pięknie pachnie). Myślicie że co drugi dzień mam je stosować czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursydia Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 14:43 Stosuj na początku codziennie i patrz jaki będzie efekt. Potem możesz zmniejszyć częstotliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 15:12 Ale jak w stosunku do balsamu z aha? Obu chyba razem nie mogę stosować a na tym efekcie wygładzenia r też mi zależy Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 19:37 Szczotkowanie to też złuszczanie, przynajmniej ja to tak odczuwam. I też nie wiem jak wpasowywać mokosha, żeby nie psuć efektu 😞 . Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 15:46 Myślałam, że będzie o tym jak się posmarowac i niczego nie dotykać przez 20-30 minut Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 15:52 Ja nie dotykam niczego przez godzinę a po godzinie i tak wszystko uyebię Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 15:57 I tak na stojąco przez godzinę? Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 16:00 Zakładam taka luźna kieckę na ramiączkach i idę na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 16:08 Bez majtek? To mój odwieczny zniechęcasz. Napracuję sie, żeby się wysmarować, więc chciałbym nic nie uronić z tego dobra i nie dzielić się z bielizną, ubraniem, prześcieradłem itd. Swoją drogą szukam jakiejś fajnej luźnej "podomki", ale jak mi się podoba fason to nie podoba mi się skład itd Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 16:14 Bez, albo takie kosmetyczne, fizelinowe. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 17:06 Fajne są w Francis&Henry, kupiłam sobie przy okazji kompletowania torby do porodu. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 16:05 Phi, zapatrzę się na ptaki i trzeba mnie siłą wyciągać z sypialni czy tam łazienki Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 16:09 Ja, jak się już zmobilizuję, to czytam na stojąco w łazience, ale to własnie około 20 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 16:11 W tym celu używam pianek „clear” - nie brudzą. A odpowiadając na pytanie ze startera - ja odczekuję 2-3 dni po kwasach, w tym czasie mega nawilżać ciało. Samoopalacz stosuje wtedy, gdy mam pewność, ze kwasy rozłożyłam równomiernie. Nie chce plam. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 17:03 puderikrem.pl/product-pol-6513-St-Moriz-Professional-Bezbarwny-Mus-Samoopalajacy-Medium-Dark-200-ml.html?utm_source=ceneo&utm_medium=referral&ceneo_cid=042480e8-d176-489b-514a-e6e0923be81d Gdy smaruje sie wieczorem, to używam także koloryzujących produktów, u mnie zawsze jest kilka sztuk w obiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 17:09 Dzięki, st.moriz mam od dawna ale jakiś inny Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 21:25 Miałam na myśli zwykłe balsamy (nawilżające, ujędrniające, regenerujące itd). Czekanie na wchłonięcie mnie zniechęca Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 21:47 Jest taki jeden, który wchłania się błyskawicznie i stosuję go wtedy, gdy używam samoopalacza (bo nie powoduje szybszego znikania opalenizny) - Neutrogena Hydroboost. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 22:04 Dzięki, może przy okazji wypróbuję. Akurat z ciałem mam więcej swobody niż z twarzą, którą nie wiadomo co i kiedy może podrażnić. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 17:25 tez mialam taka nadzieje ze bedzie jak stoja lub chodza okrakiem z rekoma w powietrzu itd Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 15:54 Ten balsam aha powoduje złuszczanie, a ten samoopalający to wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 16:00 A co to za polecany balsam i jakie efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 16:01 Ren - efekt gładkie ciało. No i z nóg zeszło zapalenie mieszków czy co tam, te kropeczki, które często występują u jasnych/ rudych, u mnie też. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 16:18 Daj jakiś link bo mi rózne wychodzą pod tą nazwą Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 17:04 Ren to balsam z kwasami. A balsamy z kwasami to dobro dla skory. W połączeniu ze szczotkowaniem na sucho i czarnym mydłem powoduja, ze panie w spa pytaja mnie co robie, ze mam takie gładkie ciało. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 18:21 jeżu prawie 2stówki, nie mozecie polecać czegoś budzetowego? Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 19:39 Thank_you polecała kiedyś chusteczki tołpy, za ok 10zl. (Niestety w moim Rossmanie nie ma). Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 19:55 One są w hebe. Niestety kwasy jeszcze kosztują, te chusteczki summa Summarum wychodzą drożej, ale zawsze można spróbować, zeby zobaczyc, o jaki efekt chodzi i dlaczego te balsamy kosztują wiecej, niż przeciętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 22:05 mid.week napisała: > jeżu prawie 2stówki, nie mozecie polecać czegoś budzetowego? Nie próbowałam tego REN, ale doskonale działa Facetheory Glycomide Body Cream. eu.facetheory.com/products/glycomide-body-cream-with-9-glycolic-acid-cranberry-seed-oil-and-ceramide-3 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 17:23 Balsamu z kwasami nie musisz stosować codziennie, chyba nawet nie powinnaś. W przerwach wbijaj z tym mokoshem. Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 18:06 Pokaż ten balsam kochana Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 19:01 Wersja przyjaźniejsza- ph doctor na łokcie i kolana ( mozna na całe ciało) Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 19:09 a jeszcze bardziej przyjazna - Dermika Odpowiedz Link Zgłoś
hungaria Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 19:59 Ale ktory, ten body elixir? Odpowiedz Link Zgłoś
lannnnntana Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 18:10 Podziwiam Was, naprawdę. Tyle pracy włożyć w wygląd - te wszystkie szczotkowania, włosing, balsamy, kremy, sera. Ciuchy, fryzjerzy, kosmetyczki, paznokcie. Mnie się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
sonnija70 Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 21:26 Mnie tez sie nie chce. Po co mi to wszystko. Nawet makijazu mi sie nie chce, bo to potem zmywac trzeba. Mezowi to jest doskonale obojetne, wiec i ja mam wywalone. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 18:18 mid.week napisała: > Co to jest ten Ren? Już sobie doczytalam wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 18:56 ze swojej strony moge polecic dzem truskawkowy organic shop 2w1 pilinguje i myje i do tego wygladza z balsamow brazujacych pospolity nivea www.hebe.pl/nivea-ujedrniajacy-balsam-do-ciala-z-efektem-brazujacym-400-ml-000000000000367654.html nie brudzi, praktycznie od razu mozna pizame ubrac, typowy zapaszek niemal niewyczuwalny (a nos mam wrazliwy) i daje ladny efekt 'musniecia' opalenizny Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Balsamy do ciała logistyka 🤔 21.05.22, 21:57 Dzięki dziewczyny, jak zwykle niezawodne. Teraz jestem świeżo po warsztatach z masażu twarzy. Wyglądam nie gorzej niż po kobido, chyba będę praktykować. 🥀 Odpowiedz Link Zgłoś