la_bonne_cusine 21.05.22, 18:38 Weekend się zaczął, mam chęć, a tu skucha. Otwieram inne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
golf_pod_brode Re: I cóż mam teraz począć😰? 21.05.22, 18:40 Pokarało cię za aluminium, następnym razem bierz w szkle, najlepiej zwrotnym Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: I cóż mam teraz począć😰? 21.05.22, 22:26 Szanuj aluminium, dopóki jest, bo zaraz zabraknie. Nożem to wytnij. Odpowiedz Link Zgłoś
laura.palmer Re: I cóż mam teraz począć😰? 21.05.22, 18:41 Podważyć nożem, naciąć ostrymi nożyczkami albo przelać do szklanki przez tę dziurę, co się tam zrobiła. Nie było lepszych piw w sklepie? Odpowiedz Link Zgłoś
arkanna Re: I cóż mam teraz począć😰? 21.05.22, 18:43 Jakie by nie było😏 jak masz ochotę to pij , a otworzyć latwo Odpowiedz Link Zgłoś
la_bonne_cusine Re: I cóż mam teraz począć😰? 21.05.22, 18:49 To mąż kupił. Piję co jest choć brzmi to źle. Wylałam, otworzyłam kolejne. A co mi tam. Odpowiedz Link Zgłoś
qwirkle Re: I cóż mam teraz począć😰? 21.05.22, 19:45 kamin napisał(a): > Czemu wylałaś? Kto bogatemu zabroni? 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: I cóż mam teraz począć😰? 21.05.22, 18:45 delikatnie puknij trzonkiem w miejsce pęknięcia. Może być nawet łyżeczka. Weż tego nie marnuj i nie wywalaj. Odpowiedz Link Zgłoś
furiatka_wariatka Re: I cóż mam teraz począć😰? 21.05.22, 19:30 Można otworzyć takim zwykłym otwieraczem do puszek przecież, puszka jak każda inna, nie ma co marnować, szczególnie w dzisiajszych czasach Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: I cóż mam teraz począć😰? 21.05.22, 20:09 Przecież to nie ejst pancerna blacha z rosyjskiego czołgu, tylko aluminium grubości ułamka milimetra, wystarczy nacisnąć czymś równie twardym jak zawleczka, trzonek łyżki wystarcza Odpowiedz Link Zgłoś