kotletymielone5 23.05.22, 12:48 www.onet.pl/styl-zycia/onetkobieta/przyjal-ukrainke-pod-swoj-dach-po-10-dniach-zostawil-dla-niej-rodzine/yhbqj1y,2b83378a Zero skrupułów, zero, nie mówiąc o wdzięczności jakiejś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stephanie.plum Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 12:50 racja, facet się zeszmacił. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 12:53 Pani Sofia w żadnym wypadku nie wygląda na 22 lata. A pan wytatuowany ochroniarz nie sprawia wrażenia idealnego materiału na męża i ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
eriu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 13:19 Pan ochroniarz to ma tatuaż jak morderca: ta łza pod okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: jabadabadam - po trupach do celu 24.05.22, 00:49 Ale zobacz na logikę wydawało by się, że najbardziej zagrożone będą łakome kąski w postaci dyrektorów i innych wąskich specjalistów. A tu nawet ochroniarz z więziennym tatuażem nie może czuć się bezpieczny 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 12:55 Wstrząsające. Nie wiem jak ja teraz w nocy zasnę, wszędzie te Ukrainki czające się na ojców rodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 13:28 Ty jako kobieta to co najwyżej będziesz opłakiwać stratę, ale co ci biedni mężczyźni musza czuć? Wszędzie te Ukrainki, mogą ich dopaść w każdej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 17:13 Nawet taka nie zapyta misia o zdanie tylko zabiera go jakby jej się urzędowo należało. No i biedny miś idzie, bo co ma zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszychleb Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 19:43 Trzeba meza zamykac w klatce conza czasy! Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 20:14 manon.lescaut4 napisał(a): > Ty jako kobieta to co najwyżej będziesz opłakiwać stratę, ale co ci biedni mężc > zyźni musza czuć? Wszędzie te Ukrainki, mogą ich dopaść w każdej chwili. 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 20:07 Pesel dobrze schowaj, bo ukradną. Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 13:01 Dobrze, że jestem w 50% Ukrainką, może się da wykrzesać coś z tych genów i może dodatkowo kogoś przygrucham. Obecnie interesuje mnie branża remontowa, ewentualnie fizjoterapeuta. Są jakieś organizacje w których można składać wnioski o takiego mało związanego z rodziną misia? Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 17:16 Ale jakie wnioski? Po prostu namierzasz misia, mówisz mu, że ma się w dziesięć minut spakować w jedną walizkę i pakujesz go do samochodu. Koniec, posprzątane. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 13:02 Też chciałem pomóc, ale sprawy przybrały nieoczekiwany obrót — podkreślił I akurat, tak zupełnym przypadkiem facet zaproponował pomoc bardzo atrakcyjnej kobiecie. Gościu prędzej czy później znalazłby sobie nową kobietę. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 13:03 sek w tym, ze ona jakas bardzo atrakcyjna nie jest. Dlugi konol, blisko osadzone oczy, przypomina mi bardziej Angielke wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 13:04 Kwestia gustu, widać, że jemu wpadła w oko. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 13:04 On ją najpierw wypatrzył w necie, zaprosił właśnie ją, a nie jakąś przypadkową osobę. No tak właśnie zrobił. Współczuję jego dzieciom i poprzedniej partnerce, chociaż z drugiej strony - z takim facetem zawsze lepiej rozstać się wcześniej niż później. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 13:06 > On ją najpierw wypatrzył w necie, zaprosił właśnie ją, a nie jakąś przypadkową osobę. Dokładnie o tym piszę - upatrzył sobie kobietę i nagle poczuł chęć przygarnięcia uchodźczyni. Ewentualnie wcześniej poczuł taką potrzebę i szukał odpowiednieo atrakcyjnej kandydatki. Tak to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 13:15 I to jeszcze z Lwowa, skąd generalnie mniej osób ucieka. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 13:19 Ze Lwowa? Sprawdzić czy nie ma polskich korzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 19:24 Jest tak brzydka, ze raczej ma angielskie. A z charakteru, to jakiejs hieny. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 13:43 a to nie bylo tak, ze pracowali razem czy cos? poza tym kurde..dwojka malych dzieci.. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 13:21 triss_merigold6 napisała: > "The Sun". I wszystko co zamieszcza to najprawdziwsza prawda, cala prawda i tylko prawda. Specjalnie dla zglodnialych zeby kotlety rozne mialy czym sie doprzyprawic, za malo pieprzu w zyciu, czy cus. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 14:51 Te kotlety to jakieś monotematyczne są. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 13:07 OJP, zamienił stryjek całkiem wyglądną siekierkę na kijek. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 13:07 Najlepsze, że wprowadzili się do rodziców Nie ma to jak dojrzałe decyzje życiowe. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 13:11 Myślę, że poprzednia partnerka powinna wysłać Ukraince kwiaty, że na w miarę wczesnym etapie związku uwolniła ją od takiego palanta. Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 13:54 Qrva nie facet. Zeszmacil sie, gdy tylko nadarzyla sie okazja. Dobrze, ze kobieta szybko zauwazyla i ich pogonila, bo jeszcze pol mieszkania by wyprzedal. Zycie. Do padliny zawsze ciagna sepy. Zaden narod nie jest idealny, to sie nie zdarza w przyrodzie. Jakis procent kazdej populacji jest wadliwy, tutaj ta zakochana parka z 10-dniowym starzem. dziwie sie rodzicom ze nie pogonili syneczka. Chociaz pewnie wtedy tru lof zostalaby wsytawiona na porzadna probe i pewnie by nie przetrwala, a oni zostaliby sami z tym palantem na karku Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 18:47 Uznaje ma wine wielka i zapamietam Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 13:18 A z jakiego powodu uważasz, ze interesuje nas życie seksualne Brytoli? My mamy Martę Kaczyńską, podwójne wdowy smoleńskie panie Gosiewskie, mamy wszystkie śluby prezesa Kurskiego i epopeję "Mariusz wróć do domu". Mamy też naczelnego konserwatystę JKM z dziećmi od tylu matek, że trudno się doliczyć, chyba coś koło czterech. Mamy mORDObicia wśród IURIStów , bo pani się zakochała w przyjacielu męża i jednocześnie mężu przyjaciółki i jako pobożna niewiasta, która jest podległa mężczyźnie, podlegała mu wielokrotnie w różnych pozycjach. Nam się tak łatwo nie zaimponuje. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 13:30 > Nam się tak łatwo nie zaimponuje. Tu uwazam, ze jakis porzadny plebiscyt by sie przydal ustalajacy ktory kraj ma lepszych reprezentantow przykladowego prowadzenia sie. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 13:36 Zapomniałam jeszcze o Antku Królikowskim i Rzeźniczaku! Nie no, 12 punktów dla Polski, a kto uważa inaczej ten banderoonuca! Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 17:05 W dodatku powyższe historie są prawdziwe, raczej w przeciwieństwie do historyjek serwowanych przez "The Sun" Kotletymielone, czy Ty masz tatar z mózgu, że to łykasz? Wierzysz też w krótkie, zabawne opowiastki z "Chwili dla ciebie", kończąc się: "A potem wszyscy długo się śmialiśmy razem?" Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 18:45 annaboleyn napisała: > Wierzysz też w krótkie, zabawne opowiastki z "Chwili dla ciebie", ko > ńcząc się: "A potem wszyscy długo się śmialiśmy razem?" > > Śmiechom i dokazywaniom nie było końca 🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 20:18 Często przypominamy sobie tę zabawną sytuację w mojej kuchni! Odpowiedz Link Zgłoś
eriu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 13:18 Koleś po 10 dniach zostawił 10 lat życia - nie chce mi się wierzyć, że w takim razie te 10 lat było usłane płatkami róż i bezproblemowe. W związkach się zdarza, że ktoś kogoś zafascynuje ale wybiera się swojego partnera, bo się go wybiera codziennie. On po prostu nie chciał już swojej partnerki wybierać. Czy to byłaby ta dziewczyna czy inna to by się w końcu zdarzyło, bo by szukał okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
arista80 Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 13:21 Ta wiadomość wczoraj była na pierwszych stronach wszystkich włoskich gazet. Nawet się zastanawiałam czy nie założyć wątku, ale potem by mnie wyzwano od onuc, więc dałam sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 13:27 Moja sąsiadka ma romans. Zastanawiam się, czy założyć wątek na forum. to taka unikalna sytuacja, niezwykła, jest o czym dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 13:42 arista80 napisała: > Ta wiadomość wczoraj była na pierwszych stronach wszystkich włoskich gazet. Wtf?🤣 jak to wogole mozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 13:43 wloskie media sa specyficzne Odpowiedz Link Zgłoś
arista80 Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 13:48 Też mnie to zdziwiło. Rozumiem jakiś portal plotkarski, a to były główne włoskie gazety informacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 15:09 No ale to chyba świadczy o poziomie tych mediów... 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 15:17 Sezon ogórkowy 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 17:18 arista80 napisała: > Też mnie to zdziwiło. Rozumiem jakiś portal plotkarski, a to były główne włoski > e gazety informacyjne. Rzuć jakiś link, chętnie poczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
arista80 Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 17:25 www.ilmessaggero.it/ ta informacja utrzymuje się jeszcze dziś. Wczoraj była też na Repubblica, today.it, il mattino, il tempo. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 18:38 Oj, to faktycznie musi byc tam susza w atrakcjach w tej Italii. Zwracam honor Arista. Dawno mnie tak nic nie zdziwilo. Odpowiedz Link Zgłoś
arista80 Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 18:53 Też mnie to zdziwiło. Ten news już mi się gdzieś wcześniej przewinął, ale to był jakiś ogólno-plotkarski portal, więc nawet nie zwróciłam większej informacji. A wczoraj zaliczyłam zdziwienie jak zobaczyłam to na stronach i to kilku gazet. O tyle też jest dziwne, że we Włoszech jest stosunkowo niewielu uchodźców z Ukrainy i raczej ulokowano ich w przystosowanych do tego strukturach niż u rodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 19:04 > we Włoszech jest stosunkowo niewielu uchodźców z Ukrainy No wlasnie dlatego dziwi napuszczanie na uchodzczynie. Bo jaki cel rozbuchania historii jakiegos banalnego romansu osob zupelnie nikomu nieznanych? Tak jakby lokalnych czy swiatowych celebrytow zabraklo Za to ci ludzie moga wycinki prasowe zbierac do kolekcji dla potomnych. Patrzcie dziateczki jakim dziadek byl rycerzem! Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 19:23 Jakie napuszczanie? Sensacja po prostu, bo dwie qrcy sie spotkaly i blysly inwencja. To, ze ktos jest uchodzczynia, wcale nie znaczy, ze ma glejt na niedostrzeganie jegop wad. Jesli tak bedziemy robic, nieuczciwe maupy (plci obojga) beda sie przeslizgiwac miedzy porzadnymi ludzmi i zerowac na pomocy, ktora im sie nie nalezy. A informacje i tak sie rozejda, tylko poczta pantoflowa i moze wolniej. Za to jak juz sie rozpelsna, szambo wybije wieksze. Odroczone, skumulowane krzywdy, skutkuja wymierzaniem sprawiedliwosci pod wplywem emocji. Przy duzej grupie ludzi to szkodliwe, moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 20:21 Ciekawe, czy w L'Osservatore Romano też napiszą o tej niezwykłej historii. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 15:16 > Ta wiadomość wczoraj była na pierwszych stronach wszystkich włoskich gazet. Yhyy, juz wierze. Wlosi nic wlasnego nie maja tylko plotki z importu. Odpowiedz Link Zgłoś
brubba Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 13:31 Odbieram obie połówki tej świeżo zakochanej pary jako puste. Odpowiedz Link Zgłoś
eriu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 13:36 Ale co zbudujesz po 10 dniach znajomości? To jest pożądanie. Publiczne deklarowanie miłości w takiej sytuacji jest po prostu głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 19:15 Nienienie, to jest podobno piorunm sycylijski. Nizej forumka tak twierdzi. Wcale nie infantylne i bezmozgie myslenei kroczem i rujnowanie calego zycia pod wp;ywem nieznanej osoby z nieznanymi (i duzym prawdopodobienstwem finansowymi) motywami. Tylko, rozumiesz, piorun. BTW, ja sie tym Ukrainkom wcale nei dziwie. O ile jakas kobieta nie ma skrupulow i jest mora;nym dnem, wykorzystanie takiego barana jest latwiejsze niz zabranie dziecku zabawki. Bo dzieciak narobi wrzasku, a baran jeszcze bedzie ja kryl. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 20:33 29-latek po 10 latach zostawił żonę. Nie no, zadziwiające że związek 19-latka nie trwał po grób, jak to się mogło stać. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 13:34 Nie wiem w jakiej bańce żyjesz ale każdego dnia tysiące facetów na całym świecie porzuca swoje żony, czasem ciężarne, czasem z dziećmi, czasem chore. I odchodzą w siną dal. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 13:39 I ty to łykasz? No brawo Oraz fakt, facet nie miał żadnych skrupułów. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 14:05 On szukał kochanki a pani była gościnna w kroku to szybko im poszło. Historię o wielkiej miłości niech łykają pelikany. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 14:43 pani była gościnna w kroku Ale proszę nie stygmatyzować ofiar wojny. Pani była sama, przerażona, potrzebująca wsparcia. A zły, zły, zły samiec ja uwiódł, oszukał, sprowadził na drogę zła swymi czułymi słówkami, omamił tym co odznaczało mu się w kroczu (pewnie nosi rurki!), a może nawet robił jej naleśniczki rano. Odpowiedz Link Zgłoś
demono2004 Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 19:09 angazetka napisała: > I ty to łykasz? No brawo > Oraz fakt, facet nie miał żadnych skrupułów. Ty i większość ematek, łykacie wiele durniejsze rzeczy, ktore wciskają wam media. I tak. Panowie ślinią się do Ukrainek nawet na ulicy. W moim mieście np tak jest. Być moze twój mąż tez to robi i nawet o tym nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 20:14 A do Polek nie? Sprawdzają dokumenty przed tym ślinieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 20:19 Ale najpierw pytają je o pochodzenie i dopiero wtedy się ślinią? I to chyba dosłownie, skoro postronny obserwator to widzi? Fassscynujące. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 20:44 demono2004 napisała: > Być moze twój mąż tez to robi i nawet o tym nie wiesz. 😀 to brzmi jak haslo z czasow zimnej wojny chyba czas isc do lekarza demono, czy cos Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 22:15 Łał. Jakiś detektor mają, żeby rozpoznawać Ukrainki, czy też te Ukrainki jakieś specjalnie feromony na sobie rozpylają? Bo jak do tej pory mój mąż jakoś nie ślinił się do obcych bab, a ukraińskiego nie odróżni od żadnego innego języka ściany wschodniej, bo nigdy się nawet rosyjskiego nie uczył. Może muszę mu zasugerować, żeby sobie śliniaczek na wszelki wypadek kupił i nosił ze sobą, bo co będzie jak go taka podstępna Ukrainka zdybie gdzieś na mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 22:27 Ja na wszelki wypadek chodzę w wyszywance i na widok co przystojniejszych facetów szepczę zmysłowo: Sława Ukajini. Może ktoś się nabierze. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 22:29 arthwen napisał(a): > Bo jak do tej pory mój mąż jakoś nie ślinił się do obcych bab, moze po prostu o tym nie wiesz😺 Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 22:21 Demono2004, pier..ol takiego męża, kup se pingwinka 🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 16:04 Ochroniarz wszystko jasne… Głupie dziewczę, ja tez zostawi tak samo szybko jak zostawił żonę po 10 latach. Wielka miłość szybko się wypali jak tylko pobzyka. Szmaciarz to i szmatę sobie do związku wziął. 🤢 Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 17:23 z naszego kręgu pomocowego znam sytuację, w którym Ukrainka z dzieckiem została wyrzucona po kilkunastu dniach bodajże bo przystawiła się do pana męża, podrywała go i w ogóle ( pan mąż cham, prostak z lepkimi rączkami ale to w ogóle ale w ogóle nie ma znaczenia wszystko wina Ukrainki !) Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 17:51 W sumie co za różnica? Możliwe że tylko pan miał lepkie rączki, możliwe że pani Ukraince to nie przeszkadzalo i możliwe że przeszkadzało. Tak czy siak lepiej dla obydwu stron jeśli ona nie będzie tam mieszkać. Co byś zrobiła na miejscu owych osób? Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 18:50 A o piorunach sycylijskich slyszalas sierotko emocjonalna? Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 19:06 U goofniarzy pewnie slyszala, u doroslych i dzieciatych zapewne podejrzewala wyksztalcenie sie mozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 19:08 Teraz dasz nam upust swojego przeplywu swiadomosci? Chyba juz ci sie nazbieralo pod same kokardki. Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 19:10 Ja? Nie Ty czasem piszesz o jakichs piorunach z bajek dla dzieci??? Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 18:42 A maz pani i ojciec dzieciaka ukrywa sie w miedzyczasie przed bombami pewnie. I teskni za rodzina Co innego mozna bylo zrobic? Nawet jakby nie podrywala, to nie mogla zostac, bo by jej cos zrobil wreszcie. Jesli wykorzystywala to, ze trafila na qviarza, to juz w ogole. Wlasnego meza ciezej wystawic za drzwi, nawet jak puszczalski. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 22:34 22 latka z Lwowa? Daj spokój cała ta historia grubymi nićmi szyta Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 19:00 Wiem że to nie ma większego znaczenia ale wg mnie ta Angielka jest ładniejsza od Ukrainki Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 19:09 Ukrainka jest "nastarana". Pewnie jedna z tych lowczyn jeleni i baranow, co polowaly juz przed wojna. Trafila na jednego, to i ustrzelila. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 19:12 ma nieladne rysy twarzy i wyglada wlasne angielkowato Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 19:19 Owszem. Zamienil siekierke na kijek (w dodatku podstepny i z duzym prawdopodobienstwem planujacy go ogolic). A Angielka przynajmniej pozbyla sie garba, na ktorego nie moglaby liczyc, tylko o tymnei wiedziala. Lepiej teraz, poki jest mloda, znajdzie lepszego i zbuduje wczesniej porzadne wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 22:15 Ta nowa wygląda trochę jak Rafalala Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 19:44 kotlety w formie Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 20:04 👍 a facet rzeczywiście po trupach do celu- najpierw ja wyłączył na FB, potem sprowadził do domu, a potem zostawił rodzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 20:17 Pani z Ukrainy tego faceta porwala i zniewolila? Biedny misio. Odpowiedz Link Zgłoś
kotletymielone5 Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 21:48 Klapki na oczach widzę siedzą mocno. To nic. Gratuluję dobrego samopoczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 22:01 A o co ci chodzi mizoginie-rasisto- mendo forumowa? Chcesz powiedziec,ze faceci to bezmozgi? Moze ty taki jestes i trzeba cie w klatce trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 22:02 Twoje samopoczucie zależy od tego, że jakiś koleś w UK rozstał się z żoną? Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 21:55 melisananosferatu napisał(a): > Pani z Ukrainy tego faceta porwala i zniewolila? Biedny misio. Serio ktoś ja wpuścił do domu , chciał pomoc i się bierze za czyjegoś męża? Nie powinna mieć choć trochę przyzwoitości? Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 21:59 Ale, ze go wziela, zapakowala i odjechala w dal? Gdyby nie chcial to nawet gdyby golym kroczem mu przed oczami nadawala morsem 'kocham cie misiuuuu' to by nie zostawil zony i dzieci. Tak to wlasnie dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 22:17 melisananosferatu napisał(a): > Ale, ze go wziela, zapakowala i odjechala w dal? Gdyby nie chcial to nawet gdyb > y golym kroczem mu przed oczami nadawala morsem 'kocham cie misiuuuu' to by nie > zostawil zony i dzieci. Tak to wlasnie dziala. Pierd…olisz nie chodzi o męża, a o same jej zachowanie . Ganianie nago po czyimś domu to tez brak przyzwoitości. Nikt nie mówi ze facet jest niewinny, ale pani powinna mieć jakieś zasady w życie nie być szmatą. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 22:25 A o kogo chodzi, mamuska? Sadzisz, ze facet, ktory kocha i szanuje swoja partnerke zlamie swoje zasady dla ladnej pupy? Nikt cie nigdy nie podrywal wiedzac, ze jestes w zwiazku? Bo mi sie to zdarzylo i jakos nie spakowalam walizki nie lecialam za mlodszymi portkami, mimo, ze portki bardzo sie staraly. Nie wiem co takiego trudnego w zrozumieniu, ze pani z Ukrainy obeszlaby sie smakiem gdyby pan mial kregoslup moralny. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 22:03 Serio facet sprowadza do rodzinnego domu kobietę i pod okiem żony się za nią bierze? Nie powinien mieć choć trochę przyzwoitości? Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 22:06 Podejrzewam, ze gdyby nie ta Ukrainka to bylaby inna. W przypadku tego pana powiedzenie 'smieci wyniosly sie same' jest jak najbardziej prawdziwe. Pani z Ukrainy tez nie lepsza ale to nie ona byla w tym zwiazku 10 lat i to nie ona ma z ta kobieta dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 22:08 Ja wiem czy śmieci? Facet ma 29 lat i żonę od 10. Raczej słaby wiek na tworzenie relacji na całe życie, większość związków 19-latków się rozpada. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 22:11 Wez, skoro mu zona nie pasowala mogl postapic jak dojrzaly czlowiek (29 lat to juz powinien miec w glowie poukladane) i sie rozwiesc a nie szukac panny w necie i chromolic o truloff. Zenujace. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 22:15 Ale typowe. Mało takich historii znamy z forum, zarówno z panami jak i paniami e roli głównej? Zresztą ja sama po ośmiu latach zakończyłam związek w który weszłam jako 18-latka pod wpływem truloff. To raczej nie jest nic do tworzenia artykułów do mediów Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 22:19 To akurat jest proba szczucia na Ukraincow. Ja jestem bardzo konserwatywna (wierze w uczciwosc zwiazkowa) i nie uznaje bycia z kims, kto nie jest 'the one'. Dlatego uwazam,ze, niezaleznie od plci, ten, kto z dnia na dzien odchodzi bo w aptece spotkal truloff nie jest funta klakow warty. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 22:55 Na pewno kpisz o gościu z art? Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 22:11 Ale przecież dzieci mu nikt nie zabiera. Może się chłop jak najbardziej nimi zajmować. Dzień w dzień jak na dobrego ojca przystało jeśli takim jest. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 22:15 A czy ja twierdze, ze zabiera? Oczywiscie, ze powinien sie dziecmi opiekowac tak, jak na ojca przystalo, laski nie robi. A jego ex zona powinna pojechac sobie na miesiac do spa zeby odreagowac. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 22:20 melisananosferatu napisał(a): > Podejrzewam, ze gdyby nie ta Ukrainka to bylaby inna. W przypadku tego pana po > wiedzenie 'smieci wyniosly sie same' jest jak najbardziej prawdziwe. Pani z Ukr > ainy tez nie lepsza ale to nie ona byla w tym zwiazku 10 lat i to nie ona ma z > ta kobieta dzieci. Akurat taka baba jest tak samo winna jak facet nawet o milimetr mniej niż on. Weszła do domu inne kobiety i przyczyniła się do jej cierpienia, a przede wszystkim cierpienia dzieci. Żaden człowiek nie powinien się przyczynić do tego żeby jakieś dziecko cierpiało, niezależnie czy przyrzekało czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 22:27 No pacz, mamuska, tatus ladujac sie do wyra Ukraince jakos nie myslal o cierpieniu swoich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 22:36 3-mamuska napisała: > Serio ktoś ja wpuścił do domu , chciał pomoc Serio pewna jesteś, że od początku chodziło o udzielenie pomocy? Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 23:06 Serio, wszyscy wiemy, że ta historia się nigdy nie zdarzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 22:10 Jeśli odnosisz sie do wdzięczności przygarniętej Ukrainki, to przecież panu była najwyraźniej BAAAARDZO wdzięczna i nie omieszkała się tego okazać A pani tez zrobiła przecież dobrze, sprzątnęła jej śmieci z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 22:26 >Zero skrupułów, zero, nie mówiąc o wdzięczności jakiejś Scenariusz jak u Jacka Kurskiego Czy Marty Kaczyńskiej. Czy też aktywistów ordo iuris -Zycha i Pawłowskiej. Czemu o nich wątków nie zakałdasz tylko o jakiejś randomowej Ukraińce? Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 22:27 Bo musi poszczuc, sabaka. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 22:29 No dokładnie. Zych przeleciał żonę kumpla, a był świadkiem na ich ślubie. Strach mieć katolików obok siebie jak się jest w związku. Odpowiedz Link Zgłoś
kotletymielone5 Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 23:02 To wspaniale, że tak kochacie dzielny naród ukraiński, który 80 lat temu .... no mniejsza z tym. Chciałam wam tylko przypomnieć, co to było jak hitlerowcy (krwiożerczy wrogowie Polski (aczkolwiek Polska to się chyba najmniej dla Was tutaj liczy) odkryli groby w Katyniu i ogłosili, że zrobili to Sowieci (drudzy krwiożerczy wrogowie Polski). Też jakie było przerzucanie się epitetami, że to na pewno niemiecka prowokacja. Tak, że radziłabym pomyśleć - wiem, żę to trudne - zanim puścicie w czambuł swoją mantrę: ruska onuca, troll, itp. Rozumiem, że życie za granicą (większość z Was) ułatwia trwanie w braku kontaktu z rzeczywistością Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 23:05 Ale postaraj się nie zesrać. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 23:09 Co prawda, to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 23:07 Nie, nie kocham narodu ukraińskiego, choć niektórym przedstawicielom istotnej mogłabym w sprzujajacych okolicznościach okazać trochę miłości O jakiej granicy mówisz? Istotnie większość z nas żyje poza granicami UK i jest nam obojętne, że jakiś ochroniarz zostawił żonę. Czy ktoś tu użył słowa prowokacja? O co ci właściwie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 23:07 A co ma Katyn, Wolyn i napasc ruskich na Ukraine wspolnego z tym, ze jakis mieszkaniec Wysp nie umial ptaszka w spodniach utrzymac? Powalilo cie do reszty, kotlet? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 23:09 No właśnie próbuję zrozumieć. Grozila mu rzezią wołyńską i że strachu odszedł do niej od żony? Czy sugerowała że jak jej nie przeleci to strzał w tył głowy? Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 23:11 Jak to dobrze, że takie kotlety trolluja tak głupio. Dezinformacja to potęga, strach myśleć, co by było, gdyby dezinformujący nie tylko cieszyli się przeciętną inteligencją, ale jej używali! Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 23:46 No to sie poswiecil chlopak a my tu go z blotem mieszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 23:14 Ale przeciez zalinkowana historia dzieje sie zagranico i przez zagraniczne média jest szeroko kolportowana😺 Myslalam nawet, ze napiszesz ze debigrantki bronia ukrainskiej zdziry bo same wyrwaly menzow autochtonkom, ale najwidoczniej w tym odcinku chodzi glownie o napierdalanie w « narod ukrainski » przez aktywny kontakt z Polska Rzeczywistoscia via brytyjskie historyjki z dupy relacjonowane w corriere della serra. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: jabadabadam - po trupach do celu 23.05.22, 23:19 > co to było jak hitlerowcy (krwiożerczy wrogowie Polski Nie tacy wrogowie, skoro 84 lata temu Polacy wspólnie z Niemcami dokonali rozbioru Czechosłowacji. To tak dla przypomnienia bo bardzo lubisz sie bawić historiami sprzed 80 lat i obarczać za nie winą współczesnych ludzi. Czujesz się odpowiedzialny za rozbiór Czechosłowacji w komitywie z Hitlerem? Odpowiedz Link Zgłoś