Dodaj do ulubionych

Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM

27.05.22, 11:12
No to do kompletu: Małgorzata Rozenek Majdan i wdzianko z jej najnowszej kolekcji MrsDrama:

www.pudelek.pl/fani-krytykuja-nowa-kolekcje-malgorzaty-rozenek-straszne-sa-te-majtochy-6772937919887936a
(Zdjęcia w artykule, samych zdjęć wdzianka nie umiem wkleić).

Jak oceniacie outfit: krótkie szorty, stanik i bolerko z wełny merino? Wyszło sexi czy babciowato?

Mam problem z taką stylizacją. Jakby mi ktoś nawet sprezentował ten zestaw (bo sama 799 zł na to nie wydam) to gdzie toto nosić?
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 11:18
      Wyszło bezsensownie, ale znajdzie nabywczynie. Ja jestem z frakcji użytkowej i sądzę, że to jest bez sensu. Albo ci zimno, albo ci ciepło, a nie, że dogrzewasz grzyba okolic intymnych, a nogi gołe, bo w końcu jest trzydzieści stopni na plusie. To samo odnośnie góry, przepona ma byc wietrzona, ale pachy niech produkują pot. Owszem, kiedyś robiono kostiumy kąpielowe z wełny, ale to było ze 200 lat temu.
      • primula.alpicola Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 11:30
        Gdyby sweterek było do polowy łydki, byłoby idealnie i użytkowosmile
      • mdro Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 11:33
        Ale jak te kostiumy z wełny noszono, to brzucha ani ud nie pokazywano wink. No i wełna cieńsza była.
      • snakelilith Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 13:12
        Ha, ha, ha. Sam twój opis zachęcił mnie do kliknięcia w zdjęcia. big_grin
    • simply_z Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 11:19
      tez mnie to zastanawia...komplet z welny uszyty jak na lato.
    • kropkacom Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 11:25
      To nie jest zestaw, który ma mieć konkretne wartości użytkowe. Co to rozkimać? Rozenek wygląda w tym dobrze, bo ma odpowiednią figurę.
    • primula.alpicola Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 11:29
      Bardzo ładny, i podoba mi się splot, ale- skoro top jest krótki, to niechby sweterek był dłuższy. To krótkie bolerko ani nie wygląda dobrze, ani nie jest praktyczne.
      A o białej sukni na bal Omeny Mensah panie słyszały? Afera, bo pani Renia, krawcowa, wzięła i skopiowała kieckę z Alliexpresswink
      www.pudelek.pl/gdzie-malgorzata-rozenek-kupila-suknie-na-bal-do-omeny-mensah-blizniaczo-podobna-jest-na-ali-express-zdjecia-6772239490948064a
      • hanusinamama Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 11:37
        Nie wiem czy ona tego nie robi specjalnie. Nie zdziwiłabym sie jakby sama dała cynk, ze podobna na li...w jej przypadku chdozi o rozgłos. Nie ważne jak, byle mówili (pisali)
      • lauren6 Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 11:58
        Jeżeli sukienka jest na Ali to znaczy, że Chińczyk też skopiował jakiegoś projektanta. Pudlowi nie chciało się głęboko kopać.
      • mrs.solis Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 15:14
        Hahaha, skopiowac cos z aliexpress.
      • kicifura Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 28.05.22, 07:34
        Takie majciochy też są na ali
      • mid.week Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 28.05.22, 07:46
        Omg jaka afera, Gosia skopiowała kiecke uszyta przez kopiujących cały świat chińczyków 😂
    • mdro Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 11:31
      To się nosi osobno. Gacie na mróz pod spódnicę (jak założysz ocieplane kalosze, to nawet z gołymi nogami można iść inwentarzowi paszy zadać) , bolerko narzucasz, jak ci po pleckach wiele np. przy myciu okien. Ale na stanik pomysłu nie mam, może to jakieś wyrafinowane wdzianko erotyczne?
      • jdylag75 Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 11:41
        Stanik normalnie, obleci na codzień, jak inne w praniu.
    • borsuczyca.klusek Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 11:39
      Wklejam zdjęcia. Wygląda w tym fajnie, ale jedyna wartość użytkowa jakiej się doszukuję to focia na insta 🙄
      • aandzia43 Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 11:52
        Widzę zastosowanie jedynie dla sweterka, na normalnej bluzce czy sukience będzie fajnie wyglądać i spełniać praktyczną funkcję. Aha, staniczek może się przydać grupom rekonstrukcyjnym - nakłada sobie pani na giezło czy spodnią suknię i.. no no nie wiem w stylu jakiej to epoki, ale jakoś mi pasuje do wczesnego średniowiecza w chłodnym klimacie wink
      • bablara Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 12:19
        Sorry ale nawet ona z taką figurą nie wygląda w tym dobrze. Cały ten strój jest okropny.
        • hanusinamama Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 15:05
          MI te gacie kojarzą się z takimi siatkowymi poporodowymi...bleee
    • zielonyjeziorak Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 11:43
      Outfit śmieszny, szczególnie majciochy smile

Ale ubrania z wełny merino jak najbardziej sprawdzają się na lato, przynajmniej do uprawiania sportu, bo są przewiewne, dobrze wchłaniają pot i nie śmierdzą.
      • lauren6 Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 12:03
        Mam skarpety z wełny merino na zimę. Idealne, żeby pójść z dzieciarnią na narty lub sanki. Latem bym ich nie założyła.
        • zielonyjeziorak Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 12:16
          No skarpet na zimę się nie nosi latem, podobnie ze swetrami czy spodniami na zimę, niezależnie od tego, z czego są zrobione smile
    • joaaa83 Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 12:14
      Gdybym miała za zadanie sprzedać ten uroczy komplecik, to ustawiłabym max 18-letnią modelkę na podwórzu jakiegoś gospodarstwa agroturystycznego koniecznie z kozami, kurami itd. (sprzedajemy wdzianko do letniego wypoczynku na łonie natury).

Szanuję fantazję ubraniową u kobiet w każdym wieku, ale Pani Rozenek wygląda w tym po prostu głupio (z pewnością nie sexi, ale babciowato też nie). Kobieta w jej wieku raczej tego nie kupi. Myślę, że wdzianko bardziej spodoba się klientkom poniżej 20 roku życia.
    • hungaria Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 12:15
      Przeciez to nie jest do noszenia, tylko strzelania sobie fotek na insta.
      Sam kolor i splot bardzo mi sie podobaja.
    • kaki11 Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 12:22
      Trochę mnie czasem bawi oderwanie od rzeczywistości dużej części naszych celebrytów.
      I ok, Rozenek wygląda w tym znośnie, bo ma fają figuę a nawet jej te majto -gacie szkodzą. Plus to ma zerową wartość użytkową. Ani to na upały takie wełniane, ani na chłody takie krótkie, i raczej mało kto da 800zł za komplet kanapowy, bo to nie jest mało🤷‍♀️ No ale, chętni się pewnie jacyś znajdą, a Małgonia dorobi.
    • milva24 Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 12:28
      Gdyby mi kto dał za darmo gacie nosiłabym zimą pod spódnice razem z pasem do pończoch, bolerko do kiecek a stanik dałabym córce, na niej to byłby topbig_grin
    • majaa Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 12:33
      W komplecie to chyba tylko po domu. A jak rozkompletować, to jakieś tam możliwości są... np. bolerko zawsze można na jakąś bluzkę narzucić, a majty jako ocieplenie zimą pod spódnicę😉
    • melisananosferatu Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 13:04
      Nosilabym po domu zamiast ogromnego tshirta z ejtisowym nadrukiem, ktory u mnie robi za sukienke domowa lub kimonka.Tylko gdyby te gacie kosztowaly 1/10 ceny , nie byly takie obcisle i zdziebko dluzsze.
    • swinka-morska Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 13:08
      Szkoda szlachetnego surowca na produkowanie tak bezsensownych rzeczy.
    • 18lipcowa3 Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 13:18
      To jest wdzianko w typowe "po domu".
      Więc 800 zł to może pomylka i jedno zero ?
    • triismegistos Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 13:45
      Wizualnie niebrzydkie. Mam trochę różnych ciuchów z merino i wierzę, że doopa się nie przegrzewa. Ośmiu stów bym nie wydała, bo w temacie ciuchów jestem bardzo skąpa, ale gdyby mi ktoś sprezentował nosiłabym
    • borsuczyca.klusek Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 15:16
      Z ciekawości sprawdziłam jak tam czapki MRM z limitowanej kolekcji. I no cóż dalej dostępne, teraz w przecenie z 400 na 200 zł.
    • mia_mia Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 15:26
      Czy ktoś mi wytłumaczy dlaczego Rozenkowa częściej chodzi w ciuchach z myszką niż kilulatki?
    • zerlinda Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 27.05.22, 15:49
      Tak, gacie na zimę pod spódnicę. Pewnie gdyby były dostępne w czasach mojego dzieciństwa, to matka z babcią by je dla mnie kupiły. Paskudztwo.
    • agaagaaga123 Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 28.05.22, 00:27
      Taka sama sensowna idea jak kozaczki z odkrytymi palcami smile tez nie wiadomo, na jaką pogodę to nosić smile
    • milupaa Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 28.05.22, 01:48
      To wdzianko to jest dramat, zgodnie z nazwą.
    • ruscello Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 28.05.22, 06:40
      Zawistnice, nawet RL zainspirował się komplecikiem MRM :p

Tekst linku
    • mid.week Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 28.05.22, 07:02
      Ja bym nie kupiła z tego samego powodu, dla którego omijam bluzkę bez rękawów z golfem. Albo coś jest na upał albo na mróz. Połączenie cieplej dzianiny z golizna nie ma dla mnie sensu.
    • shmu Re: Kolejny wątek o stylizacjach gwiazd: MRM 28.05.22, 07:08
      Babciowato? Nie, babciowate to nie jest ale raczej wszystko trochę przykrótkie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka