mondaymorning1987 Re: Dostajecie życzenia/prezenty na Dzień Dziecka 29.05.22, 20:26 Jak dziadek żył, to zawsze dostawałam, nawet jak byłam już mocno dorosła, teraz nic. Starość nie radość, młodość nie wieczność😀 Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Dostajecie życzenia/prezenty na Dzień Dziecka 29.05.22, 20:26 Tak, czasem tak. Zwłaszcza jak dzieci były mniejsze to teściowa organizowała dzień dziecka dla wnuków, synowie i synowe też się załapywali 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: Dostajecie życzenia/prezenty na Dzień Dziecka 29.05.22, 20:27 Symboliczne prezenty i życzenia dostajemy od moich rodziców i teściów. Rewanżujemy się w dzień mamy i taty Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Dostajecie życzenia/prezenty na Dzień Dziecka 29.05.22, 20:29 Tak, od matki. Odpowiedz Link Zgłoś
chebellacosa92 Re: Dostajecie życzenia/prezenty na Dzień Dziecka 29.05.22, 20:37 Nawet jak byłam dzieckiem moja cholerna mamunia nie dawała mi prezentów. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Dostajecie życzenia/prezenty na Dzień Dziecka 29.05.22, 20:39 Zawsze! "Dzieckiem bożym jestem ja, tralalala, tralalala." Odpowiedz Link Zgłoś
bertie Re: Dostajecie życzenia/prezenty na Dzień Dziecka 29.05.22, 20:39 Dostawałam tak do końca studiów, życzenia i czekoladę. A teraz mamusia już nawet mi życzeń nie składa, choć przez kilka lat mówiłam jej, że mi smutno, bo ja pamiętam o dniu matki, a ona tydzień później o dniu dziecka już nie... jak widać dzień dziecka ma limit wiekowy wg niej Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Dostajecie życzenia/prezenty na Dzień Dziecka 29.05.22, 20:40 Kiedyś nie. Tylko moje dzieci. Teraz różnie, czasem dostaję. Filiżankę w tym roku w kaszubskie niebieskie wzory dostałam w stosownym pudełeczku. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Dostajecie życzenia/prezenty na Dzień Dziecka 29.05.22, 20:46 Za to pierwszy w ich życiu Dzień Dziecka nasze psy dwa młodsze ( starszak nie lubi żadnych zabawek) będą miały wypaśny. Kolorowa torba z kakadu czeka na psy i na koty. Bo kto bogatemu zabroni😁? Brudzą co prawda zabawki i niszczą szybciorem niestety. Taka ich psia natura. Rok już mają i nadal chalery jak dzieci, jak dzieci... Taras mi zaczęły rozkradać i bawić się złodziejskimi łupami. Odpowiedz Link Zgłoś
lea_233 Re: Dostajecie życzenia/prezenty na Dzień Dziecka 29.05.22, 20:42 Tak, moja mama zawsze dzwoni do mnie i do brata w tym dniu. Nierzadko dostajemy też jakiś drobiazg,/ prezent przy najbliższym spotkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Dostajecie życzenia/prezenty na Dzień Dziecka 29.05.22, 20:50 Tak! Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Dostajecie życzenia/prezenty na Dzień Dziecka 29.05.22, 20:54 Dostaję życzenia od rodziców ale kasa idzie do naszych dzieci Ale za to dostaje kasę w prezencie np. na imieniny, których nie obchodzę Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Dostajecie życzenia/prezenty na Dzień Dziecka 29.05.22, 21:12 Tak. Analogicznie jak składam rodzicom życzenia na dzień matki i dzień ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Dostajecie życzenia/prezenty na Dzień Dziecka 29.05.22, 21:20 Sama sobie kupuję 😄wszak dziecko jest w każdym z nas. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.z.bagien Re: Dostajecie życzenia/prezenty na Dzień Dziecka 29.05.22, 21:23 Nie, w podstawówce może, potem już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Dostajecie życzenia/prezenty na Dzień Dziecka 29.05.22, 21:25 Moja mać zawsze przesyła życzenia cyt. "dla mojego i dla twojego dziecka". Odpowiedz Link Zgłoś
lilia-anna Re: Dostajecie życzenia/prezenty na Dzień Dziecka 29.05.22, 21:32 Tak, zawsze. Od rodziców i teściowej (teść nie żyje). Mój tata mawia, że jesteśmy dziećmi, póki żyje jeszcze choć jeden rodzic... Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Dostajecie życzenia/prezenty na Dzień Dziecka 29.05.22, 21:34 Od rodziców nie. Przestali to praktykować jak miałam naście lat, jeszcze przed osiemnastką. Trochę rykoszetem dostaję słodycze i życzenia od teściów. Składają i dają synowi od zawsze i jak mówią na zawsze, ale fakt, że jeśli się widzimy to mnie też składają życzenia, jeśli nie, rozmawiają z mężem i przekazują również dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Dostajecie życzenia/prezenty na Dzień Dziecka 29.05.22, 21:36 Nie Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Dostajecie życzenia/prezenty na Dzień Dziecka 29.05.22, 21:40 Poki zyli tesciowie i moj tatus - zawsze dostawalam ... It's over Life. Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: Dostajecie życzenia/prezenty na Dzień Dziecka 29.05.22, 23:12 Oczywiście. Dla mamy (tata juz nie zyje) zawsze będę jej dzieckiem. Tak samo mój syn będzie ode mnie dostawał życzenia i prezent na dzien dziecka dopóki będę żyła (albo pamiętała zr mam dziecko jeśli mi jakiś alzheimer zacznie mozg zżerać) Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia.1980 Re: Dostajecie życzenia/prezenty na Dzień Dziecka 29.05.22, 23:20 Tak Co roku od mamy Kasę Zawsze dość sporą sumę. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Dostajecie życzenia/prezenty na Dzień Dziecka 29.05.22, 23:24 No pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Dostajecie życzenia/prezenty na Dzień Dziecka 29.05.22, 23:28 Tak. Zawsze, od taty. Wcześniej, jak mama żyła, to tez od niej. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Dostajecie życzenia/prezenty na Dzień Dziecka 29.05.22, 23:29 Tak. I prezent. Odpowiedz Link Zgłoś