alina460 31.05.22, 21:07 Pytanie jak w tytule. Chodzi mi o sukienki letnie (bawełna, len, wiskoza) stacjonarnie lub online. Niebyt drogie, do 200 zł. Sprawdzam: Zalando Reserved H&M C&A Esprit Możecie polecić jeszcze jakiś sklep? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lauren6 Re: Gdzie jest duży wybór sukienek? 31.05.22, 21:38 Unisono, Greenpoint, Grey Wolf to chyba ta półka cenowa. Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Gdzie jest duży wybór sukienek? 31.05.22, 22:14 Dziękuję. Lecę szukać Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Gdzie jest duży wybór sukienek? 31.05.22, 23:00 No i Medicine! W zeszłym roku kupiłam kilka świetnych sukienek po 70 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Gdzie jest duży wybór sukienek? 31.05.22, 23:12 w Reserved ostatnio z zaskoczeniem oglądam ofertę - dużo naturalnych materiałów, fasonów do noszenia i normalnych wzorów i kolorów (choć ja raczej bez wzorów i w bezpiecznej klasyce kolorów, ale doceniam, że jest). Do 200 zł spokojnie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
zula_spod_wawelu Re: Gdzie jest duży wybór sukienek? 02.06.22, 12:07 Właśnie kupiłam kilka i za jedną już mi zwrócili pieniądze, zmechaciła się po jednym dniu noszenia, od torebki (!). Szkoda, bo fason był fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Gdzie jest duży wybór sukienek? 02.06.22, 12:20 O, to faktycznie niefajnie. Jaki materiał? Odpowiedz Link Zgłoś
zula_spod_wawelu Re: Gdzie jest duży wybór sukienek? 02.06.22, 12:56 Taki niemnący, jakby szorstki poliester, fason był świetny, ale cóż. www.reserved.com/pl/pl/wzorzysta-sukienka-0594m-99x Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Gdzie jest duży wybór sukienek? 02.06.22, 17:29 A właśnie chciałam się wybrać po tę sukienkę Mówisz, że kiepska jakość? Ech, chyba pierwsza która mi się naprawdę spodobała w czasie moich poszukiwań (( Odpowiedz Link Zgłoś
zula_spod_wawelu Re: Gdzie jest duży wybór sukienek? 02.06.22, 17:59 Bo ona leżała świetnie, bardzo mi się podobała. Dopiero kiedy ją zdjęłam zobaczyłam taki wielki zmechacony placek, jaśniejszy dwa razy od reszty sukienki - w miejscu, gdzie nosiłam zamszową torebkę. Pierwszy raz coś takiego widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Gdzie jest duży wybór sukienek? 02.06.22, 18:30 Mam ją (tylko zieloną), założyłam do tej pory dwa razy i się nie zmechaciła. Może to tylko dlatego, że nie mam zamszowej torebki. Odpowiedz Link Zgłoś
zula_spod_wawelu Re: Gdzie jest duży wybór sukienek? 02.06.22, 20:00 No to wiesz sama, jaką fakturę ma ten materiał - i teraz wyobraź sobie, że po 2 godzinach noszenia zamszowej listonoszki w poprzek ciała bok sukienki zamienił się w jasny puch, jakby moher... Ale reklamacja była bezproblemowa. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Gdzie jest duży wybór sukienek? 02.06.22, 20:13 Tak, wiem jaka to faktura. Współczuję. Ale na plus dla firmy, że nie trzeba było stoczyć boju jak pod Stoczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Gdzie jest duży wybór sukienek? 02.06.22, 19:01 Ojej, rzeczywiście, uroczy fason, lubię takie. Niestety, większośc właśnie z poliestru, którego unikam. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Gdzie jest duży wybór sukienek? 31.05.22, 23:22 Reserved reklamowało sukienki/kolekcję z lnem. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Gdzie jest duży wybór sukienek? 01.06.22, 00:53 Tatuum, co prawda drożej, ale jakość ich kiecek super. Często mają też przeceny, rabaty. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Gdzie jest duży wybór sukienek? 02.06.22, 18:23 Wlasnie byłamw taranko i że zdziwieniem stwierdziłam, że dużo fajnych ciuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
iliri Re: Gdzie jest duży wybór sukienek? 02.06.22, 23:07 Quiosque, czy jak to się tam pisze. Lubię ich sukienki- są jak na mnie szyte. W przeciwieństwie do spodni niestety. Odpowiedz Link Zgłoś