nickbezznaczenia 31.05.22, 22:26 Takiej,aby nie miała intensywnego zapachu(rodzina nie toleruje)ale by była bezzbożowa i smaczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiulek08 Re: Poszukuję kociej karmy 31.05.22, 22:34 chyba takiej nie ma jesli sucha, to najmniej aromatyczny jest virbac gastro i kurczak adult, bo losos ma juz mocniejszy zapaszek a z mokrych surowizna Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Poszukuję kociej karmy 31.05.22, 22:37 Sutowiznę jedzą ale pan Kot samego mięsa nie lubi i dlatego szukam czegoś do domieszania. Kotka je drogo ale bezzapachowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Poszukuję kociej karmy 01.06.22, 00:20 moge opierac sie na swoim wechu i uzywanej karmie, a ferajna od dawna je rozne odmiany virbaca, z ktorego, jak wyzej, najmniej wonny jest gastro i kurczak, najbardziej zapachowe jest allegry z innych suchych calkiem znosne bylo nutrience subzero, ale chyba w PL niedostepne i leonardo Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Poszukuję kociej karmy 01.06.22, 08:24 Ale mnie chodzi o mokre. Z suchym nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Poszukuję kociej karmy 01.06.22, 08:34 to nie pomoge, dla mnie kazda miesna konserwa ma 'zapach', wiec kociaste jedza surowizne i suche Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Poszukuję kociej karmy 01.06.22, 08:26 Widzę, że to tylko sucha karma. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Poszukuję kociej karmy 01.06.22, 01:51 nickbezznaczenia napisał(a): > Takiej,aby nie miała intensywnego zapachu(rodzina nie toleruje)ale by była bezz > bożowa i smaczna. To znaczy rodzinie ma smakować? S. Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Poszukuję kociej karmy 01.06.22, 08:26 Rodzinie ma nie przeszkadzać zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Poszukuję kociej karmy 01.06.22, 08:27 GranataPet filet a la carte albo Symphonie. Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Poszukuję kociej karmy 01.06.22, 09:10 Droga ta symfonia ale mieszam z mięsem, więc wypróbujé.😊 Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Poszukuję kociej karmy 01.06.22, 09:47 Z Symfonii najlepiej według mnie pachnie kurczak. Z innych karm lubię też Power of Nature, zwłaszcza serie Minkas i Tessas ale w Polsce chyba trudna do dostania (ja kupuję online). www.cats-country.de/en/cats/cat-canned-food Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Poszukuję kociej karmy 01.06.22, 10:43 u mnie wszystkim tymczasom podeszła wild freedom. Kurczakowe chyba najmniej pachną. Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Poszukuję kociej karmy 01.06.22, 20:58 Spróbujemy. Dziękuję.😊 Odpowiedz Link Zgłoś