ki.ik 05.06.22, 07:52 Jest tam taka seria Cardio Bunny. Czy ktoś może ma i jest zadowolony? Czy ten poliester jest w miarę znośny ? Da się w tym ćwiczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 05.06.22, 08:01 Cardio Bunny w Pepco? Weszli w jakiś deal chyba. Mam.lwgginsy z CB, ale kupione od nich w sklepie internetowym. Jestem.zadowolona. Jeśli nic nie kombinowali z jakością, to będą w porządku. Może ceny porównaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ki.ik Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 05.06.22, 08:04 Bluza dresowa (bez kaptura) to 50 zł. Spodenki (takie ze spódniczką) 40 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 05.06.22, 08:41 cardiobunny.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
georgia.guidestones Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 08.06.22, 17:24 ki.ik napisał(a): > Bluza dresowa (bez kaptura) to 50 zł. > Spodenki (takie ze spódniczką) 40 zł. A na vinted nowki z metka schodza za 1/3 tej ceny. Nie, nie skusilam sie. Team 4F, wczesniej Decathlon(okazali sie pro-rosyjscy). Odpowiedz Link Zgłoś
lannnnntana Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 05.06.22, 08:06 W Pepco nie ma nic, co dałoby się nosić. Odpowiedz Link Zgłoś
ki.ik Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 05.06.22, 08:14 lannnnntana napisała: > W Pepco nie ma nic, co dałoby się nosić. Ja tam kupuję bo tańsze ale musi być 100% bawełna. Nie wiem jak z wiskozą. Nie polecam za to majtek - po praniu zrobiły się workowate i spadają z tyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
lewababa Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 05.06.22, 13:49 ej, no ja śmigam w majtkach i są super- ale nie bawełna takie " sliskie" pod cienkie gacie -nic się nie odznacza Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 05.06.22, 11:21 lannnnntana napisała: > W Pepco nie ma nic, co dałoby się nosić. Jak nic? Kapcie mam stamtąd. Fajne są. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 05.06.22, 11:28 A ja chyba tylko majtki dla syna 8l. Próbowałam skarpetki i rajstopy dla dziewczynek, ale ładne są tylko do pierwszego prania. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalczyni.hosteli Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 05.06.22, 21:39 Tak samo, rajstopy dziecięce po 1 praniu nie nadają się do noszenia. Dla siebie kupilam raz majtki (bawelniane) -podziurawily się po 1 noszeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 05.06.22, 21:20 Tak? Mam sporo tiszertow, dziecku kupuje dużo ubrań tam, zabawki, jakieś drobiazgi. Wszystko jest w porządku i jak najbardziej da się nosić. Nic mi się nie rozpadło a ubrania niczym stę nie różnią od tych z innych sieciowek a sporo droższych . Odpowiedz Link Zgłoś
bywalczyni.hosteli Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 05.06.22, 21:44 Serio? To widocznie ja mam pecha bo rajstopki dla dziecka się mechacą po 1 praniu (z 3 czy 4 pary kupiłam w różnym okresie czasu). Bluza szybko się zmechaciła, getry się podziurawily (dziecko nie chodziło jeszcze). Były też ubrania ok, ale generalnie jakość słaba. Ceny bardzo niskie, to przyznaję. Zabawki były ok, takie same jak w innych sklepach jesli chodzi o jakość. Kupuję też tam ozdoby do włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 05.06.22, 22:09 Kiedyś moja mama kupiła tam dla moich dzieciaków dresy. Bardzo słaby skład, od razu się zmechacily. Później postawili tuż koło mojego bloku i okazało się, że bywają tam sensowne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 05.06.22, 22:12 Jakość jest jaka jest ale lubię popcorn. Nie mam dzieci na stanie więc psom kupuję zabawki, koce, itp. Skarpetki sobie czasem. Kapcie BN czasem. Zamierzam też przejść tylko na pepco jeśli chodzi o papierowe kubki i talerze. Przydają mi się często, a tam są zdecydowanie najtańsze. Zdarza się jakiś (ładny i praktyczny) zeszyt trafić. Piłki. Gumki do włosów czy inne nerki. Aha kiedyś kupiłam szczotki do ganku/ tarasu/ do domu duuużo taniej niż w Kauflandzie i żyją jeszcze. Dla zwierząt do zabawy też kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 06.06.22, 22:21 Rajty mają słabe. Ale ubrania typu koszulki czy geterki dla mojej 5 latki są ok. Wywaliłam chyba tylko te zaplamione tak ze sie doprać nie dało./ Ja mam dzieci wąskie w pupkach i getrów pepcowych nie musze zwężać. Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 07.06.22, 00:37 No chyba masz. Ja mam i rajstopy, pelno skarpetek, wyrzucam te których nie da się doprac. Bluzeczki, sukienki, spodenki, bielizna - tu fakt gumką się odpruwa i dziury robią. Kurtki i bluzy akurat mam nie z Pepco. Nic nie wyrzucałam z powidu złej jakości, a jeszcze sporo rzeczy odsprzedaje na portalach ciuchowych 🙂 Może źle pierzesz? Ja piorę max w 40 stopniach. Rzeczy odwracam na lewa strone, skarpetki rajstopki w woreczku, buty też. Ja na razie nie inwestuje w ubrania, które ma nosić latami, bo za mała. Odpowiedz Link Zgłoś
stary.login Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 05.06.22, 22:01 Zależy co. Ostatnio wzięłam 2 koszule nocne (dla siebie) i po kilku praniach są ok. Jakiś czas temu wzięłam spodnie od piżamy i po kilku praniach wyglądały niczym po 20 latach użytkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
stary.login Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 05.06.22, 22:03 Ja lubię Pepco ze względu na ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
ela.dzi Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 07.06.22, 09:35 Kiedyś bym się zgodziła, obecnie nie mam dobrego zdania, same wtopy. Kupiłam ostatnio tylko t-shirty bez rękawów, tanie i mają starczyć do września. Na tyle może wystarczą. Odpowiedz Link Zgłoś
palacinka2020 Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 09.06.22, 07:44 Kupilam dziecku bluzke z jednorozcem. Upralam i jednorozec zniknal... Spodnie przecieraja sie na kolanach po 1 dniu w przedszkolu. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 06.06.22, 09:01 Uwielbiam pepcowe staniki bezszwowe, takie basic, mają białe, beżowe i czarne. I majtki, kolorowe, koronkowe- robię sobie "komplety" ze stanikami, staniki nie są z Pepco. Odpowiedz Link Zgłoś
ki.ik Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 06.06.22, 09:12 Te staniki na szerokich ramiączkach? takie zabudowane, bez tych poduszek wewnątrz? Jeśli te, to ja też je uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 06.06.22, 09:45 Tak, o tych mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 06.06.22, 18:50 Są super. To jedyne "sporciaki" które robią mi ładny kształt biustu. Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 07.06.22, 09:20 I te przylegające koszulki-zamiast-stanika też stamtąd lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 05.06.22, 21:23 Nigdy nic nie kupiłam w pepku, ale jeśli jest tam cardio bunny to z ciekawości jutro zajrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ki.ik Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 06.06.22, 09:14 Abecadłowa, napisz co wzięłaś z tej kolekcji, o ile coś weźmiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 06.06.22, 17:25 Raczej już nic nie dostaniesz...Było 2 m-ce temu, no chyba ze na stałe weszło do oferty. Jak już są tu znawczynie to powiedzcie mi proszę czy warto te klapki basenowe, potrzebuje czegoś to śmigania cały dzień...niekoniecznie na basenie Odpowiedz Link Zgłoś
ki.ik Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 06.06.22, 18:34 W niektórych sklepach są jakieś pozostałości. Rozmiary i kolory przebrane ale coś można jeszcze wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 05.06.22, 22:13 Kupilam z pepco kilka ciuchów ale sorry, masakrycznie podłej jakości szmaty. Nie tylko materialy ale I wykonczenie, chyba ślepy wykrajał te materiały, takie to było krzywe. I muszę dodać że twierdzę to ja, a nie jestem wymagająca jeśli chodzi o jakość ubrań, nawet trochę abnegatką jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry_lady007 Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 05.06.22, 22:36 Ja kupiłam sobie krótkie leginsy do biegania, jak dla mnie są całkiem ok Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 06.06.22, 00:39 Legginsy do jogi i te krótkie portki ze spódbiczką. Te krótkie są jak to krótkie, zwyczajne. Ale legginsy są wspaniałe, mocne i grube. Odpowiedz Link Zgłoś
ki.ik Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 06.06.22, 09:15 Wezmę też krótkie ze spódnicą (różowe) do ćwiczenia w domu, bluzę dresową i może coś jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
pasquda77 Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 06.06.22, 09:33 W zeszłym roku na grupach Pepcowych dziewczyny pisały, że CB dla Pepco ma jakość odpowiednią do ceny... Odpowiedz Link Zgłoś
georgia.guidestones Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 08.06.22, 17:30 Czyli slaba. kolezanka ma torbe na fitness CB z pepco, to sie rozpada od samego patrzenia. Od lutego, czy marca - pare prań, wygląda jak używana 30lat do noszenia ciezkich głazów w kamieniołomach. Odpowiedz Link Zgłoś
ki.ik Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 08.06.22, 19:41 Ciekawi mnie jak z ciuchami CB. Czy rzeczywiście są słabszej jakości od tych ze sklepu CB.. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 09.06.22, 07:32 Nie wiem. Te legginsy są naprawdę super. Odpowiedz Link Zgłoś
ki.ik Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 09.06.22, 07:56 trampki_w_kwiatki napisała: > Nie wiem. Te legginsy są naprawdę super. A o których piszesz? O tych kolorowych czy czarne na rower? Odpowiedz Link Zgłoś
ki.ik Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 06.06.22, 14:57 Czy to te długie w kolorze matowej zieleni/różu czy jakieś inne? Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.nat Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 06.06.22, 11:04 Nie polecam ubrań z tego sklepu. Koszmarnie słaba jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 06.06.22, 11:10 Nigdy nic tam nie kupilam. Uwazam, ze nie stac mnie, zeby po drugim praniu wyrzucac ubrania i jeszcze tyle syfu generowac. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 06.06.22, 11:38 Skoro nigdy niczego nie kupiłaś, to skąd wiesz, że trzeba wyrzucać po drugim praniu...? Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 06.06.22, 18:37 Po cenie wnosze, ze mnie nie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 06.06.22, 22:20 Aha, czyli nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 07.06.22, 13:20 Watek jest tylko potwierdzeniem tego, co napisalam, ze to glownie badziewie smiecace jeszcze bardziej przyrode. Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 06.06.22, 16:38 Przecież Cardio Bunny to porządne ciuchy, a nie żadna kolekcja Pepco... Odpowiedz Link Zgłoś
georgia.guidestones Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 08.06.22, 20:23 Porownaj cene z ich sklepu oraz z kolekcji dla Pepco. W drugim przypadku - bolesnie adekwatna do jakosci. Odpowiedz Link Zgłoś
ki.ik Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 06.06.22, 14:56 Te bluzy z Cardio bunny są genialne: cieniutki materiał i głęboka kieszeń na telefon. Wzięłam 2 bluzy, jedne spodenki i spodenki ze spódnicą - wieczorem przetestuję Mam ochotę na długie legginsy ale chyba już przesadziłam... Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 06.06.22, 22:05 Gdzie kupiłaś? Bo szukam i widzę je tylko w gazetkach z zeszłego roku... Odpowiedz Link Zgłoś
krishka Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 06.06.22, 23:31 Ja w pepku regularnie kupuję ciuchy typu "na po domu", czyli bawełniane dresy i bluzy. Nie szkoda mi ich na przykład do sprzątania czy do prac w ogrodzie. Jakość ok, niektóre mam już kilka lat i - skubane - nie chcą się rozlecieć, ani nawet spruć czy przetrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
martini.n Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 08.06.22, 20:07 Kupiłam spodenki, jak przetestuję, to ocenię. Odpowiedz Link Zgłoś
ki.ik Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 08.06.22, 22:11 martini.n napisała: > Kupiłam spodenki, jak przetestuję, to ocenię. Czy te sportowe z Cardio Bunny? Odpowiedz Link Zgłoś
martini.n Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 09.06.22, 08:10 Tak, takie różowe. 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: A kto się skusił ? ubrania sportowe z Pepco 09.06.22, 07:49 W pepco są ok ubrania dla dziewczynek od 6 lat w górę. Bo takie dla niemowlat i malych dzieci, to zawsze byly tylko na kilka razy, dlatego przestałam tam kupowac. Jednak wróciłam po kilku latach i ubrania, zwlaszcza dzinsy, legginsy fla wiekszych dzieci są ok. Odpowiedz Link Zgłoś