niedzielnynick 11.06.22, 11:12 tylko na rower? Czy też do biegania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Sportowe spodenki - czy to są spodenki 11.06.22, 11:17 Dla mnie nawet bardziej do biegania, bo na rower, na dłuższe trasy, wolę te z "pieluchą". Odpowiedz Link Zgłoś
piszaca.zza.swiatow2 Re: Sportowe spodenki - czy to są spodenki 11.06.22, 12:16 Jak nie mają "pieluchy" to chyba obojętne, jak z pieluchą to raczej tylko na rower, bo pewnie niewygodnie się w nich biega... 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
bigimax4 Re: Sportowe spodenki - czy to są spodenki 11.06.22, 12:19 wyglada jak jakas przetrwaiona i zwrocona szmata , gdzie te spodenki Odpowiedz Link Zgłoś
mamkotanagoracymdachu Re: Sportowe spodenki - czy to są spodenki 11.06.22, 12:22 Spodenki, całkiem fajne, moje dziecko jeździ w takich na rolkach latem. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Sportowe spodenki - czy to są spodenki 11.06.22, 13:30 jak nie maja poduszki to uniwersalne Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaabing Re: Sportowe spodenki - czy to są spodenki 11.06.22, 14:02 A wiesz, że możesz biegać w spodenkach na rower( jeździć na rowerze w spodenkach do biegania) i nikt tego nie sprawdza?! Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Sportowe spodenki - czy to są spodenki 11.06.22, 14:54 Mój syna ma takie czarne/czarne, używa na rower na siatkówkę, do biegania... Do wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Sportowe spodenki - czy to są spodenki 11.06.22, 15:49 bardziej do biegania nz na rower, chyba ze pielucha jest w srodku. Na rowerze dodatkowe mietolace sie warstwy materialu w kroku moga przeszkadzac. Odpowiedz Link Zgłoś