littlesquirrel 14.06.22, 20:05 U nas na ten moment działka + rowery, choć nie wykluczam spontanicznego wyjazdu na Mazury, jeżeli pogoda dopisze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 20:10 Niestety w domu, choć pomysły były inne, ale życie przeszkodziło. Balkon, wino u przyjaciółki, może jeszcze jakiś wypad nad wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
my_fair_lady Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 20:46 daniela34 napisała: > Niestety w domu, choć pomysły były inne, ale życie przeszkodziło. Balkon, wino > u przyjaciółki, może jeszcze jakiś wypad nad wodę. Ee no, co Ty, super taki weekend 👍😉 Ja często właśnie taki planuję 😜 (balkon, wino z kumpelà, spacer na plażę… 😊). Xx Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 20:54 Nie no, to nie jest zły weekend, tylko akurat teraz bardzo by mi się jakiś wyjazd przydał w celach regeneracyjnych, tak żeby "miejsce bycia zmienić" na kilka dni. No ale niedasie, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 20:11 Siedzimy w domu. Mój ojciec wraca z Radomia na 4 dni w przerwie radioterapii. Na jeden dzień przyjadą dawno niewidziani a oczekiwani znajomi Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 20:17 Mąż proponuje wyjazd nad jezioro. Ja jeszcze nie wiem, na co mam ochotę - jedno wiem na pewno, mam silne postanowienie skończenia i oddania/przesłania jutro całej koncoworocznej dokumentacji (zostały mi dwa dokumenty) i niezależnie od tego gdzie spędzę ten weekend, mam zamiar się lenić 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
zamiokulka Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 20:22 Miał być wyjazd a dziecko zachorowało Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 20:26 Wyjeżdżamy do domu na wieś, a tam typowe wiejskie atrakcje - grill, spacer, kawka na tarasie 😉 Sportowo - duża dawka rodzinnego badmintona, na co już się cieszę, bo bardzo lubię grać, a tylko tam mamy warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 21:37 Współczuję! My jutro mamy jechać, a młody dzisiaj niewyraźny i zaczyna kasłać. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 20:29 Eee? Jaki znowu długi weekend? Znowu weekendów się zachciewa. Tylko czwartek jest wolny, a to oznacza, że jutro muszę zrobić cała czwartkowa robotę. Ale jak dobrze pójdzie, to załapię się na maraton z moim ulubionym żandarmem na CBS Europa. Albo umyję okna w salonie. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 21:44 U nas też tylko czwartek partner ma wolny więc wtedy razem coś, w stylu jak dziewczyny wyżej napisały. Kawa na łonie przyrody, spacer w lesie, bieganie z psami po łące ( koniczyna kwitnie, maki i rumianki) albo innym placu zabaw, może grill? Może kawa z przyjaciółmi, montowanie trzech nowych kocich drapaków i regału na książki? Zabawa z kotami zestawem nowiutkich puchatych wędek? Cieszenie się, przy obiedzie czy innej wodzie z sokiem, różnokolorowymi, pachnącymi kwiatami tarasowymi, rosnącymi na krzaczku mini pomidorkami plus kwitnącym wreszcie jaśminem? Leżaki? Słońce/ cień. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 21:50 Aha, będziemy się na pewno obżerać truskawkami, czereśniami, malinami, żółtą fasolką i bobem. W końcu to czerwcówka. Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 15.06.22, 09:59 Ja chcę tej fasolki! Tutaj brak Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 15.06.22, 17:05 U nas na razie jeszcze drożyzna 27 zł kilogram ale już jest i taka świeżutka I jędrna i ładna. Tylko końcówek nie lubię obcinać. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 15.06.22, 17:43 Już obżeram się chałwą. Czereśnie itp na razie w lodówce. Duuuuużo tureckiej chałwy dostałam. Masakrycznie słodka. Chyba podzielę się z przyjacielem. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 15.06.22, 00:13 Żandarm? Która część? Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 15.06.22, 08:22 Wszystkie po kolei🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 20:55 Zapierdol nad milionem zleceń. Plus makijaż próbny w sobotę Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 21:16 W czwartek planuję sprzątanie, w piątek pracuję a weekend jak to weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
joana012 Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 21:21 1 dniowy wypad w góry Odpowiedz Link Zgłoś
przeslicznawiolonczelistka Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 15.06.22, 18:27 W czwartek jest święto Bożego Ciała, nie hałasuj zbytnio przy porządkach Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 21:25 4 dni bez pośpiechu we własnym domu, goście, spotkania, spacery, praca w ogródku, ogarnianie szafy Urodziny syneczka.sredniego Tort będę robić Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 21:28 AA i na samozbiot truskawki się umówiłam ze znajomym plantatorem Pewnie na pół dnia zamknę się w kuchni z milionem truskawki, słoikami i serialem Nie mam nic.ogladac, do garnka odświeżam gilmorki Odpowiedz Link Zgłoś
em_em71 Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 21:30 Mąż wyrzuca mnie nad morze /mamy mieszkanie/, ale samej nie chce mi się jechać. Raczej w pt pójdę do pracy, bo mam co robić. Dzieci mają swoje towarzyskie plany. Nic na siłę. W ogrodzie też fajnie posiedzieć, jak pogoda dopisze. Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 21:34 być może uda mi się rodzinę (glownie chłopa bo dzieci zawsze chętne) na wejscie na niewielką górkę w piątek ma być u nas ciut chłodniej, w pozostałe dni sjesta i fjesta i prace około domowe Odpowiedz Link Zgłoś
cisco1800 Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 21:35 Ja leżę w szpitalu, i dziś się dowiedziałam że raczej do czwartku nie puszczą. Wyjazd na wieś przepada. Przykro mi trochę Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 21:37 Dużo zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 21:38 Trzymaj się i zdrowiej szybko! Odpowiedz Link Zgłoś
cisco1800 Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 21:48 Dziękuję 😘 Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 21:52 Na wieś pojedziesz jak wyzdrowiejesz. Mnóstwo zdrowia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 22:01 Zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
littlesquirrel Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 22:27 Zdrówka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 22:31 Zdrowia i szybkiego powrotu do formy.🌸 Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 22:32 Szybkiego powrotu do zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
hande Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 21:45 Ja mam czwartek wolny, piątek, sobota w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 22:10 Nie mam długiego weekendu, w piątek idę do pracy. Poza tym nasz młodszy syn ma weekend karate i w piątek, sobotę i niedzielę będziemy go wozić na treningi na zmianę z mężem. Może w czwartek uda się wyrwać na jakaś wycieczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 22:41 Jutro wyjeżdżamy na tydzień w góry do fajnego hotelu, pobyt relaksacyjno-regeneracyjny. Chcemy w pełni wykorzystać ten czas, będą zabiegi, spa, basen, łażenie z kijkami po okolicznych szlakach, dalsze wycieczki. Tak się cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
przeslicznawiolonczelistka Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 16.06.22, 21:03 Chłopczyk niepełnosprawny umysłowo? Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 22:47 W sobotę mamy piknik rodzinny w fabryce chlopa. A pozostałe dni będziemy eksploatować rowery, spacery oraz nowe super wygodne leżanki ogrodowe i basen. Dzieciaki będą odmaczac 4litery a my przy virgin modżajto będziemy nadrabiać zaległości książkowe i chłodzić się w wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
caponata75 Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 22:51 My już na campingu w Słowenii, pięknie tu. Odpowiedz Link Zgłoś
littlesquirrel Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 15.06.22, 11:45 Zazdroszczę Odpowiedz Link Zgłoś
karmelkove_love Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 16.06.22, 20:55 Oj, cudnie! Słowenia jest przepiękna! Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 14.06.22, 22:59 Caly długi weekend pracuję. Aczkolwiek w pracy nie przeszkodzi mi sobotnie ognisko relaksacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 15.06.22, 00:02 Praca, praca, nawet w sobotę. W ramach rozrywki lekarz Pocieszam się tylko, że w miarę przyjemna praca. Pewnie uda się wyrwać na działkę, bo truskawki już powinny być, więc muszę zdążyć przed ptakami czy czymkolwiek co może je zjeść Odpowiedz Link Zgłoś
lannnnntana Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 15.06.22, 07:12 Praca. Do końca tygodnia codziennie - i to po co najmniej 10 godzin. Ale już za tydzień (z kawałkiem) rozpoczynam dłuuuugie wakacje. Na początek sanatorium - jadę sama. Wreszcie sama. Wypocznę, jak niewiemco. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_duzych_dzieci Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 15.06.22, 07:27 w sanatorium jak się jedzie samemu ( wróciłam miesiąc temu ) można naprawdę odpocząć, jeszcze czuje się wypoczęta )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lannnnntana Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 15.06.22, 07:30 mama_duzych_dzieci napisała: > w sanatorium jak się jedzie samemu ( wróciłam miesiąc temu ) można naprawdę odp > ocząć, jeszcze czuje się wypoczęta )))))) Na to liczę Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 15.06.22, 10:00 " Na początek sanatorium - jadę sama. Wreszcie sama. Wypocznę, jak niewiemco. " Znam z doświadczenia Wypoczywaj na 200% Odpowiedz Link Zgłoś
lannnnntana Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 16.06.22, 13:45 primula.alpicola napisała: > " Na początek sanatorium - jadę sama. Wreszcie sama. Wypocznę, jak niewiemco. " > > Znam z doświadczenia Wypoczywaj na 200% Bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 15.06.22, 07:28 Wielkie porzadki nieplanowane byly, ale staly sie konieczne - tak dowcipnie schowalam portfel, ze go znalezc nie moge. A w srodku m.in. dokumenty i karta do bankomatu. No to bieremy sie za sprzatanie. Odpowiedz Link Zgłoś
gajmal Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 15.06.22, 09:00 Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
tilijka123 Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 15.06.22, 08:56 Domowo i intensywnie czyli odgracanie i sprzątanie piwnicy. W piątek adoptujemy kota, więc będziemy ją oswajać z nami, psem i kotem. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 15.06.22, 09:05 Żagla,.żagle....i wino, wino... Odpowiedz Link Zgłoś
diablica_a Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 15.06.22, 09:12 Nad ranem wyjazd na Chorwację , nocleg ogarniemy na miejscu 🏝🌊 Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 16.06.22, 11:07 Ło matko, podziwiam. My od września mamy zarezerwowany 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 15.06.22, 11:14 Porządki i odgruzowywanie mieszkania. Pół roku dochodziłam do formy po złamaniu barku. Nareszcie czuję się na siłach zanurkować w szafach, szufladach, pudłach. Nie sądziłam nigdy, że może mi tego brakować . W sobotę piknik ze znajomymi na działce. Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Re: To jakie plany na długi weekend czerwcowy? :) 15.06.22, 11:31 Dożyć. Odpowiedz Link Zgłoś