ladymercury 15.06.22, 19:13 Wesolutko zaczynam. Po pierwsze : lody na Starowislnej dosta艂am bez kolejki!!! Po drugie, zaraz zaczn臋 seans Ksi臋cia. Nie ma to jak angielska komedia na pocz膮tek weekendu馃槈 A jak u Was? Odpowiedz Link Zg艂o艣 Obserwuj w膮tek Podgl膮d Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 15.06.22, 19:16 Zakupi艂am antycellulitowe narz臋dzie tortur polecane przez primule i mam zamiar wieczorem wypr贸bowa膰 馃檮 Odpowiedz Link Zg艂o艣
ladymercury Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 15.06.22, 19:18 Yyyyh Odpowiedz Link Zg艂o艣
primula.alpicola Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 07:21 Ooo, wa艂ek lyapko? 呕eby艣 mnie tylko nie znienawidzi艂a馃槵 Odpowiedz Link Zg艂o艣
piataziuta Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 07:55 Zaraz zaraz ja mam taki wa艂ek do twarzy, masowa膰 nim rzy膰??? Odpowiedz Link Zg艂o艣
primula.alpicola Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 07:56 Do rzyci kup ten wi臋kszy, bo ma艂ym si臋 zamachasz na 艣mier膰. Odpowiedz Link Zg艂o艣
piataziuta Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 08:05 Dzia艂a? Odpowiedz Link Zg艂o艣
borsuczyca.klusek Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 08:05 Jak d艂ugo tym machasz? I czy codziennie? Odpowiedz Link Zg艂o艣
primula.alpicola Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 09:22 Czasami szczot膮, czasami lyapko, czasami Kess膮. Na og贸艂 codziennie. Nie umiem powiedzie膰 ile czasu, czasami 2 minuty, czasami 10. Odpowiedz Link Zg艂o艣
borsuczyca.klusek Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 22:12 Wykorzysta艂am zapa艂 nowicjusza i macha艂am prawie 40 minut 馃槒 Wa艂kiem i ba艅sk膮 chi艅sk膮 na zmian臋. Najfajniej by艂o smyra膰 po brzuchu. Odpowiedz Link Zg艂o艣
ladymercury Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 17.06.22, 06:17 Je偶u kolczasty, podziwiam 馃憦 Mnie masa偶ysta kiedy艣 usi艂owa艂 masowa膰 banka chi艅ska, po jaki艣 30 sekundach nie da艂am rady, siniaki mia艂am, 偶e hoho. Taki typ. Odpowiedz Link Zg艂o艣
borsuczyca.klusek Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 17.06.22, 12:12 Chyba mam pancerne doopsko, bo nic mnie nie rusza 馃檮 Odpowiedz Link Zg艂o艣
ladymercury Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 17.06.22, 12:31 Zboczenstwo, 馃檮 Odpowiedz Link Zg艂o艣
lannnnntana Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 17.06.22, 12:38 ladymercury napisa艂(a): > Je偶u kolczasty, podziwiam 馃憦 > Mnie masa偶ysta kiedy艣 usi艂owa艂 masowa膰 banka chi艅ska, po jaki艣 30 sekundach nie > da艂am rady, siniaki mia艂am, 偶e hoho. Taki typ. > Ja te偶 podziwiam. Wygugla艂am sobie ten wa艂ek - o matkoc贸rkoiinnikrewni, nigdy w 偶yciu! Wol臋 ju偶 by膰 g膮bczasta. A operowa膰 takim czym艣 40 minut - nie, s膮 jakie艣 granice po艣wi臋cenia. Odpowiedz Link Zg艂o艣
ib_k Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 17.06.22, 12:44 Babka chi艅ska to narz臋dzie do tortur. Odpowiedz Link Zg艂o艣
primula.alpicola Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 17.06.22, 14:19 40?! I nie zdar艂a艣 sobie sk贸ry do ko艣ci?! Odpowiedz Link Zg艂o艣
borsuczyca.klusek Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 18.06.22, 19:12 primula.alpicola napisa艂a: > 40?! I nie zdar艂a艣 sobie sk贸ry do ko艣ci?! No nie ledwo poczu艂am. Ale dzie艅 p贸藕niej zauwa偶y艂am kilka zadrapa艅. G艂贸wny myk polega na tym, 偶eby wa艂ek nie spluzgn膮艂 si臋 w bok, bo wtedy mo偶e porysowa膰. A i wa艂kowa艂am tylko uda, dud臋 i brzuch. Ramion nie by艂am w stanie. Odpowiedz Link Zg艂o艣
borsuczyca.klusek Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 08:06 Przy okazji kupi艂am te偶 szczotk臋 do szczotkowania na sucho. Mam plan by膰 g艂adka i powabna 馃檮 Odpowiedz Link Zg艂o艣
ladymercury Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 08:16 Dla ksi臋ciow czy ch艂opa, co ci ich kupi艂??? 馃槃馃槃馃槃 Tak czy inaczej, dzialaj馃憤 Odpowiedz Link Zg艂o艣
znowu.to.samo Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 08:22 Ja sie od dw贸ch miesi臋cy codziennie szxzotkuje i powiem 偶e cellulit p贸ki co na razie jakby nieznacznie sp艂ycia艂 ale og贸lnie ca艂e cia艂o jakiej艣 takiej fajnej g艂adko艣ci i j臋drno艣ci nabra艂o Wa艂ek lyapko te偶 mam i g臋be niem wa艂kuje, najlepszy efekt mam na szyi, na cellulicie nie pr贸bowa艂am Odpowiedz Link Zg艂o艣
daniela34 Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 15.06.22, 19:18 Wyprasowa艂am wszystkie letnie kiecki i ko艅cz臋 sprz膮tanie, 偶eby w weekend nie kiwn膮膰 nawet palcem. Jeszcze godzinka roboty i zabieram si臋 za lektur臋. Plan na weekend obejmuje ksi膮偶ki, wino i le偶enie martwym bykiem. Odpowiedz Link Zg艂o艣
borsuczyca.klusek Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 15.06.22, 19:20 daniela34 napisa艂a: Plan na w > eekend obejmuje ksi膮偶ki, wino i le偶enie martwym bykiem. I tak trzeba 偶y膰 馃憤 Odpowiedz Link Zg艂o艣
ladymercury Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 15.06.22, 19:21 Ja b臋d臋 czyta膰 z oczone ksi膮偶ki na RODOS Odpowiedz Link Zg艂o艣
primula.alpicola Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 07:17 Jakie ksi膮偶ki, chyba nie zBoczone!? Odpowiedz Link Zg艂o艣
ladymercury Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 07:41 No, z oczone np Diabelski hrabia i Wilczy lord. Przy ostatnich zam贸wieniach w bibliotece zafascynowa艂y mnie tytu艂y. To romanse historyczne. Odpowiedz Link Zg艂o艣
ladymercury Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 07:43 Zboczone, zn贸w mi s艂ownik zjad艂 b. Odpowiedz Link Zg艂o艣
gulcia77 Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 07:50 S膮 tak cudownie durne, 偶e na RODOS idealne. 馃榿 Odpowiedz Link Zg艂o艣
ladymercury Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 07:55 Uprzejmie donosz臋, 偶e Wilczy lord ma szare oczy, frak i halsztuk perfekcyjnie zawi膮zany oraz jest w艂a艣cicielem ekhem klubu dla d偶entelmen贸w. Geralt w burdelu馃憤馃憤馃槏 Odpowiedz Link Zg艂o艣
ladymercury Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 07:56 I jes taaak zimny i opanowany z popielatymi w艂osami.... (sk艂adnia celowa) 馃槃 Odpowiedz Link Zg艂o艣
gulcia77 Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 08:01 Nas w, tam jeszcze b臋dzie fioletowa suknia w roli zbocze艅stwa 馃檮. Przede mn膮 Kapitan Ross z tej samej serii. Ale najpierw seria o ksi臋ciach. M贸j ch艂op doszed艂 do wniosku, 偶e g艂upszego prezentu na urodziny nie m贸g艂 znale藕膰, a 45 lat zobowi膮zuje. Od wczoraj mam wszystkie trzy tomy. 馃ぃ馃ぃ馃ぃ Odpowiedz Link Zg艂o艣
ladymercury Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 08:05 Ja czekam, panie bibliotekarki ju偶 zam贸wi艂y. Jest jeszcze jaki艣 Dzentelmen od 艣wi臋ta. Ja si臋 oddaj臋 zboczeniom na 51馃槃 Odpowiedz Link Zg艂o艣
ladymercury Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 08:06 No wes nie spojleruj. Odpowiedz Link Zg艂o艣
ladymercury Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 08:09 Ale z Rossem s膮 cztery!!! Pogo艅 ch艂opa do ksiegarni馃槃 Odpowiedz Link Zg艂o艣
ladymercury Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 08:11 A doczyta艂am, ksieciow Ci kupi艂, nie Niepokornych Odpowiedz Link Zg艂o艣
ladymercury Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 08:17 Enjoy I wszystkiego najlepszego 馃嵏馃嵕 Odpowiedz Link Zg艂o艣
gulcia77 Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 08:20 Dzi臋ki wielkie!!! Odpowiedz Link Zg艂o艣
default Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 15.06.22, 19:24 Obroni艂am si臋 z robot膮 zawodow膮 - to najwa偶niejsze, bo weekend mam bardzo d艂ugi, do przysz艂ej 艣rody. Wyskoczy艂am na zakupy, bo trzeba zaopatrzy膰 lod贸wk臋 przed przyjazdem c贸rci jutro. Jutro musz臋 nagotowa膰 obiad贸w, 偶eby mia艂a na ca艂y ten czas, bo zostaje z naszymi psami, a my wyje偶d偶amy w pi膮tek do Karpacza. Tak 偶e m贸j d艂ugi weekend tak naprawd臋 zacznie si臋 w pi膮tek dopiero. Odpowiedz Link Zg艂o艣
igge Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 15.06.22, 23:36 U nas zmiana bo mieli艣my 艣wi臋towa膰 tylko 1 dzie艅, a nieoczekiwanie m膮偶 ma zamiast 1 dnia luzu, tych dni sporo wi臋cej , tak do mniej wi臋cej 7 lipca. Czyli d艂ugi weekend z nim ( i ucz膮cym si臋 dzieckiem. Jutro pocz膮tek sesji.). Czego mo偶na chcie膰 wi臋cej?馃檭 Dzisiaj jak tylko wr贸ci艂 wczesnym wieczorem pobiegli艣my z cha艂w膮 do przyjaci贸艂 na kaw臋. Posiedzieli艣my z nimi u nich w lesie, zobaczyli艣my je偶a, sun膮艂 艣rodkiem drogi, wypili艣my piwo dzik馃槈, psy uszcz臋艣liwione, my zadowoleni, luz. Mo偶e "natchnienie" nas we藕mie na grill albo ognisko? Je艣li nie to le偶ak i ptaki. W pi膮tek dokupimy truskawek, czere艣ni, malin, 偶贸艂tej fasolki i bobu. Odpowiedz Link Zg艂o艣
ladymercury Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 06:26 Czemu ja dzi艣 wsta艂am o sz贸stej????? Le偶臋 sobie i kot si臋 na mnie gapi. Odpowiedz Link Zg艂o艣
borsuczyca.klusek Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 06:41 Te偶 si臋 w艂a艣nie obudzi艂am 馃槴 Odpowiedz Link Zg艂o艣
ladymercury Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 06:43 Zboczenstwo 馃檮 Odpowiedz Link Zg艂o艣
borsuczyca.klusek Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 06:46 No raczej 馃檮 Odpowiedz Link Zg艂o艣
primula.alpicola Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 07:20 Ja te偶 o 6, ale nadal w 艂贸偶ku, czyta艂am wywiad z prof. Hartmanem o etyce i moralno艣ci. Odpowiedz Link Zg艂o艣
ladymercury Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 07:45 To nas ratujesz przed ostatecznym upadkiem馃槈 Odpowiedz Link Zg艂o艣
primula.alpicola Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 07:51 Heh. Odpowiedz Link Zg艂o艣
lannnnntana Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 07:16 A ju偶 od godziny w pracy. Zejdzie si臋 gdzie艣 do 22. I tak do poniedzia艂ku w艂膮cznie. Ale potem kilka dni i zaczynam wakacje, kt贸re w tym roku po艣wi臋cam g艂贸wnie sobie. Jeszcze 10 dni wytrzyma膰... Odpowiedz Link Zg艂o艣
primula.alpicola Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 07:23 U mnie nieweso艂o, ale staram si臋 jako艣 trzyma膰. W planach spacery, gimnastyka, czytanie, opalenie, sushi i pizza. Odpowiedz Link Zg艂o艣
gulcia77 Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 07:56 Ja dzisiaj do 14tej na telefonie, ale od dzisiejszego wieczoru oddaj臋 si臋 rozkoszom 偶arcia truskawek u rodzic贸w. Ch艂op ma gorzej, bo obieca艂 pom贸c ojcu przy naprawie pompy. A je艣li chodzi o historyczne romanse, to bior臋 si臋 za seri臋 o ksi臋ciach Lenory Bell. Odpowiedz Link Zg艂o艣
ladymercury Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 08:01 A, te偶 wypozyczylam. Jak rozkocha艂am w sobie ksi臋cia - w sumie, przy dzisiejszej inflacji mo偶na potraktowa膰 jako poradnik馃槃 A te wilki i diab艂y to Melisa Bel. Jest jeszcze W paszczy lwa, t臋 schowam przed 馃惐馃惐 Odpowiedz Link Zg艂o艣
gulcia77 Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 08:05 Romanse historyczne to moja guilty pleasure. Mog艂abym sypa膰 tytu艂ami przez rok. 馃お馃お馃お Odpowiedz Link Zg艂o艣
ladymercury Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 08:08 Moja chyba te偶 zacznie.馃槃 Odpowiedz Link Zg艂o艣
gulcia77 Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 08:12 S艂owo skauta, 偶e r贸wnie mocno bawi mnie tylko Allo Allo i Ministerstwo G艂upich Krok贸w. Odpowiedz Link Zg艂o艣
ladymercury Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 08:13 Ja nie znosz臋 Allo Allo, ale ksi膮偶eczki daj膮 rad臋 馃槃 Odpowiedz Link Zg艂o艣
raczek47 Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 08:17 Ja jad臋 sobie zaraz do Poznania. Wieczorem mam kolacyjk臋 w mi艂ym towarzystwie,jutro shopping i w艂贸czenie si臋 po mie艣cie,co uwielbiam a w sobot臋 relaks nad jeziorem. Ale uwa偶am,偶e mi si臋 nale偶y,bo ostatnie dwa tygodnie to codziennie har贸wka od 7,30 do 21 艂膮cznie z weekendami. Odpowiedz Link Zg艂o艣
ladymercury Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 08:12 Dawaj 馃槃 Odpowiedz Link Zg艂o艣
gulcia77 Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 08:18 Na pocz膮tek proponuj臋 Kathleen E. Woodiwiss i Mary Jo Putney. Sto razy lepsze ni偶 Barbara Cartland. Znaczy zbocze艅stwa 馃檮 wi臋cej. 馃槝 Odpowiedz Link Zg艂o艣
ladymercury Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 16.06.22, 11:33 From RODOS with love... Odpowiedz Link Zg艂o艣
szafireczek Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 17.06.22, 13:45 Za mn膮 ju偶 maratonik francuskich komedii: Lolo (moja ulubiona), Za jakie grzechy, Przychodzi pacjent do lekarza i Sp贸dnice w g贸r臋. B臋d臋 kontynuowa膰 nicnierobienie... Odpowiedz Link Zg艂o艣
igge Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 17.06.22, 14:12 Za mn膮 lekarz, rozmowa przez telefon z przyjacielem馃榿 ( wieczorem wpada na wino i ewentualnie seriale), wylegiwanie si臋 pod mirabelk膮 i pod chmurami na ulubionym le偶aku. (Pranie si臋 suszy, dom posprz膮tany, zwierz臋ta ogarni臋te) Odpowiedz Link Zg艂o艣
igge Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 18.06.22, 18:01 Dzisiaj ma艂e zakupy i lody mango na 艣niadanie pod chmurk膮 i pod sosnami u znajomych. Plac zabaw z psami. Wcze艣niej le偶ak pod mirabelk膮 z ma艂偶onkiem. Obiad i wylegiwanie si臋. Potem bierzemy grill pod pach臋 i wio do mojej przyjaci贸艂ki. Tam albo grill albo ognisko, zobaczymy na co wi臋ksza ochota. Jutro mo偶e zoo? Odpowiedz Link Zg艂o艣
lannnnntana Re: Cho膰 艣roda, nie pi膮tek-weekendu pocz膮tek 馃構馃槃 17.06.22, 15:42 Przed藕wiga艂am si臋 dzisiaj i odezwa艂a si臋 moja przepuklina. Chyba musz臋 wreszcie zrobi膰 z ni膮 porz膮dek. Odpowiedz Link Zg艂o艣