odnawialna 15.06.22, 20:40 Z góry wszystkie przepraszam ale jak ktoś napisał: skoro ja to widziałam, to Wy też musicie 🤮 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 20:41 Jak mogłaś!!! Znowu sobie kupił dziewczynkę z Tajlandii, oblech jeden? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 20:42 Qrwa właśnie jadłam 😫😫🤮 Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 20:43 Jak Boga kocham, nie przy jedzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 20:44 Jprdl, on poziomem obleśności bije na głowę wszystko. Patol, po prostu patol. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 20:46 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MUSZĘ SIĘ NAPIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MOJE OCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIECH MI KTOŚ ZRESETUJE PAMIĘĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
odnawialna Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 21:00 Imterenty donoszą, że po obejrzeniu tego zdjęcia pomaga wcieranie w oczy kociego żwirku Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 21:01 Mam koci żwirek! Idę wypróbować! Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 21:36 Lepszy żwirek po kocie niż Jakimowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 21:59 Musowo silikonowy po dwójeczce. Odpowiedz Link Zgłoś
dvdva Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 20:50 Nie chce za bardzo sie przygladac ale czy pan jest bez majtek? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 21:20 A to czarne, to co, owłosienie? Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 21:21 odbyt mu wypadł i nastąpił incydent kałowy Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 21:31 Może już lepiej nie robić dochodzenia 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 23:20 borsuczyca.klusek napisała: > Może już lepiej nie robić dochodzenia 🙄 A kto by tam dochodził przy Jakimowiczu? Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 23:24 mid.week napisała: > borsuczyca.klusek napisała: > > > Może już lepiej nie robić dochodzenia 🙄 > > A kto by tam dochodził przy Jakimowiczu? Midłikuuu <3 Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 23:18 Jednorazowe stringi ma, ale wszystkie wasze domysły bardziej mi się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
odnawialna Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 21:02 Trwają zakłady, czy to są stringi czy coś innego Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 21:17 Ja myslalam, ze mu siusiak zwisa. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 22:02 suki-z-godzin napisała: > Ja myslalam, ze mu siusiak zwisa. > Taki czarny? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 22:20 mid.week napisała: > suki-z-godzin napisała: > > > Ja myslalam, ze mu siusiak zwisa. > > > > > Taki czarny? Ponoć od syfilisu czarnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 22:39 primula.alpicola napisała: > mid.week napisała: > > > suki-z-godzin napisała: > > > > > Ja myslalam, ze mu siusiak zwisa. > > > > > > > > > Taki czarny? > > Ponoć od syfilisu czarnieją. Jakby od głupoty czerniał to bym była przekonana Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 22:43 A która forma jest poprawna, a może obie? "czernieć" czy "czarnieć"? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 23:05 primula.alpicola napisała: > A która forma jest poprawna, a może obie? "czernieć" czy "czarnieć"? Who cares? Chyba tylko te z double "g" w nicku 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 06:57 mid.week napisała: > suki-z-godzin napisała: > > > Ja myslalam, ze mu siusiak zwisa. > > > > > Taki czarny? Pazura w Nic Smiesznego mial czarnego. Moze aktorzy maja czarne? Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 22:30 suki-z-godzin napisała: > Ja myslalam, ze mu siusiak zwisa. > no weź, taki czarny? Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 00:57 suki-z-godzin napisała: > Ja myslalam, ze mu siusiak zwisa. > "Schudł, sczerniał, dziwnie wyszlachetniał"? Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 22:08 Popłakałam się na widok batmanków 😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 20:53 pani z Tajlandii? hmm... hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 20:54 mimo ze domyślam się był na tajskim masażu (wyłącznie) - słabo mi Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 20:56 Zaskoczona nie jestem Bardzo Jakimowiczowe. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalczyni.hosteli Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 20:57 Prostak jakich mało. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 21:04 Jego komentarze pod adresem tych mniej zachwyconych tą jakże gustownie żartobliwą fotką też polecam. Pite było i to dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 21:21 Zacytuj perełki please, bo ja na jego profil nie wejdę. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 21:46 Prosz, wybór z góry... Pani żeglarce Klepackiej się podoba, jak widać. Dobra, wychodzę stamtąd, bo promilami zionie od tych komciów tak intensywnie, że zaraz sama będę pijana... Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 22:21 Klepacka wydaje się być równie yebnięta jak Jakimowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 07:14 annaboleyn napisała: > "wydaje się"?? Uniksm procesu o zniesławienie😁 Odpowiedz Link Zgłoś
trzebasiebawic Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 21:15 Ja wiem, że jutro święto, ale zdecydowanie za dużo dzisiaj dziwnych filmików/zdjęć i artykułów mi się wyświetla. Dzień zaczełam od filmiku z księdzem, który stwierdził, że żona ma być posłuszna mężowi. Nie, nie zaskoczyły mnie jego słowa, ale już zdecydowanie wypadła mi jajecznica z pyska, gdy czytałam komentarze ludzi, którymi się prawdopodobnie otaczam. Kiedy myślałam, że na dzień dzisiejszy nie przeczytam nic głupszego, to wyświetlił mi się kolejny dostojnik w sukience, który z kolei stwierdził, że za alkoholizm mężczyzny odpowiada kobieta, a konkretnie jej seksualne manipulacje - czyli używanie seksu jako karty przetargowej lub jako kary/nagrody. I oto wtedy zraniony mąż nie wytrzymuje i się mści chlejąc wódę. Tutaj się prawie już udławiłam rzodkiewką w jajecznicy. Gdy już prawie udało mi się zapomnieć o tej traumie, znowu się wyświetlił artykuł pod chwytliwym tytułem: "16 rzuciła się z okna z swoim nienarodzonym dzieckiem." Oczywiście święte Marie i najświętsi Józefowie nie wyczytali, że rzecz miała miejsce w jakiejś Malezji i jak na prawdziwych katolików przystało, zwyzywali matkę, aborcjonistki i wszystkich dookoła. Żeby tego było mało zadowolona Kaja Godek znowu wygrała proces, w którym matka niepełnosprawnego dziecka ma zapłacić z 8 tysięcy kosztów sądowych, które jak widać również dotknęła inflacja, bo chore dziecko ma prawo żyć i być szczęśliwe. Na pewno będzie więc szczęśliwe, że będzie jadło suchy chleb. Na koniec dnia weszłam na ematkę - na dosłownie 3 sekundy i w nagrodę dostaje bonus tegoż dnia, w postaci tego zlotoustego pana w majtkach z komentarzem z kategorii: żałosne, żałośniejsze najżałośniejsze. Stwierdzam, że przebiło to wyskakujący od paru dni z każdego zakamarka internetu, ślub Karoliny Pisarek. Odpowiedz Link Zgłoś
noname2021 Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 21:27 ))))))) trzebasiebawic! a co do tego goscia z nietrzymaniem kalu, to miejmy nadzieje, ze to wlasnie to - bo jak to ma byc penis, to dopiero zalamka ))) Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 21:29 Kim jest Karolina Pisarek? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 21:37 Dawną kandydatką polskiego Supermodel. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 21:43 Panna Młoda, która pokazała gościom zadnią część ciała 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 22:22 Zamazali! Miała majtki? Odpowiedz Link Zgłoś
silenta Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 22:18 Wstrząsnęła mną rzodkiewka w jajecznicy 😀 Smażysz ją z jajkami czy po prostu jest jako warzywo towarzyszące przegryzane przy jajecznicy? Odpowiedz Link Zgłoś
trzebasiebawic Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 10:54 Kto by pomyślał, że światowa emama w życiu nie widziała w jajecznicy nic poza jajecznicą. To prawie jak Teresa spod Przyborowic, która w życiu nie widziała niczego poza gulaszem, albo schabowym w mące, jajku i bułce. 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 12:22 Jadam z róznymi rzeczami ale nie smazyłam nigdy z rzodkiewką. Tak trudno odpowiedzieć czy smazysz z rzodkiweką czy posypiejesz po usmażeniu jajka surową? Odpowiedz Link Zgłoś
trzebasiebawic Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 12:27 Przecież można i tak i tak. Co za różnica? Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 12:27 Nie draz temaru, ja ci dobrze radze Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 23:24 7katipo napisała: > Ale rzodkiewka? W jajecznicy? To jest hańba i dka rzodkiewki i dla jajecznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
trzebasiebawic Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 23:26 O niebiosa! Do ematek nie dotarła jajecznica z rzodkiewką. To tak jak do Jarka nie dotarło, że majtki nie muszą wchodzić w rów. Jednak aby podkręcić atmosferę zdziwienia uchylę rąbka tajemnicy, że moja jajecznica miała wiele składników - UWAGA: - sól, -bazylia -kurkuma -czarnuszka - oregano - olej lniany - pomidor -awokado - pietruszka -szczypiorek NO I OCZYWIŚCIE RZODKIEWKA. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 07:26 Sprzątalas lodówkę z resztek...? Odpowiedz Link Zgłoś
trzebasiebawic Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 08:19 Nie. Tak jem. Jakiś problem? Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 08:25 Kij z rzodkiewka. Al oej lniany nie jest do smazenia. Je sie go na zimno, inaczej traci wszystkie swoje wartosci. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 08:43 Najgorzej, że olej lniany wali rybą 🤢 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 10:23 Nawet ryba nie wali tak rybą jak olej lniany 🤢🤢 Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 15:57 To ja się teraz przyznam. Skonczył mi się kiedyś olej... A musiałam usmażyć paluszki rybne. I tak sobie pomyślałam, że mam w lodowce tran. Bezzapachowy. To jak smażenie na smalcu, prawda...? To nie jest jak smażenie na smalcu. A bezzapachowy tran jest bezzapachowy, póki się go nie podgrzeje. Wówczas zaczyna walić rybą. Potwornie. Patelnia poszła do kubła, a ja odkryłam pieczenie paluszków w piekarniku... Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 15:59 ale i tak rzodkiewka w jajecznicy gorsza Odpowiedz Link Zgłoś
trzebasiebawic Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 16:00 Nie, nie błagam czy to indukuje kolejne pokłady ematkowego poczucia humoru? Dodałaś chociaż cynamonu do tych paluszków rybnych? Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 16:05 > Dodałaś chociaż cynamonu do tych paluszków rybnych? niektorzy niemcy dodaja cynamon do kaszanki - i jedza taka na zimno, na kanapce ... ... calkiem to niezle, zwlaszcza, ze zawsze jadlam w obecnosci ... rzodkiewki - zartuje! - duzej ilosci wina. Odpowiedz Link Zgłoś
trzebasiebawic Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 16:15 Jak się pije to wszystko jest całkiem dobre. Nawet paluszki rybne z cynamonem, posypane rzodkiewką pokrojoną w gwiazdki, oraz polane olejem lnianym śmierdzącym rybim spalonym tranem. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 16:30 > Jak się pije to wszystko jest całkiem dobre. this! ... ale ze w gwiazdki??? WTF??? Odpowiedz Link Zgłoś
trzebasiebawic Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 09:06 Nie napisałam, że smażę na oleju lnianym. 🤷♂️. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 09:17 Lejesz do jajecznicy z awokado jeszcze olej? O gruuubo. To ta rzodkiewka to w tym male miki Odpowiedz Link Zgłoś
trzebasiebawic Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 10:08 Tak, dodaje do jajecznicy z dwa plasterki awokado + łyżeczkę oleju lnianego. Nie wydaje mi się aby było grubo. Odpowiedz Link Zgłoś
trzebasiebawic Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 10:44 Nie jadam masła. W ogóle. Także nie brakuje. Coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 10:51 Pomysle. Ta pietruszka ze szczypiorkiem mi nie za bardzo gra... Odpowiedz Link Zgłoś
trzebasiebawic Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 10:55 Nie myśl. Pomogę Ci. Nie zrobiłam tej jajecznicy Tobie. 🤣. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 10:58 Kochana, robisz to zle. My ci tylko chcemy pomoc, po co te nerwy? Odpowiedz Link Zgłoś
trzebasiebawic Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 11:13 Nie jestem zdenerwowana. Jeśli widzisz takie rzeczy, skonsultuj się z psychiatrą. Ja nim nie jestem. I nie kochana, nie jestem złośliwa. Cche ci tylko pomoc. Od rzodkiewki w jajecznicy sie umiera? Ojej dzięki. Przestanę jeść rzodkiewkę, w ogóle napisz mi co ty jesz, będę jeść jak ty chcesz, a nie tak jak lubię i jak mi smakuje... ☺️Buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 11:20 Zaraz tam umiera. Nerwowym sie staje. Odpowiedz Link Zgłoś
trzebasiebawic Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 11:26 Może powinnaś choć raz zjeść źle - bardzo źle, albo jeszcze gorzej. Przestałabyś mieć omamy, zwidy i tym podobne wygodne uzasadnienia 🤣🤣🤣. Kiedy ematka wchodzi za mocno Grażynie, ta wyciąga leganedarny forumowy strzał. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 11:22 Rzodkiewka może gazy powodować 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 11:27 Chcialam napisac delikatnie, ze moze lezec na ... sercu... Wy to zawsze musicie tak z grubej rury (grubego jelita)? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 11:32 To są bardzo poważne tematy, tu nie ma co owijać w bawełnę 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 11:35 To sprawa zycia i smierdzi! Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 11:36 *Sprawa rzyci, nie wiem kto mnie ortografii uczyl. I w ten sposob zatoczylysmy kolo i wrocilysmy do jakimowicza Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 13:23 borsuczyca.klusek napisała: > To są bardzo poważne tematy, tu nie ma co owijać w bawełnę 🙄 > Mną ta jajecznica bardziej wstrząsnęła niż czarny członek Jakimowicza…🤷🏻♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
trzebasiebawic Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 11:59 Ematka stwierdzam go jednak stan umysłu. 🤣 Była taki pewnien uroczy dialog w memach, który teraz przytoczę, ale tematycznie. Otóż mówisz emtace, że po tym jak wstałaś rano i Konstanty zrobił Ci jajecznicę z rzodkiewką, musiałaś wyjść z psem na dwór. Trafiłaś na polanę na której było gniazdo os. Uciekając potknęłaś się o konar i złamałaś nogę. Leżysz teraz w domu i musisz odwołać wspólną wycieczkę na Podlasie, bo jest złamana w dwóch miejscach. Nagle słyszysz głos: - Kto to jest Konstanty? I dlaczego jajecznica z rzodkiewką? O mój Boże i ten śmierdzący olej lniany? Jak ty źle jesz? Dupę Ci rozsadzi od gazów po jednej rzodkiewce. I właściwie czy było więcej błędów w tej jajecznicy? (Błędów krytycznych). W tym momencie uświadamiasz sobie, że popełniałeś błąd. W społeczności dworzanek jada się wg jednego przepisu, ewentualnie dozwolonych jest kilka innych delikatnie urozmaiconych przepisów tegoż samego dania. Na królewskim zamku Buckinghan nie je się makaronu, a u nas w ematkowiu nie je się rzodkiewki z jajecznicą. I nie pije się śmierdzącego oleju lnianego. I nie dodaje się do jajecznicy tego co się lubi. Dawno mnie nie było. Przeoczyłam dworskie zasady. Kiedy nieśmiało zaczęłam cisnąć bekę z tej jakże fascynującej pomyłki rujujacej zasady dobrego smaku - dowiedziałam się, że po tej jajecznicy jestem nerwowa, zestresowana a jak nie pierdzę po tej jednej rzodkiewce to mam chore jelita i muszę natychmiast udać się do gastrologa lub może nawet proktologa. Najważniejsze jednak, że cały czas jesteśmy w temacie - dupy. 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
lannnnntana Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 12:14 trzebasiebawic napisała: > Ematka stwierdzam go jednak stan umysłu. 🤣 W społeczności dworzane > k jada się wg jednego przepisu, ewentualnie dozwolonych jest kilka innych delik > atnie urozmaiconych przepisów tegoż samego dania. Tak, na przykład wołowina po burgundzku i szparagi. Oraz prosecco. Odpowiedz Link Zgłoś
randomstory Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 12:45 Po szparagach śmierdzi mocz Odpowiedz Link Zgłoś
kandyzowana3x Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 12:38 Ale piekne podsumowanie Ci wyszlo . Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 13:15 Nie denerwuj się. Ja tylko zapytałam. Z ciekawości. A tę rzodkiewkę to w kawałki, plasterki, czy na tarce ścierasz? 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
trzebasiebawic Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 14:01 Nie mam czym. Możesz sobie rzodkiewkę posiekać jak ci się tylko zamarzy. Myślę, że nie będzie miała nic przeciwko temu. I o niebiosa, żadnych więcej szczegółów nie zdradzę, bo zapuka mi do drzwi emamusiowie poczucie humoru i będzie wymagało podania wymiarów rzodkiewki w jej najwęższym punkcie - Mój rów marjacki na czole w tym czasie pogłebi się jeszcze mocniej, a koło 19.00 czasu polskiego zasnę podczas 1010 postu na ten temat. Chciałabym dociągnąć chociaż do 22:00 czasu polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 14:17 trzebasiebawic napisała: > > I o niebiosa, żadnych więcej szczegółów nie zdradzę, bo zapuka mi do drzwi emam > usiowie poczucie humoru i będzie wymagało podania wymiarów rzodkiewki w jej naj > węższym punkcie... Nie obawiasz się, że ematka z tym przyciężkawym poczuciem humoru nie doceni tych pereł, które tutaj od czasu do czasu serwujesz? Twoja zjadliwa satyra, błyskotliwe porównania, te oryginalne zabiegi literackie, wszystkie barokowe środki stylistyczne, efektowne puenty, nieoczekiwane i zaskakujące klamry kompozycyjne...To wszystko rzucasz przed tą siermiężną ematkę? Odpowiedz Link Zgłoś
trzebasiebawic Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 14:30 Nie obawiam się, bo nieczęsto tutaj bywam. Przerósł mnie blask tego forum. Jeśli zdarzy mi się błysnąć jak gwiazdka na niebie, robię to by spuścić sobie z krzyża, bo przecież sama do siebie nie będę mówić. Siermiężna emamusia w swym blasku - zawsze reaguje tak samo. Od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 14:43 trzebasiebawic napisała: > Jeśli zdarzy mi się błysnąć jak gwiazdka na niebie, robię to by spuścić sobie z > krzyża, bo przecież sama do siebie nie będę mówić. Siermiężna emamusia w swym > blasku - zawsze reaguje tak samo. Od lat. nie zesraj się tylko Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 14:48 suki-z-godzin napisała: > trzebasiebawic napisała: > > > Jeśli zdarzy mi się błysnąć jak gwiazdka na niebie, robię to by spuścić s > obie z > > krzyża, bo przecież sama do siebie nie będę mówić. Siermiężna emamusia w > swym > > blasku - zawsze reaguje tak samo. Od lat. > > nie zesraj się tylko > > Już pisała, że o sraniu nie chce słyszeć Odpowiedz Link Zgłoś
trzebasiebawic Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 14:56 Oj, oj - już dobrze, masz wspaniałe poczucie humoru. Zaskakujesz za każdym razem. Wypuszczam bąki jak tylko cię przeczytam. 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 15:34 Sorry stara, ale to brzmi tak, jakbyś przyszła tu z tym soczystym esejem nad którym się solidnie napracowałaś i liczyłaś, że ematka wyda jęk zachwytu nad kunsztem i erudycją, a tu zamiast kąpieli w chwale i glorii wykąpałaś się w jajecznicy, bo ematka nie wyraziła należytego uznania.🤷🏻♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
trzebasiebawic Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 15:56 Sorry stara, nie odpowiadam za twoje wyobrażenia. 🤷♂️. No ale FAKT, napisanie kilku zdań zajęło mi AŻ 5 MINUT, w stylu co mi ślina na język przyniesie - okrutna robota, porównywana do pracy w kopalni węgla. 🤣 Jedyne co się tutaj zgadza to fakt, że wykąpałam się w zdziwieniu, że lata lecą a ematka w ematkowie nadal potrafi rozkręcić nużącą odnogę o rzodkiewce. Podobno zabawną. Jeszcze większe zadziwienie nastąpiło, że mimo to, o dziwo wątek nadal kręci się wokół swojego tematu - tematu dupy. Zaczęło się od Jarka, zboczyło perfidnie na tyły Pisarek, a skończyło na mojej własnej. No ale dupa, to dupa. 3 minuty. Około 30 sekund - uff, ile pracy. Wody, wody a może wina. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 13:28 Przecież to są żarty! Nie z Ciebie, a z Twojej jajecznicy, bo przecież nikt tu chyba się na poważnie nie zbulwersował tą Twoją awangardową jajecznicą! Odpowiedz Link Zgłoś
trzebasiebawic Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 13:52 Naprawdę???? Poczekaj, wykonam teraz lambadę w rytm dumki na dwa serca. A poczekaj, już sobie przypomniałam. Tak wiem, emamusia w emamusiowie i jej niesamowite poczucie humoru. Jednocześnie znudzenie i ciśnięcie beki z smoka któremu odrastają 3 głowy na miejsce jednej, to walenie z nerwów głową o mur, bo rzekomo wymyśliłam jajecznicę z rzodkiewką. Cóż nie każdy rozumie moje wrodzone ironiczne żarty. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 14:34 trzebasiebawic napisała: > Naprawdę???? Poczekaj, wykonam teraz lambadę w rytm dumki na dwa serca. > A poczekaj, już sobie przypomniałam. > Tak wiem, emamusia w emamusiowie i jej > niesamowite poczucie humoru. Jednocześnie znudzenie i ciśnięcie beki z smoka k > tóremu odrastają 3 głowy na miejsce jednej, to walenie z nerwów głową o mur, bo > rzekomo wymyśliłam jajecznicę z rzodkiewką. Cóż nie każdy rozumie moje wrodzon > e ironiczne żarty. Może tak ci się robi po tej jajecznicy? Nikt inny jej nie je i nikt twojej fazy nie łapie 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
trzebasiebawic Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 11:29 Straszne... Chyba przestanę jeść w ogóle żeby nie pierdzieć. 🤷♂️ Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 13:05 trzebasiebawic napisała: > Straszne... Chyba przestanę jeść w ogóle żeby nie pierdzieć. 🤷♂️ Są jeszcze jakieś wymogi odnosnie wypróżniania, np. nie można częściej niż 1x dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
trzebasiebawic Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 13:54 Wolałabym nie brnąć w temat stolca, choć nadal będzie to na temat i nie będzie można powiedzieć, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 13:22 trzebasiebawic napisała: > Coś jeszcze? Oregano?? Do jajecznicy?😳 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 13:34 magdallenac napisała: > trzebasiebawic napisała: > > > Coś jeszcze? > Oregano?? Do jajecznicy?😳 Do fritaty dorzucają a ona też z jajek... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 09:05 trzebasiebawic napisała: > moja jajecznica miała wiele składników - UWAGA: > - sól, > -bazylia > -kurkuma > -czarnuszka > - oregano > - olej lniany > - pomidor > -awokado > - pietruszka > -szczypiorek > > NO I OCZYWIŚCIE RZODKIEWKA. Bez JAJEK? 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 15:39 Kryste panie, jatka jajeczna w wątku o oblechu Jakimowiczu😅 Odpowiedz Link Zgłoś
kandyzowana3x Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 16:00 ale trzeba przyznac mimo przewagi liczebnej TWA dosc wyrownana. Ten watek ma potencjal na watek roku Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 21:27 Gęsta dróżka prowadzi do różyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 16:04 A gdzie on ma różyczkę??? Zresztą - nie chcę wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
fragile_f Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 18:22 Koty maja rozany paczek tuz pod ogonem... Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 21:36 A to chyba akurat bardzo w jego stylu. Co ty śledzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 21:36 A mówili, "piłeś, nie pisz!". I nie rób zdjęć. Nie słuchał. Odpowiedz Link Zgłoś
shmu Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 09:20 Podejrzewam, że to jest reklama, w szerokim pojęciu, a styl tej reklamy wpisuje się w styl pana, na trzeźwo czy po pijaku. Powiem więcej, do jego fanów i wyborców partii to przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 09:24 a z ciekawosci, czego to moze byc reklama? Odpowiedz Link Zgłoś
shmu Re: A o Jakimowiczu było? 16.06.22, 16:06 Trzy razy jest wspomniana nazwa w jego poście. Nie chcę powtarzać i im robić reklamy ale zaczyna się na royal... Poza tym poleca i wspomina o ,,dobrych cenach". Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 22:04 Bawi się chlopina .Dobrze zarabia ,wciąga noskiem ,bo nikt normalny tak się nie zachowuje .Lata uciekły to trzeba inspiracji .Zawsze jakaś laska poleci na retusz😊 Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: A o Jakimowiczu było? 15.06.22, 22:08 I po co ja wchodziłam w ten wątek. Odpowiedz Link