panna_lila 19.06.22, 21:41 macie pomysły jak to czyscić? bo nie ma szans, żeby się nie przykurzyło po jednym miejskim spacerze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thea19 Re: sandały - jak się czyści taką wyściółkę? 20.06.22, 00:10 szczotką ryżową? Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: sandały - jak się czyści taką wyściółkę? 20.06.22, 01:06 Uzylam srodka do czyszczenia dywanow w sprayu. Spryskalam zabrudzone miejsca i wyszorowalam szczotka. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: sandały - jak się czyści taką wyściółkę? 20.06.22, 06:50 Odbarwienia pod wpływem potu nie mają prawa się pojawić??😯😯😯 Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: sandały - jak się czyści taką wyściółkę? 20.06.22, 14:04 Oczywiscie, ze maja, ale ja swoje klapki zabrudzilam ziemia. Odpowiedz Link Zgłoś
runny.babbit Re: sandały - jak się czyści taką wyściółkę? 20.06.22, 07:27 Te wyściółki to zło. Zapocisz lub zmokniesz na deszczu- powstają trudne do usunięcia plamy. Z czasem odkłada się warstwa kurzu i potu, jeśli zdecydujesz się czyścić na mokro, to robi się szorstka i nieprzyjemna w dotyku. A na sucho trudno doczyscic. Odpowiedz Link Zgłoś
dvdva Re: sandały - jak się czyści taką wyściółkę? 20.06.22, 08:45 I coraz wiecej sandalow z ta wysciolka niestety, nie cierpie jak mi sie stopa odbija Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: sandały - jak się czyści taką wyściółkę? 20.06.22, 07:32 Zawsze szczotka i na mokro czyściłam. Oczywiście nie codziennie. Ewentualnie wilgotna gąbka przevieralam jak tylko kurz. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: sandały - jak się czyści taką wyściółkę? 20.06.22, 08:14 Szczotka do zamszu i pianka do tegoż. Działa dobrze ale i tak już bym takich nie kupiła bo w sumie po co na to tracić czas jak można kupić ze zwykłą, łatwą do czyszczenia wyściółką. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: sandały - jak się czyści taką wyściółkę? 20.06.22, 08:49 nie spodoba ci się to co napiszę ale...-przetestowałam na wielu innych sanadałach- jesli umyjesz/zamoczysz-w jakikolwiek sposób pierwszy raz to potem bardziej chłonie brud ja szczotkuję na sucho i staram się nie "prać" Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: sandały - jak się czyści taką wyściółkę? 20.06.22, 09:03 Tak! Miałam to właśnie napisać. Robi się jakieś takie uklejaste. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: sandały - jak się czyści taką wyściółkę? 20.06.22, 09:04 Tak dopóki sa suche są ok.. Odpowiedz Link Zgłoś
runny.babbit Re: sandały - jak się czyści taką wyściółkę? 20.06.22, 09:11 Niezbyt dobra wyściółka na lato gdy stopy się a) pocą b) łatwo o nagłą ulewę. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: sandały - jak się czyści taką wyściółkę? 20.06.22, 09:14 runny.babbit napisał(a): > Niezbyt dobra wyściółka na lato gdy stopy się a) pocą b) łatwo o nagłą ulewę. nie wiem czy wyściółka jest pokryta jakimś impregnatem ale pot jej nie szkodzi jakoś specjalnie- nie wiem jak z nagłą ulewą -taką że stopy sa po kostki w kałużach ) bo chyba nie zaliczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
runny.babbit Re: sandały - jak się czyści taką wyściółkę? 20.06.22, 15:04 Pot nie tyle co szkodzi, co zostawia trudne do usunięcia plamy. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: sandały - jak się czyści taką wyściółkę? 20.06.22, 15:14 dziękuję wszystkim. Przekonałyście mnie, odpuszczam sobie buty z taką wysciółką. Szukam dalej Odpowiedz Link Zgłoś