mieszkanienaturalnie 22.06.22, 23:54 wiosną. Wytrwałyście w diecie? Jaki jest wasz stan na chwilę obecną? Zacznę od siebie. Trzymam dietę od marca i się nie złamałam. Liczę kalorie, jem co chcę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taki-sobie-nick Re: Dziewczyny, które zaczęły odchudzać się wczes 23.06.22, 00:00 No i jak efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Dziewczyny, które zaczęły odchudzać się wczes 23.06.22, 00:10 Trzymam dietę, ćwiczę, od połowy kwietnia 7 kg mniej, w zasadzie cel osiągnięty i teraz faza stabilizacji i rzeźbienia sylwetki. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Dziewczyny, które zaczęły odchudzać się wczes 23.06.22, 00:35 Nawet mnie nie denerwuj! 😂😂😭😭 Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Dziewczyny, które zaczęły odchudzać się wczes 23.06.22, 00:46 Mialam tylko taki zamiar, ale go nie zrealizowalam do teraz. Moze w nastepnym roku Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Dziewczyny, które zaczęły odchudzać się wczes 23.06.22, 06:05 Trzymamy. Prawie. Bo na drodze dietowej miałam jeszcze: urodziny swoje ( okrąglutkie takie), męża, święta, wyjazdy do Francji, Portugalii i hiszpanii. Tam trzymanie się swojej diety było niemożliwe. Więc jakby jadę od początku Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Dziewczyny, które zaczęły odchudzać się wczes 23.06.22, 06:09 Trzymam. Oprócz tygodnia we Włoszech, gdzie teściowa mi dogadzała i przywiozłam kilogram więcej, ale po tygodniu w domu się go pozbyłam :p Chciałabym jeszcze ze 2-3 kg, ale bez ciśnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Dziewczyny, które zaczęły odchudzać się wczes 23.06.22, 10:32 było super pod koniec kwietnia, ale od majówki zaczął się szereg wyjazdów, pojadanie tego i owego i straciłam połowę efektów a teraz już nie mam takiego zapału Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Dziewczyny, które zaczęły odchudzać się wczes 23.06.22, 10:45 Dietetyczką mi.powiedzialq święte slowa: lilia, możesz zwatpic, stracić zapal, zgrzeszyć. I na bank to.zrobisz, ale to bez znaczenia. Ważne, żebyś wróciła do zdowych nawykow Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Dziewczyny, które zaczęły odchudzać się wczes 23.06.22, 10:41 Nie. Coś tam przycięłam i dwa kilo spadło, i stanęło. Ale jestem już takim pakerem, że jak wczoraj szlam w bikini po plaży, to mi Mieciu obserwujący mnie z leżaka powiedział, że widać mi prawie kaloryfer. Odpowiedz Link Zgłoś
celandine Re: Dziewczyny, które zaczęły odchudzać się wczes 23.06.22, 10:47 Schudłam 4 kilo i muszę jeszcze jakieś 4, ale strasznie mi się chce jeść lody. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylucjan Re: Dziewczyny, które zaczęły odchudzać się wczes 23.06.22, 10:53 Po 3 mies redukcji.powinno sie wejsc na 0 kaloryczne na jakies 2 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: Dziewczyny, które zaczęły odchudzać się wczes 23.06.22, 16:10 Od 1 stycznia 12 kg mniej,duzo ruchu i zmiana nawyków żywieniowych.Głodna nie chodze😀 Odpowiedz Link Zgłoś