Dodaj do ulubionych

Czuje sie... like boss 😎😎😎

23.06.22, 15:10
Podlaczylam nowa nabyta drukarke. Instrukcja byla tak napisana, ze juz zaczynalam gryzc papier do niej kupiony... 🙄 Naprawilam kran. Zakupilam zayebiste biurko i zorganizowalam skomplikowany dowoz tegoz do domu. I niech mi ktoras teraz podskoczy! 💪😅
Obserwuj wątek
    • woman_in_love Re: Czuje sie... like boss 😎😎😎 23.06.22, 15:15
      Dostałam rozwolnienia i nie umyłam potem wc.
      Teraz leży tam wielka... w każdym razie, boję się tam wejść teraz.

Ale muszę uprzątnąć zanim wróci mój chłopak, ten który jest informatykiem w NWO, bo on nadal myśli, że damy nie srajo.
      • annanichtvergessen Re: Czuje sie... like boss 😎😎😎 23.06.22, 15:16
        No ok, tez fajnie w sumie 😅
    • daniela34 Re: Czuje sie... like boss 😎😎😎 23.06.22, 15:18
      Hehe, ja wczoraj miałam atak krzątawicy złośliwej: wracając z pracy odebrałam zamówienie, kupiłam prezent, kupiłam kwiaty na balkon i je przytargałam do domu, odebrałam kolejne zamówienie, wyrzuciłam stare rośliny, wyszorowalam donice, posadziłam kupione kwiaty, wyszorowałam balkon, zaaranżowałem rośliny na nowo, nastawiłam pranie Na tym etapie uznałam że jestem zmęczona i już dość. Po czym jeszcze upiekłam ciasto i poważnie się zastanawiałam, czy nie zrobić czegoś jeszcze, ale była już 22.00 😃
      • borsuczyca.klusek Re: Czuje sie... like boss 😎😎😎 23.06.22, 15:22
        Matko a mnie się nie chcę nawet robota odkurzającego puścić 😫
      • annanichtvergessen Re: Czuje sie... like boss 😎😎😎 23.06.22, 15:23
        Niezle!
        • daniela34 Re: Czuje sie... like boss 😎😎😎 23.06.22, 15:28
          Lekko się sama zaniepokoiłam, bo takie przypływy to ja mam przed okresem, a to dopiero za tydzień wypada
      • philippa_p Re: Czuje sie... like boss 😎😎😎 23.06.22, 15:35
        Podziwiam, i to wszystko do 22? Motorek z tylu bym musiala miec, zeby zdazyc do tej pory. No, moze gdybym zaczela o 12 😅
    • alpepe Re: Czuje sie... like boss 😎😎😎 23.06.22, 16:31
      Ja dziś przyjęłam panią sprzątającą, więc mam posprzątane, z wyjątkiem kuchni, bo ugotowałam przed chwilą obiad i nie chciało mi się posprzątać. A wcześnie rano podlałam zieloną przestrzeń w podwórzu, bo trawnik lichy.
    • majenkir Re: Czuje sie... like boss 😎😎😎 23.06.22, 16:47
      I niech mi ktoras teraz podskoczy! 💪😅

U mnie prawie 11-ta, a ja dalej w piżamie, z trzecią kawą 😎
    • aqua48 Re: Czuje sie... like boss 😎😎😎 23.06.22, 19:52
      Udało mi się wreszcie załatwić niezałatwioną (nie z mojej winy) pilną i terminową sprawę. Zorganizowałam fajny mam nadzieję wyjazd z przyjaciółką. Spędziłam świetny i atrakcyjny dla niej dzień z czterolatką. Wymieniłam własnoręcznie rolki w kabinie prysznicowej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka