annanichtvergessen 24.06.22, 22:30 Farba mi schnie na scianie i musze czekac na drugie podejscie. Jutro biureczko do mnie dotrze. Mozna krytykowac do woli. Ja sie zakochalam. 🤪 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
35wcieniu Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 24.06.22, 22:31 No biurko jak biurko. Odpowiedz Link Zgłoś
annanichtvergessen Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 24.06.22, 22:35 Nooo jak biurko, ale dla mnie ma w sobie to cos Odpowiedz Link Zgłoś
samawsnach Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 24.06.22, 22:38 Bardzo fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
chebellacosa92 Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 24.06.22, 22:38 Nie, nie ma w sobie nic - ot, dwie półeczki i szufladka. Byle co takie. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 24.06.22, 22:38 Ładne, ma w sobie to coś Zupełnie nie dla mnie, od razu bym je całe zagraciła oraz podłogę wokół Odpowiedz Link Zgłoś
annanichtvergessen Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 24.06.22, 22:55 Ja musze sie pilnowac. 😂 mam tylko 1 pokoj. 🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 24.06.22, 22:39 Ono jest na stałe przykręcane do ściany? Odpowiedz Link Zgłoś
annanichtvergessen Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 24.06.22, 22:44 Tak Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 24.06.22, 23:09 Aaa to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 24.06.22, 22:41 Bardzo fajne. To drewno ? Odpowiedz Link Zgłoś
annanichtvergessen Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 24.06.22, 22:45 Tak, drewno Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 24.06.22, 22:50 No to dodatkowy plus. Podoba mi się bardzo a ze mam fazę roślinną pusciłabym bokami pnącza i pracowała w takiej pergoli sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 24.06.22, 22:58 Tak, pierwsze o czym pomyslałam, że to idealny kwietnik na coś wiszącego:p Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 25.06.22, 10:11 Oo, to nas tu więcej jest. Odpowiedz Link Zgłoś
annanichtvergessen Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 24.06.22, 23:00 Bedzie kwiaciorek. Jakas fajna rzezba. Byle nie za duzo. 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 24.06.22, 22:49 świetne, brałabym Uwielbiam takie regały drewno-metal. Odpowiedz Link Zgłoś
annanichtvergessen Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 24.06.22, 23:06 Dzieki! Cala kawalerka ma przewodni motyw metal i drewno, dlatego sie tak zakochalam 🥰 Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 25.06.22, 07:26 a nie będzie kłopotu z właścicielem mieszkania? Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 24.06.22, 23:03 calkiem fajne, choc ja lubie jezdzic meblami i bym sie nie zdecydowala na przykrecane na stale. Odpowiedz Link Zgłoś
annanichtvergessen Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 24.06.22, 23:06 Ja nie mam gdzie jezdzic za bardzo 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
pyza-wedrowniczka Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 24.06.22, 23:06 Super, ale dla mnie byłoby za małe. Ja lubię mieć miejsce na rozłożenie swojego biurkowego bałaganu Odpowiedz Link Zgłoś
annanichtvergessen Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 24.06.22, 23:10 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 24.06.22, 23:58 Nie lubię mebli, których nie można przedstawić ot tak. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.z.bagien Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 25.06.22, 00:06 Fajne, od razu bym kombinowała gdzie to postawić, żeby rośliny, które będą się pięły po bokach, dobrze rosły Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 25.06.22, 00:11 Po bokach bym dała jakieś pnącza, najlepiej z tych modnych do oczyszczania powietrza. Dla mnie za mało szuflad, ale to skandynawski minimalizm. Zawsze możesz potem dostawić jakąś mała szafeczkę gdzieś pod spodem, chociaż podejrzewam, że ma być wrażenie przestrzeni Jak dodasz kwiatki, będzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
moze_sprobowac_inaczej Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 25.06.22, 00:15 Jak mozna krytykowac to prosze bardzo: Ło matko. Toż to stolik na laptop i kawę, a nie biurko. Dla mnie osobiście musi być 2m długości i metr szerokości, tyle mam różnych dokumentów i książek na nim. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 25.06.22, 00:16 Bardzo fajne! Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 25.06.22, 00:39 Czy ono ma się opierać o listwę przypodłogową? I o ścianę? Coś mi się to mało stabilne wydaje. To będzie przykręcone do ściany? Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 25.06.22, 10:10 Nie, jak się dobrze przyjrzysz to to stoi na podłodze. Do ściany zapewne jest przykręcone. Odpowiedz Link Zgłoś
wkswks Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 25.06.22, 00:41 Bardzo mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 25.06.22, 06:35 Bardzo fajne. Mam podobnej wielkości, całkowicie mi wystarcza do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkotanagoracymdachu Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 25.06.22, 07:03 Ładne, ale zdecydowanie brakowałoby mi miejsca na graty okolobiurkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 25.06.22, 08:03 Super ale do pracy słabe bo za wąskie i siedzisz nosem w ekranie Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 25.06.22, 08:21 Bardzo ładne i bardzo małe. Ja do pracy potrzebuje głębokie na 80cm. Większość dzisiejszych biurek niestety jest ładna ale niepraktyczna. Praca na laptopie w takiej wymuszonej zgarbione pozycji skończy się dla większości bardzo nieciekawie. Ja muszę mieć duży monitor, klawiaturę i miejsce do pisania. Na takim małym biureczku to sobie mogę listę zakupów naskrobac i sprawdzić przepis na babeczki a nie pracować cały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 25.06.22, 09:08 Ładne, ale gdzie jakieś zamykane półki na papiery? Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 25.06.22, 09:44 Co wy wszystkie z tymi papierami i praca zawodowa. To jest wybitnie eleganckie biurko do forumowania, wymaga jedynie miejsca na laptop i kawe do opluwania ekranu. Dla mnie bomba, znakomity zakup do malego mieszkania, francja elegancja czy cus. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 25.06.22, 10:09 Bardzo fajne. Powiesiłabym doniczki z czymś zwisającym na tych poprzecznych beleczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 25.06.22, 17:02 Dla mnie za małe Ale estetycznie mi się podoba, tylko aż się prosi o jakieś zwisające roślinki Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 25.06.22, 17:57 To taki sekretarzyk bardziej, całkiem przyjemny Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Ok pozalilam sie, to teraz pochwale sie biurk 25.06.22, 19:07 Bardzo ładne, choć dla mnie byłoby za płytkie. Nie ma jak nóg wyciągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś