livia.kalina
27.06.22, 16:22
Same najtęższe umysły na XIX Zlocie Wolnych Ludzi Harmonia Kosmosu w Torzymiu - JERZY ZIĘBA, Edyta Górniak, ten alkoholik Gadomski, czy jak mu tam, Ivan z Delfinem (już wrócił z wycieczki po Rosji choć mu w kraju rodzinnym było jak w niebie).
Edyta Górniak i całujący ją Jerzy Zięba. Teorie dotyczące kosmosu, powracającej z niego energii, reptilian, biorobotów i wiele, wiele innych. Wszystko w sąsiedztwie stoisk promujących niekonwencjonalne metody leczenia i oferujących bardzo nietypowe usługi. Piosenkarka zdobyła się na odważne wyznanie i po raz pierwszy publicznie opowiedziała o tym, jakoby od dziecka miała doświadczać przekazów (choć wtedy nie wiedziała jeszcze, czym one są). - To, że ja wystąpiłam w obronie ludzi dwa lata temu, to było z pełnym komfortem, dlatego że ja już wcześniej dostałam przekazy, czyli wiedziałam, co może się wydarzyć i byłam zupełnie spokojna o to, że jest to zaledwie kolejna pułapka - mówiła, nawiązując do sytuacji pandemicznej. Po Edycie Górniak wystąpił Jerzy Zięba. Mówił o Polsce jako narodzie wybranym, idących zmianach oraz o wpływie środowiska na DNA. Jedną z prelegentek zlotu jest też Justyna Socha, przywódczyni ruchu antyszczepionkowego.
gloswielkopolski.pl/zlot-harmonia-kosmosu-2022-w-lubuskiem-edyta-gorniak-wsrod-nas-zyja-bioroboty-hybrydy-i-reptilianie-nie-kazdy-czlowiek-ma-dusze/ar/c13-16454583
www.gazeta.pl/0,0.html?mtpromo=enc02qhrmpup536udraocblescrjdksifjficroec2jemzmmdyqgvjmudrqmcblcd4ehvrmmd4ig2ri&utm_campaign=amtpc_FB_Gazeta