mister-monster Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 10:17 A kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 10:22 nie wiem kto to, ale to styl "Doda" Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 10:22 a widzę kto to, no cóż to chyba zazdrość o Dodę Odpowiedz Link Zgłoś
mister-monster Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 10:26 woman_in_love napisała: > nie wiem kto to, ale to styl "Doda" Styl Doda wygląda tak: Odpowiedz Link Zgłoś
bigimax4 Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 10:25 tylu liceum ale obawiam sie ze z przodu muzeum Odpowiedz Link Zgłoś
dreg13 Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 10:27 Wygląda świetnie, również z przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 10:29 przecież to stylówka koncertowa a nie na spacer po Łazienkach Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 10:35 Miniimalnie się marszczy na lewej nodze ale poza tym idealnie dopasowane👍😊 Odpowiedz Link Zgłoś
trudneslowa Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 10:40 Heloł, to kostium na festiwal. Odpowiedz Link Zgłoś
chrum_chrum_chrum Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 10:45 Nieważne, jej stylizacje z ulicy są równie koszmarne. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 11:07 chrum_chrum_chrum napisał(a): > Nieważne, jej stylizacje z ulicy są równie koszmarne. które konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 10:41 U góry widać obcięty w połowie napis: Aga Woźniak Starak. Czyli ona? Bo jak jednak Doda na występy, to ok. Ale ja mam słabość i sympatię do Dody. Nie słucham jej muzyki ani nie śledzę jej w mediach, mam sympatię niczym specjalnym niepopartą, ot tak. Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 20:31 na starak faktycznie wygląda. Doda ma dość krótkie nogi i nigdy tak zgrabnie nie wyglądała. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 10:45 Ubiera się bardzo dobrze. Przecież to była stylówa na Opener, nie na zakupy do Biedry. Odpowiedz Link Zgłoś
trzebasiebawic Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 10:47 Spieszę się odwdzięczyć, że jak jeszcze raz ktoś napisze, że tamta i siamta się źle ubiera i nie napisze łaskawie kto to taki i wstawi zdjęcie od tyłu to wyjdę z siebie i stanę obok. Chrum. Chrum. Odpowiedz Link Zgłoś
chrum_chrum_chrum Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 10:57 Bałam się ze skasują jak napiszę imię i nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 11:55 chrum_chrum_chrum napisał(a): > Bałam się ze skasują jak napiszę imię i nazwisko. Ale nie balas sie zblaznic krytykanctwem, od ktorego zmarszczki sie robia i dupa rosnie dookola talii A powaznie to rzadko ktora kobieta na scene czy inny festyn ubiera sie sama przewaznie projektanci udostepniaja swoje dziela a nawet placa za prezentacje. Nie wiem kto zacz ale lepszego modela ze swieca szukac Odpowiedz Link Zgłoś
chrum_chrum_chrum Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 12:40 Zbłaźnić? Najwyraźniej nie wiesz jak ja wyglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 13:00 chrum_chrum_chrum napisał(a): > Zbłaźnić? Najwyraźniej nie wiesz jak ja wyglądam. Nie widze zwiazku twojego wygladu z tym co napisalam o twoim kompulsywnym krytykanctwie. Po prostu obciach checi wyraznego dokopania jakiejs bardzo zgrabnej pani Odpowiedz Link Zgłoś
chrum_chrum_chrum Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 13:09 Ona jest bardzo zgrabna, ja krytykuję jej mierny gust, nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 19:45 a nie powiedział ci nikt do tej pory, że o gustach się nie dyskutuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 10:50 No, ale to jest jak rozumiem strój do występu na scenie. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 11:03 Jakbym miala taka figure, to tez bym sie tak ubierala (Akurat nie, bo mam wywalone na szmaty i ze wzgledow eko ich nie kupuje prawie. Ale styl Wozniak Starak ma swietny i zazwyczaj wyglada naprawde wow) Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 11:07 Jak na strój ktöry ma wyröżniać..to efekt jest👍👍👍 Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 11:09 To co? Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 11:13 Nie moje kolory, ale tyłek można sobie przykleić na lodówce jako wzór. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 11:43 snakelilith napisała: > Nie moje kolory, ale tyłek można sobie przykleić na lodówce jako wzór. Uważaj z tym przyklejaniem. Pamiętam, jak Brooke Shields przykleiła do lodowki zdjęcie Steffi Graf (ze względu na szczupłe nogi), mąż Andre Agassi tak się zapatrzył, że zostawił żonę dla Steffi 😁. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 11:49 Rozumiem, że patrzył tylko na nogi? Bo pań nie da się porównać jeśli chodzi o urodę Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 12:34 Dobre, ale niestety bajka. Steffi i Andre znali się już dużo wcześniej ze wspólnych turniejów, a on, jako profesjonalista, podziwiał już zawsze jej sposób poruszania się na korcie, więc to nie szczupłe nogi go zachwyciły. Modelek z długimi i szczupłymi nogami, to on mógł mieć na pęczki. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 13:04 Nie wymyśliłam tego sobie, to Brookie w jakimś wywiadzie powiedziała. Być może to była ironia, ale faktem jest, że zdjęcie Steffi wisiało na lodówce 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 14:55 I to by bylo na tyle, jesli chodzi o mit, ze pieknych sie nie porzuca Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 11:36 Fajna stylówka na openera. Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 12:03 Za moich czasów na openera się zakładało obszarpane szorty i top. Szczególnie przy takich temperaturach jak wczorajsza. +30 stopni i obcisłe wdzianko z długim rękawem ponad moje rozumienie, a upały lubię i dobrze znoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 12:27 A za moich czasów na studniówkę zakładało się granatową spódnicę i białą bluzkę, więc teraz też tak trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 12:32 Ona nie pisze, ze "trzeba" tylko, ze sobie nie wyobraza tego typu stylizacji nosic w upale. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 13:03 Powiedzcie Beduinom, że powinni w upały popylać w topach i obszarpanych szortach. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 14:52 Ja tam dostosowania tego stroju do upalu nawet nie komentowalam, tylko ci tlumaczylam, ze zle zrozumialas wpis kolezanki Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 15:36 A ja się odniosłam do "jej czasów", które nic nie mają ze strojem przecież wspólnego 🤷🏻♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 16:39 Ja zrozumialam, ze za jej czasow sie liczyla wygoda a nie "pokazanie sie". Dlatego tez o upalach wspomniala. I nigdzie nie pisala, ze koniecznie "trzeba" jak za jej czasow... Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 16:48 U niej się pewnie liczyła wygoda, bo nie była celebryrką, która żyje w dużej mierze z tego, że ją widać na festiwalach, instagramach i w TV. A może była? To wtedy zwracam honor. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 16:48 Celebrytką. Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 23:03 Obcisłe syntetyki też jakby nie pasują Beduinom... A chodzilo mi o to, że właśnie festiwale kojarzą mi się z luzem ubraniowym, a nie wbijaniem się w kostiumik w dodatku kompletnie nieadekwatny do pogody. Absolutnie nie chodzi mi o to, ż wszyscy mają nosić to co ja nosiłam kiedyś, ale jednak takie nastaranie mnie dziwi. Bo jak rozumiem pani była tam w charakterze widza, a nie gwiazdy estrady? Btw wygląda super, figura genialna, ale jak dla mnie wygląda jakby pomyliła imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 23:09 Byla tam w charakterze gwiazdy- gwiazdy swoich insta obserwatorow Tak ze tak, chyba od innych obecnych tam celebrytek ekstrawagancja stroju nie odbiegala specjalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 23:15 Czyli biedna kobieta tak naprawdę była w stroju roboczym i przyszła do pracy, a nie słuchać muzyki. Pozostaje współczuć pracy w trudnych warunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 13:09 Za moich czasów na openera się zakładało obszarpane szorty i top A za moich czasów na openerze panowała zupłna dowolność w doborze stroju, poznalam faceta w przebraniu indyka. BTW. pamietam tylko jeden festiwal, na którym było względnie ciepło, zazwyczaj leje i pizga. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 19:41 Ja też Opener kojarzę z paskudną, mokrą pogodą. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 20:14 > Za moich czasów na openera się zakładało obszarpane szorty i top Jak się było celebrytką, to też? Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 23:07 Chyba też, bo nie widziałam takich poprzebieranych ludzi wśród widowni. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 12:30 Niezła laska. Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 13:12 Stylówka na scenę na modłę Frediego. Poza tym doskonała pupa. Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 14:46 A ja bym zalożyla coś takiego na festiwal, czemu nie, do biedry raczej nie i tak mnie pod nią żule zaczepiaja🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
alessa28 Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 19:46 chrum_chrum_chrum napisał(a): > ubiera… Ja napiszę.talentu nie ma,jest poprawna i bez specjalnej charyzmy ale lubię ją i za to,ze ukończyła dziennikarstwo (w świecie dzisiejszych tępych media workerow po wszystkich kierunkach świata,to cud)i za styl i za to ze w sumie potrafila się ustawić . Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 20:42 Wyglądała świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
chrum_chrum_chrum Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 21:54 Rzeczywiście macie chyba podobny styl Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 22:48 borsuczyca.klusek napisała: > Wyglądała świetnie > figura super ale wzorek kojarzy mi się ze sfermentowanym wielorybem 🤮 Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 21:51 Nie moja stylowa, ale uważam, że wygląda świetnie. Ma dobrą figure i dobre w tym wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusowepole Re: Jak jeszcze raz ktoś napisze, że ona się dobr 02.07.22, 23:21 To strój na koncert Duy Lipy. Która tak się ubiera na występy. Odpowiedz Link Zgłoś