mashcaron 07.07.22, 17:33 ..a ja właściwie w ogóle nie noszę pierścionków:p Ładny? ;P Kupilyscie sobie ostatnio coś zupełnie bez sensu;p ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woman_in_love Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 17:38 prezent dla starszej cioci? Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 17:40 zestaw do lakowania listów tlumaczy mnie tylko to, ze pracuje w szkole i pewnie kiedy >przydasie< nie wiem, kiedy, ale na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 17:44 Fajnie! Nagle poczułam, że też bym chciała mieć 😁 choć nie pamiętam, kiedy w ogóle ostatnio wysłałam jakiś list... Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 18:14 Pokaz córze. Mojemu się podoba wysyłanie listów, z tym, że jak nie mamy koperty to sama pocztówka też moze być. Rysuje głowonogi i słoneczka i posyła po całej rodzinie jako swoje pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 18:36 moj ostatni raz wyslal jak mial piec lat i sam się do wojsk powołał i sie zaklinal, ze nie on, tylko pismo urzedowe Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 17:43 🤣 No mnie się podoba. Będzie pasować do moich babcinych sandałów :p Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 17:46 Tak serio, to mnie też się podoba, ale nie miałabym pojęcia jak i do czego nosić, nie mam żadnych pierścionków, nawet zaręczynowego i obrączki nie noszę. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 17:50 Ja noszę tylko zaręczynowy ( na fu.ku) , obrączka mi spada, inne pierścionki są.. gdzieś, nawet nie wiem gdzie:p wszystkie dostane, nigdy wcześniej nie kupiłam sobie pierścionka. Może ten będę nosić, kto wie 🤷 Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 17:44 niszczysz planete. Zamiast udac sie jak normalny czlowiek do secondhandu i brac co daja, to ty pff kupujesz pierscionki. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 17:45 U mnie nie ma 🤷 czasem, tak raz na kilka miesięcy jest pchli market.. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 17:45 dla mnie uroczy, co to za kamień jest? Odpowiedz Link Zgłoś
alicjak-2 Re: Kupiłam pierścionek.. 08.07.22, 06:59 Śliczny, turkus wyglada zawsze dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 17:49 Pierścień sułtanki Hurrem, czy jak jej tam było! Przed chwilą kupiłam ciastko. Bo tak ładnie wyglądało. Mogłabym jeść margarynę posypaną cukrem i nie poczułabym różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 17:51 Ja już ciastek ani innych takich w nl nie kupuję. Ładne ale w smaku wszystkie takie same, czyli bez smaku :p Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 17:58 Bo to pewnie jest margaryna posypana cukrem. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 18:10 Przestań!! 😭😭😭 bo ja właśnie: Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 18:11 Nie ma o co płakać, twoj baton ma na pewno więcej smaku;p Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 18:15 Nie jest zły, ale jak przypomnę sobie te ciastka bezowe, które w Polsce jadłam, to łezka się w oku zakręciła 😢 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 18:18 Ursydia chyba w NL to ciastko je, a tu, zareęczam, nie są one dobre :p Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 19:16 nie tylko w NL 'cukiernicze' wyroby sa bezsmaku lub obrzydliwe, przestalam sie juz dziwic zachwytom nad moimi wypiekami 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 19:18 W UK w ciastkarniach nawet nie są takie złe tylko straszliwie słodkie 🙄. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 23:56 A ja w PL codziennie pudełko takich wsuwałam 😅😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 19:18 a mnie totalnie przeszla ochota na slodycze, niedobrze mi jak zjem krowke, kawalek czekolady czy np kilka daktyli Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 19:19 Ja mam ostatnio fazę na sezamki :p Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 19:21 nie ma u mnie sezamkow, nie przypominaj nawet ! mamuska do kazdej paczki wkladala paczuszke z sezamkami 😭😪 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 19:28 U mnie też nie wszędzie są, ale był akurat tydzień grecki w Lidlu :p Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 19:57 Dawaj adres, wyślę sezamki w ramach wdzięczności za link do torebek. Jestem sezamkowym skrytożercą Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 20:21 dzieki za dobre checi 😘 ma mi kto wysylac, tylko tamte byly od mamuski i tego sie juz nie da powtorzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
nowel1 Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 17:51 Ja od jakichś 2 lat wciąż kupuję sobie pierścionki bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 17:52 kup sobie szmatke do czyszczenia srebra cos przyszarzale Odpowiedz Link Zgłoś
nowel1 Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 17:56 Serio? Jesteś miłośniczką srebra dającego po oczach swym doczyszczonym blaskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 19:28 Ja miewam fazy- albo błyszczące, albo oksydowane, że prawie czarne. Ale teraz jest lato, mam fazę na złoto. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 21:55 jeśli jest oksydowane to nie, jeśli zwykłe, to tak musi być czyste i błyszczące. Odpowiedz Link Zgłoś
nowel1 Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 22:02 No, kwestia gustu. Ja bez patyny nie naszam 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 20:17 Piękny. To Orno? Chyba sobie w końcu kupię jakąś koronkę. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 17:57 No cóż, nie wiem, co cię w nim urzekł, szczerze mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 17:58 a wiem, co jeszcze taki pizdryczek portfeliczek, no noszenia kluczyczka do mojej tojotki pewnie z gatunku na xuj mi to, ale uroczy Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 18:05 Kotejka, i nosisz go w torebce? Dobrze, że nie jeździsz tramwajem Alojz trefyu do soondu za pobicie kobiyty w tramwaju. Syndzia pyto: - Czy oskarżoony miał powód? Na co Alojz: - Ja panie syndzio, to byuo tak: Jada sie sztrasbankoom i wsiado tako hrubo baba. Siedua sie kole mie i sie zaczuo. Baba uotwiyro tasza, wycioongo bojtlik, zawiyro tasza, otwiyro bojtlik i wycioongo sniego zuotoowka. Potym zawiyro bojtlik, otwiyro tasza, wcisko doo niyj bojtlik, zawiyro tasza i dowo pinioondze koonduktorowi, kery jyj dowo bilet. Baba otwiyro tasza, wycioongo bojtlik, zawiyro tasza, otwiyro bojtlik i wrażo doo niego bilet. Potym zawiyro bojtlik, otwiyro tasza, wcisko do niyj bojtlik i zawiyro tasza. Koonduktor wydaje jyj dwadziys´cia groszy. Baba otwiyro tasza, wycioongo bajtlik, zawiyro tasza, otwiyro bojtlik i wrazo doo niego te kotloki. Potym zawiyro bojtlik, otwiyro tasza, wcisko doo niyj bojtlik i zawiyro tasza. Wtym wsiado koontrol i woua o bilety. Baba otwiyro tasza, wycioongo bojtlik, zawiyro tasza, otwiyro bojtlik i wycioongo bilet. Potym zawiyro bojtlik, otwiyro tasza, wcisko doo niyj bojtlik, zawiyro tasza i dowo bilet koonduktorowi. Koonduktor robi w bilecie dziurka i oddowo go babie. Baba otwiyro tasza, wycioongo bojtlik, zawiyro tasza, otwiyro bojtlik i wrazo doo niego bilet. Potym zawiyro bojtlik, otwiyro .... - Czuowieku - wrzeszczy syndzia - pszestoon´cie, bo ogupieja!!! - Noo, jo tysz zech tak pomys´lou... To żech niywytrzimou i prasnoou joom w pysk! Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 18:08 to moglabym byc ja, ta gruba baba z bojtlikiem w mojej taszy mam teraz cztery jeden na kluczyk, jeden na kase, jeden na szmineczki pierdoleczki i jeden na psie smaczki i woreczki kupowe Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 20:02 Nieprawda, to byłam ja. Jeden na pieniadze, jeden na katty kredytowe i dokumentu, jeden na klucze, jeden na krople od oczu, jeden na lusterko i drobiazgi, jeden na … aaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 20:04 kotejka napisała: > > to moglabym byc ja Mamusia?😄 Odpowiedz Link Zgłoś
beata.1968 Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 18:41 Podoba mi się ! Coś a sam raz dla osoby której wiecznie sie wydaje że zapomniała kluczy do pracy. W przypadku takiego koloru od razu je widać w torebce Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 17:58 Ładny, ale stylizacyjnie wymagający. Turkus czy howlit? Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 18:08 Kupiłam ostatnio leki, dezodorant, pastę do zębów i jajka wiejskie, nie wrzucam zdjęcia, bo nie są to rzeczy bez sensy. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 21:47 Ja kupiłam Giuseppe (bez sensu oczywiście) i zdjęcia też nie wrzucę, bo już zjadlam ( co jest jeszcze bardziej bez sensu, bo paskudna...) 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 18:10 turkus zatem no to nie moze byc przypadek skoro turkus pojawil sie w Twoim zyciu, to znaczy, ze wlasnie teraz musial i jest ci potrzebny Turkus inaczej kamień zwycięzca lub kamień niebios. Symbol hojności, szczerości i oddania. Inspiruje do bycia szczerym z samym sobą i pomaga zdefiniować czego od życia naprawdę pragniemy. Stymuluje kreatywność i pobudza wyobraźnię. to kamien powodzenia, zapewnia pozytywne myslenie i chroni przed biedą noś wiec, mysl pozytywnie i sie bogac Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 18:12 O widzisz, czyli wcale nie bez sensu ☺️ Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 18:13 na pewno nie ale ja jestem baba jaga tak troszke nie wierze w 'bez sensu' Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 18:13 Ja też właśnie wczorsj kupiłam pierścionek bez sensu 🙃. Spodobał mi się, bo był z kolibrem. Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 18:15 Bardzo ładny i wcale nie babciowy moim zdaniem, trochę retro i pewnie dlatego niektórym tak się kojarzy. Jesli potrzebna okazja, to pasuje do eleganckiego wyjścia typu teatr albo rocznica czyjaś. Albo do super kiecy na super Sylwestra Chociaz ja bym na codzien tez nosiła, połaczenie tej bieli z czernią i oczkiem bardzo mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 18:21 Życie jest za krótkie, żeby czekać na okazję. Ja nosiłabym na codzień! Kiedyś byłam z synem w sklepie i wpadły mi w oko kolczyki-papugi. Bardzo duże i bardzo świecàce (emama by z fotela spadła 😂😂). A syn “gdzie ty to będziesz nosić?”. A ja mu na to: WSZĘDZIE 😌 Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 20:04 majenkir napisała: > Życie jest za krótkie, żeby czekać na okazję. I to podejście kupuję Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 18:21 Miałam bardzo podobny jako nastolatka. Z zakupów "bez sensu" to kupiłam wrzucaną już tu filiżankę do espresso ostatnio, bo mnie zachwyciła. Kupiłam też 4 pelargonie, 4 surfinie i 8 begonii, ale to z sensem przecież!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 19:28 A ja nie czuję pelargonii. Kupuje i tyle. Nie ma szału jakiś kwiatek o tyle. Co ty robisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 19:35 gryzelda71 napisała: > Co ty robisz??? Kupuję, sądzę, robię sobie pokój na powietrzu Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 20:06 O rety!!!! Nie urządzasz przypadkiem balkonów na zamówienie? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 20:11 Obawiam się, że brak mi podstaw teoretycznych. Robię metodą prób i błędów 😃 ale dziękuję😘 Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 20:15 Najwyraźniej praktyczne wystarczają Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 20:34 Nie pomagasz. Mój ojciec miał do pelargonii rękę. U mnie ot jakiś badylek z kwiatuszkiem. .... Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 20:42 Ja kupuję tylko pelargonie tzw.krakowiaki (nie wiem, czy to nazwa znana poza Małopolską), a poza tym żadnych sekretów nie mam- nawożę raz w tygodniu nawozem do roślin kwitnących i usuwam kwiatostany, które już przekwitły. Ot i cała tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 19:47 Te zakupy mają sens, nawet mnie oglądającej się miło zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 20:06 daniela34 napisała: > Z zakupów "bez sensu" to kupiłam wrzucaną już tu filiżankę do espresso ostatnio, bo mnie zachwyciła. Nie piję espresso, ani nikt z domowników, a kocham filiżanki do niej, są takie cudne. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 20:10 Ja w zasadzie też nie piję espresso. Bardzo rzadko w każdym razie. Ale filiżanki są takie śliczne, że jak dorwę to kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 20:17 Ja sie powstrzymuję w tamach praktykowania zdrowego rozsądku. Chociaż dobrze wiem, że na zdrowym rozsądku jeszcze w życiu dobrze nie wyszłam. Ale szafek mi brakuje. I kredensu z szybkami żeby te filiżanki eksponować. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 23:35 daniela34 napisała: > Ja w zasadzie też nie piję espresso. Bardzo rzadko w każdym razie. Ale filiżank > i są takie śliczne, że jak dorwę to kupuję. Ja piję espresso, dla mnie zachowaj Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 21:48 daniela34 napisała: > Miałam bardzo podobny jako nastolatka. Z zakupów "bez sensu" to kupiłam wrzucan > ą już tu filiżankę do espresso ostatnio, bo mnie zachwyciła. Kupiłam też 4 pela > rgonie, 4 surfinie i 8 begonii, ale to z sensem przecież!!! No rejczel, kwiaty nigdy nie są #bezsensu! Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 22:06 Śliczna filiżanka! Kwiaty też. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 23:20 Kwiaty są zawsze z sensem. O zakupach bez sensu nie opowiem, wstydzę się chyba. Begonii nie mam, surfinie i owszem (choć mam trochę dość pilnowania, żeby na nie nie padało za często). Pelargonie lubię i też mam. Przeróżne. Takie nędze były ale kwitną. Generalnie ten extra mini pokój na powietrzu też lubię bardzo i odpoczywam wśród swojego małpiego gaju najlepiej. Tylko nie mam obrusem nakrytego tam stołu. Jest mniej elegancko🙃 U mnie za to jest leżak. I ławeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 23:31 O, masz różowe! Bardzo ładne kolory. I pomidorki Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 23:36 😊 Dziękuję. Twoje kwiaty są wyjątkowe Danielo. W przyszłym roku spróbuję może też kupić begonie. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 23:32 Aha bez sensu jest też kupowanie sorbetów.. Nigdy ich nie jadałam, a tego lata jem wszystko, co zimne. Rozważam nawet napełnianie całej szuflady w lodówce sorbetami. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 18:23 Oj, śliczny! Rozważam kupienie sobie zupełnie bez sensu sandałków... Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 18:39 A pokażę: balaganstudio.com/pl/sandaly/1241-sandalki-ulam-koralowy-zamsz.html Ew. inny kolor, jeszcze bardziej bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 18:43 Oh, ładne. Miałam kiedyś podobne, camelowe, ale po pierwszym wyjściu mało nie odcięły mi małych palców:p oddałam w dalszą drogę:p Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 18:48 Znam buty tej firmy, nieodmiennie są wygodne, jak niewiemco, tylko dlatego rozważam. Ale obcas za wysoki dla mnie, nie mój typ zapięcia, no, ogólnie bez sensu, tylko że są takie śliczneeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 18:50 To nie była wina butów, bo osoba, która je przejęła nosi ( -ła, bo nie wiem czy jeszcze nosi) z zadowoleniem. To ja i moje stopy-rozklapichy :p Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 18:38 A dobra, kupiłam jeszcze sweter, którego sens sprowadza się do tego, że bardzo go lubię 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 18:45 Ładny, pistacjowy Ja kupiłam jeszcze czarną marynarkę ( to moja druga w życiu, pierwsza jest brudnorozowa i bardzo ją lubię) ale jej sensem jest praca:p Odpowiedz Link Zgłoś
totutotam.org Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 20:44 Skąd ta marynareczka? Bardzo w moim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 20:47 www.limango.nl/shop/josefine/blazer-hassania-zwart-2-12642844 Da różne kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 20:57 Przez ciebie kusi mnie jeszcze zielona:p Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 21:01 Ładna ta zieleń! Mialam białą marynarkę o takim kroju i sprawdzała mi się do wszystkiego. Casualowo z dżinsami i bardzo elegancko z małą czarną. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 21:12 Fuksjowa w sumie też ładna :p poczekam aż przyjdzie czarna, bo nie znam tej marki i nie wiem jak one jakościowo. Najwyżej dokupie:p Odpowiedz Link Zgłoś
arabelax Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 19:52 Sweter fajny 🙂 podoba mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 20:12 No właśnie ten kolor za mną chodził już od jakiegoś czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 23:36 Do twarzy Ci w tym kolorze! Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 23:48 Na zdjęciu to bardziej "do dekoltu mi w tym kolorze" 😄 ale faktycznie, ja bardzo lubię zielenie i są dla mnie dość twarzowe. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 18:49 Ładny. Pierścionków mam milion pińcet dwa dziewińcet i noszę cały czas, nawet w pandemii, po domu w homofisie. Podobnie jak kolczyki, bransoletki i łańcuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 18:51 Kolczyków to ja właściwie nigdy nie zdejmuje, ew. tylko po to, żeby zmienić na inne:p Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 19:12 Widzę go w komplecie z puszystym swetrem i spodniami 👍 Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 19:48 Fajne. Będziesz się z wodą komponowała. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 21:29 Bardzo ładne te kolczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 19:24 Ważne że Tobie się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 19:25 kurcze, od czasu kupna KA, nic bardziej bezsensownego nie kupilam 🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 19:25 Dobra, ja duuużo starsza, tym bardziej nie ogarniam, po conty wszystkie decyzję pod dyskusje poddajesz? Kaprys, spodobał ci się, kupiłaś. Noś i ciesz się. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kupiłam pierścionek.. 07.07.22, 19:29 Chciałam pooglądać zdjęcia 🤷 Odpowiedz Link Zgłoś