annanichtvergessen
09.07.22, 12:43
Hej, mam kilka rozkmin na tapecie. Bede wdzieczna za pomoc. 1. "Chodzi" za mna lniana koszula. Prosta, klasyczna, dluzsza (mozna ja nosic tez jak sukienke. Jest na letniej wyprzedazy (z 80 eur na 45 eur zeszla). Zalety: fajny len w dotyku (nie sprawdzalam z czym zmieszany, ale w odczuciu bardzo dobra jakosc), oraz kolor (zlamana biel, w ktorej dobrze wygladam); wady: mam juz mase ciuchow letnich, w tym lnianych a lato to stosunkowo krotka pora. I kolnierzyk moglby byc nieco wiekszy. Pytanie: brac? Nie brac? 2. W srode mam wizyte u fryzjera. Zamowilam ciecie plus kolor. Wlosy mam cienkie, ale duzo. Dlugosc teraz za lopatki. Im krotsze, tym mocniej sie kreca (przy calkiem krotkich ludzie pytali, czy mam trwala 🤦♀️). Wlosy wczesniej blond z tendencja do rudzenia. Z wiekiem mocno sciemnialy i mam sporo siwych. Twarz pociagla, wysokie czolo, nos zadarty srednio duzy, zielone oczy i spore usta. Pytanie: macie jakis pomysl oprocz boba (co druga tu ma). Grzywka odpada, wygladam w niej jak kretynka. I wreszcie 3. wkrotce mam pierwszy zabieg kobido. Bedzie widac juz po pierwszym cos? Bo jest znizka jak kupisz cala serie (4 zabiegi) i nie wiem na co sie szykowac. Bylyscie zadowolone po pierwszym? Co Wam sprawily kolejne? Jakie zmiany po 4.? Uffff... Z gory dzieki za porade chocby w 1 punkcie. 🌺