taniax 12.07.22, 08:15 Kupiłyście kiedyś coś od celebryty albo gwiazd internetu, mam na myśli głównie ubrania raczej nie lody ekipy. Dres od Przetakiewicz albo t-shirt od Rozenek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triismegistos Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 08:20 Tak, kupuję dresy od Dzików. I nie tylko dresy w sumie. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 08:23 triismegistos napisała: > Tak, kupuję dresy od Dzików. I nie tylko dresy w sumie. ? Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 08:48 Lubię ich energetyki i preworkouty. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 09:09 Kul, ale mogłabyś dosłowniej, czy muszę guglać? Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 09:17 Warszawski Koks Dzik, influencerzy kulturystyki. Imho jak najbardziej celebryci. Handlują ciuchami sportowymi, w mojej ocenie bardzo fajnymi, i całym tym kulturystycznym stuffem - odżywki białkowe, energole, przedtreningówki, suple. W mojej ocenie również są dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 09:25 Ech ... Ale na stronie straszne patole. Mam nadzieję, że puszki dzika rekompensują. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 09:47 To prawda, w tych dresach wyglądają dresiarsko 🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
kicifura Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 13.07.22, 15:12 Co to jest preworkout? Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 08:24 Nie, jakoś nic nie przypadło mi do gustu. Poza tym nie mam FB a na Instagramie obserwuję tylko azjatyckich celebrytów Młodszy syn ostatnio jakąś koszulkę kupił z głową żaby. Nie wiem co to za yutuber , wcześniej kupił takąż żabę maskotkę. Pewnie ktoś znany w świecie gier? Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 08:28 Do tej pory nie, ale poważnie zastanawiam się nad kubkiem z napisem "JAKIEŚ PICIU" 😉 (ale to nie celebrytka). Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 08:49 grey_delphinum napisał(a): > Do tej pory nie, ale poważnie zastanawiam się nad kubkiem z napisem "JAKIEŚ PIC > IU" 😉 (ale to nie celebrytka). Ja też uwielbiam Agę. Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 08:52 Ja też ją lubię, ale jak słyszę "piciu" to jakby ktoś styropianem po szybie szorował... Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 10:15 leosia-wspaniala napisał(a): > Ja też ją lubię, ale jak słyszę "piciu" to jakby ktoś styropianem po szybie szo > rował... Ja lubię, podobnie jak "witajcie w aneksie", chociaż miejsca się zmieniały w międzyczasie. A śledzę ją od początku, jeszcze z czasów przed yt. Zresztą - to niezawodna ematka dała tu kiedyś link do strony i wsiąkłam. Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowa01 Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 08:29 Tak, kiedyś Magda Frąckowiak wypuściła krótką serie ubrań, kupiłam kilka rzeczy były fajne, ona sprzedaje też biżuterię ale kosztuje wór pieniędzy. Kupuję Skims od Kardashianki, świetne bardzo polecam. Ostatnio Hailey Bieber wypuściła swoje kosmetyki, nabyłam balsam do ust, takie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 08:31 Od celebryty znanego po prostu z tego, że jest znany, to nie, nic mi nie przychodzi do głowy. Ale kosmetyki do włosów od Agnieszki Niedziałek (Hairy Tale Cosmetics) i od Anwen tak, o i jeszcze jedwabne akcesoria z Almanii, którą reklamują niektóre celebrytki. Ale to nie do końca takie sytuacje o jakiej piszesz. Z ubrań nic. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 08:43 O właśnie, Hairy Tales też kupuję. I mikso zioła od miksohenny. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkotanagoracymdachu Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 08:44 Nie, kupuje rzeczy, których potrzebuje, a nie które celebryci chcą sprzedać. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 08:45 Nie i nigdy nie kupię. Nawet kosmetyków od Kini nie kupuję, bo nigdy nic dobrego o nich nie słyszałam, ale nawet gdybym słyszała to tak mnie drażnią celebryci wyskakujący z lodówki, że bym się nie skusiła. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 08:46 Jest to bardzo mało prawdopodobne, bo nie obserwuję żadnych celebrytow w mediach społecznościowych, więc raczej nie wiem, co sprzedają. Nie wykluczam zupełnie, bo jeśli ta rzecz byłaby piękna lub świetnej jakości to mogłabym kupić, tylko nie bardzo bym się miała skąd dowiedzieć, że tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 09:08 Spokojnie, oni dbają, żebyś bez śledzenia wpadała na ich produkty i to w wyjątkowo okazyjnych cenach, grzech nie kupić😉 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 09:39 A jakoś mnie to omija, kurczę. 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 18:37 Mnie też. Wystarczy nie obserwować ich w mediach społecznosciowych, nie czytać pudelków i naprawdę nie wyskakują. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 13.07.22, 13:24 Instagram ma opcję blokowania. Jak kilka razy poblkowałam słynne żony i nieżony, wyskakują mi całkiem obcy ludzie. Nic nie kupię od hiszpanskiej celebrytki, ubrania piękne, ale po 1500 euro od sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 08:50 Mam kilka rzeczy z MLE należącej do Kasi Tusk. I dwie sukienki La Manii, ale chyba sprzed 10 lat, teraz już nawet nie sprawdzam co nowego mają, nie warto. Rzeczy od MRM to w ogóle nie moja bajka Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 09:13 Nie wiem co MRM sprzedaje jako Drama, ale jej stylizacje codzienne dla przedszkolaka na drzemkę nadają się bardzo, dla pani pod 50 już niespecjalnie, a ja kończę niedługo 45 lat, więc się nie będę wygłupiać. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 09:17 mia_mia napisał(a): > Nie wiem co MRM sprzedaje jako Drama, ale jej stylizacje codzienne dla przedszk > olaka na drzemkę nadają się bardzo, dla pani pod 50 już niespecjalnie, a ja koń > czę niedługo 45 lat, więc się nie będę wygłupiać. Nie wystarczy ci ze starzeje ci się pesel, musisz sobie jeszcze mentalnie dodawać? 😳 Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 09:18 Moim zdaniem nazwa marki jest adekwatna 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 10:20 Nazwa marki to taki krindż, że choćby z tego powodu wstyd kupować te ubrania. Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 12:39 Nazwa jak nazwa, ja po prostu wstydzilabym się wyjść z domu tak ubrana☺ Odpowiedz Link Zgłoś
alessa28 Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 13.07.22, 15:10 mia_mia napisał(a): > Nie wiem co MRM sprzedaje jako Drama, ale jej stylizacje codzienne dla przedszk > olaka na drzemkę nadają się bardzo, dla pani pod 50 już niespecjalnie, a ja koń > czę niedługo 45 lat, więc się nie będę wygłupiać. 45 to pod pięćdziesiątkę ?a 15 to prawie 20 lat,nie? Strasznie mnie wkurzają takie stare mentalnie baby,narracja rodem z Pcimia Dolnego . Abstrahując od kreacji Rozenkowej,ubierz się w czarną burkę i zapisz na roraty -wraz z magiczna 40 utracilas prawo do bycia kobietą . Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 13.07.22, 15:24 Ale wedlug mnie ubrania Rozenkowej w ogóle nie są kobiece. Uważam je za dresiarskie , no może nastolatka by się w tym obroniła Odpowiedz Link Zgłoś
noc_na_pustyni Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 08:52 Raz - torbę od Maciąg. Bardzo wygodna. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 09:02 Nie, nie zdarzyło mi się. W sumie jedyną "celebrytką" jaką śledzę jest Mikayla Nogueira, ale kosmetyki kolorowe są mi zbędne, więc od niej też nic nie kupię :p Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 09:15 Nie, celebryckie profile odwiedzam tylko przy okazji wybuchających kolejnych afer obyczajowych. Kiedyś mi się wyświetlały reklamy kremów Rusin ale żeby je kupować trzeba zarabiać na poziomie gwiazdy tvn, nie czułam się targetem 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 09:18 nie, nie bede dokladac sie jeszcze im do biznesu. Kiedys kupowalam kosmetyki Miya ale potem dowiedzialam sie, ze sa powiazane z prostytutka Siwiec i przestalam. Odpowiedz Link Zgłoś
ardiss1 Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 13.07.22, 14:53 o matko z prostytutką? uwielbiam krem rożany Miya.. i ze teraz mam go nie kupowac? olaboga.... Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 09:35 Nie i raczej nie kupię. Żadnego celebryty nie obserwuję, a zabiegi reklamowe, jakie niektórzy czy raczej niektóre, bo mężczyzn nie kojarzę, i jakie znam że wzmianek na portalach plotkarskich są tak niewiarygodne, że nawet ja się na to nie nabieram a jestem naiwna jak rzadko. Marki własne, które kojarzę z jakichś reklam czy artykulikow to Rusin i Rozenek, a jedna i druga działa mi na nerwy, więc nawet gdybym coś chciała od nich kupić to i tak bym nie kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 09:50 od ponad 2 lat ( u mnie to rekord ) ciągle perfumy J.Krupy koszulka Marty Frej pewnie coś tam jeszcze się znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 10:19 Raz próbowałam od Biedrzyńskiej , ale nie raczyła odpowiedzieć nawet automatem, więc olałam Odpowiedz Link Zgłoś
karanissa Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 10:22 Tak, kupilam kiedys perfumy Girl (Pharrell Williams) CdG, bo fajny zapach. Liczy sie? Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 10:25 W LaMani kupuję herbaty i filtry do herbat, w sklepie Rozynek kupiłam bluzę na wyprzedaży ( biała bawełniana, mnóstwo prań i wciąż jak nowa, od MLE dwa swetry, mam je trzy lata, bardzo je lubię. Ciepłe, lekkie, ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
merces Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 12:30 W La Manii herbatę? Tam są takie rzeczy w ofercie, bo coś nie widzę? Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 15:27 Nie, no u nas też światowo - to La Mania Home😁 Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 15:51 Okropna ta La Mania choć w tym sezonie trochę lepiej chyba się postarali bo za dużo wpadek, od Lewandowskiej nic bym nie kupiła ale widziałam że jedna laska z TOP MODEL sprzedaje całkiem fajne okulary. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 11:09 Nie. Nie tylko od celebryty, ale też nie podchodzą mi różne "kolekcje" celebryckie np. biżuteria Magdy Mołek czy Martyny Wojciechowskiej w Kruku. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 18:10 Mnie się podobała bizu firmowana przez Wojciechowską, ale srebra nie noszę. Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 11:28 Nie, nie oglądam, mało co mniej mnie interesuje niż celebryci… do tego ich reklama kosztuje krocie, wiec jeśli firmują coś swoim nazwiskiem to znak, że makabrycznie się przepłaca. A ja nie lubię byc robiona w wała. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 11:31 książkę kulinarną jutjuberki Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 11:39 Ja kupiłam loda ekipy i do dzisiaj żałuję 🙄 Z koszulek mam trochę merchu. Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Czy kupiłyście coś od celebryty? 12.07.22, 12:21 A macie coś od Bohosiewicz? Myślałam że jest popularna. Co to jest dzik, koleś który nazywa się owca?Tak mówi google. Ma jakiś kanał na YT? Odpowiedz Link Zgłoś