Dodaj do ulubionych

Czy są jeszcze wyprzedaże?

15.07.22, 16:02
Dopiero dziś mam 3 godzinki na załatwienie swoich potrzeb zakupowych. Tylko właśnie nie wiem, czy jest sens jechać gdzieś, czy wyprzedaże jeszcze trwają? Czy standardowa rozmiarówka (38, 40) jest jeszcze dostępna?
Potrzebuje rzeczy, które muszę przymierzyć - adidasy, 2 stroje kąpielowe, może sweter…
Obserwuj wątek
    • extereso Re: Czy są jeszcze wyprzedaże? 15.07.22, 16:10
      Tak wczoraj zrobiłam zakupy w taranko i md i cos
      Zerkałam też na stroje ale ja jestem wymagająca i nic mi w oko nie wpadło.
    • zerlinda Re: Czy są jeszcze wyprzedaże? 15.07.22, 16:10
      Kupiłam dziś laczki z wyprzedaży. I książkę ale to już za normalną cenę. A i dziecku dżinsy.
    • sandy_cheeks Re: Czy są jeszcze wyprzedaże? 15.07.22, 17:30
      No to jadę, zobaczę co tam jeszcze zostało w warszawskiej Arkadii 😉
      • georgia.guidestones Re: Czy są jeszcze wyprzedaże? 15.07.22, 21:28
        sandy_cheeks napisała:

> No to jadę, zobaczę co tam jeszcze zostało w warszawskiej Arkadii 😉
        Chyba Wola Park jest mniej przetrzebiona, np pod kątem strojów kąpielowych wink
    • asfiksja Re: Czy są jeszcze wyprzedaże? 15.07.22, 20:22
      Tak, są. Kupiłam wczoraj w lidlu wiskozową szmizjerkę z długim rękawem (której będę używać jako kitla do malowania, choć moja córka też jest nią zachwycona). Kosztowała 2,49.
    • lot_w_kosmos Re: Czy są jeszcze wyprzedaże? 15.07.22, 20:45
      W obecnych czasach chyba nie ma ani jeszcze, ani już.
      W sklepach wyprzedaże trwają cały rok w postaci jakichś akcji weekendowych na zasadzie: wszystkie spódnice minus 25%.
      Potem latem czy w środku zimy to same stare ochłapy wykładają outletowe sprzed 5ciu sezonów.
      Chyba czasy prawdziwych wyprzedaży i last minut wakacyjnych już się skończyły.
    • sandy_cheeks Re: Czy są jeszcze wyprzedaże? 15.07.22, 21:21
      Dramat!?! Ciuchów w uj, ludzi w uj, kolejki do przymierzalni, kolejki do kasy, nawet kolejki do wieszaków z ciuchami.
      Po 4h łażenia udało mi się kupić najacze, które w miarę mi się widzą i strój kąpielowy. W sieciówkach miałam problem ze stanikami od stroju - mam 85/B ewentualnie C a nigdzie mi się piersi nie mieściły. Masakra, w końcu kupiłam coś co pasowało w house - rozmiar góry XL 😱
      • georgia.guidestones Re: Czy są jeszcze wyprzedaże? 16.07.22, 20:34
        sandy_cheeks napisała:

> Dramat!?! Ciuchów w uj, ludzi w uj, kolejki do przymierzalni, kolejki do kasy,
        > nawet kolejki do wieszaków z ciuchami.
        > Po 4h łażenia udało mi się kupić najacze, które w miarę mi się widzą i strój ką
        > pielowy. W sieciówkach miałam problem ze stanikami od stroju - mam 85/B ewentua
        > lnie C a nigdzie mi się piersi nie mieściły. Masakra, w końcu kupiłam coś co pa
        > sowało w house - rozmiar góry XL 😱
        A house nie ma zaniżonej rozmiarowki?
    • abecadlowa1 Re: Czy są jeszcze wyprzedaże? 15.07.22, 21:27
      Moja kurtka przeciwdeszczowa przestała być przeciwdeszczowa i kupiłam nową. Teraz czekam, aż będzie padać żeby się nią nacieszyć
    • zerlinda Re: Czy są jeszcze wyprzedaże? 16.07.22, 20:01
      Dziś kupiłam kolejne buty a dziecku kolejne spodnie. Idąc galerią powtarzałam sobie w myślach, że nic więcej nie potrzebuję. Zadziałało. W koszyku w sklepie internetowym mam jeszcze kilka sweterków. Kupię tylko dwa. I na razie po sklepach nie chodzę. Koniec kupowania.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka