isabella7777 02.08.22, 20:53 i czy uwazacie ze jest szczupla? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandy_cheeks Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 20:56 Po butach i obwisłym cycu obstawiam 40+, figura Imo bardzo ok jak na ten wiek… Odpowiedz Link Zgłoś
isabella7777 Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 20:58 a co nie tak w butach? Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 20:59 Trochę babciowe, ale luz mam bardzo podobne 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
noname2021 Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:05 buty paskudne, i palce skrecone - pewnie bardziej kolo 50. Ale figura ok - to jest ten tym, co szczuple biodra i nogi do poznych lat, nawet 90. wszystko idzie w brzuch Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 00:10 Ale ona nie ma cyca...prawie wcale. Ledwo co Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: ile wedlug was babka ma lat 04.08.22, 06:24 Bo to same specjalistki są! Normalnie zrobiły mi dzień! 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: ile wedlug was babka ma lat 04.08.22, 17:36 Czekaj, czekaj - sama wrzuciła i zapytała. Wątek w sumie nadspodziewanie grzeczny jak na ematkę. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 20:56 Pewnie starsza niż wyglàda, skoro pytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 20:59 Po czterdziestce i figura ok. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.z.bagien Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:21 Też głosuję za 35-40. Zgaduję po kolanach, bo nie wiszą. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarra Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 20:58 Między 17 a 58. Jest szczupła, fason bluzki poszerza ramiona. Odpowiedz Link Zgłoś
alicjak-2 Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 20:59 Normalna kobieca figura Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:02 Ta, jakie niby 17? Widać, że to jest figura kobiety ok. 50. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarra Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:08 Przecież to pytanie bez głowy na zdjęciu kompletnie nie ma sensu 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
marion.marion Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 15:54 Moim zdaniem szyja zdradza wiek - myślę, że kobieta jest między 45 a 50. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: ile wedlug was babka ma lat 05.08.22, 09:37 Szyi na tym zdjęciu też nie widać.. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 22:03 17-latka z tak zdeformowanymi palcami u stóp? Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:03 Rozmiar chyba 38, czyli nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:18 Raczej 40 w biodrach. Może nawet 42. Odpowiedz Link Zgłoś
larix_decidua77 Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:21 42? Ja mam rozmiar 42 ważąc 70 kg przy 162 cm. Ta kobieta nie waży tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
isabella7777 Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:25 ta kobieta ma powyzej 170 cm wzrostu Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:40 W życiu tyle nie ma, spójrz na zdjęcie poniżej. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 23:37 Do okulisty się lepiej udaj kochana. Najwyższy czas Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:02 Ile lat to ci nie powiem, bo może mieć i 20 ale i 50. Szczupła jest. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:03 Nie, nie, nie. To zawsze jest pytanie podchwytliwe i potem zawsze jest kwas. Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:46 daniela34 napisała: > Nie, nie, nie. To zawsze jest pytanie podchwytliwe i potem zawsze jest kwas. Ni > e. Masz rację, ja też nie. Ale poczytam do czego się panie przypieprzą🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 22:03 primula.alpicola napisała: > Ale poczytam do czego się panie przypieprzą🤦♀️ Już były stopy, łydki, biodra, brzuch, buty, bluzka, bransoletka, spodenki 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 22:07 Ale za to do twarzy i włosów się nikt nie przyczepił! Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 22:09 arthwen napisał(a): > Ale za to do twarzy i włosów się nikt nie przyczepił! > Racja Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 22:09 No widzę, widzę I obwisły cyc, skręcone i zdeformowane palce, obwisłe ramiona, wiejski styl, lubi zjeść i nie jest szczupła. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 23:16 jaka miła pani nauczycielka Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 09:08 simply_z napisała: > yes Simply, a przeczytałaś cały wątek? Przeciez Primula sarkastycznie podsumowała wszystkie 'mankamenty' urody pani ze zdjęcia ktore idealne ematki jej wypunktowały. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 09:46 Nie rozumiem o co chodzi simply_z, no ale trudno. Może o skandalizująco wulgarne słowo "przypieprzyć się" ? Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 14:09 o to "No widzę, widzęsmile I obwisły cyc, skręcone i zdeformowane palce, obwisłe ramiona, wiejski styl, lubi zjeść i nie jest szczupła."chyba, ze to taka ironia, jak slusznie zauwazyla homo Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 15:12 Jasne że ironia, sądziłam, że to oczywiste. Wymieniłam te wszystkie absurdy. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 15:39 Primula, oczywiscie, ze Twoja ironia byla oczywista! Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 19:10 sorry, nie sledzilam dokladnie watku Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 23:27 Oraz ramiona....ramiona tez szerokie było. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 16:34 Dokładam do zarzutow łazienkę ewidentnie z lat 80, ew wczesne 90 - i to bez bidetu. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: ile wedlug was babka ma lat 04.08.22, 22:49 Raczej przelom 90/2000. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:03 A dowiemy się kto to i ile ma lat? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 00:13 To autorka, a któż by? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 08:33 A ty prz.rdalaczko już na dyżurze, czy masz zastępstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 21:28 Czepiaj się, babusie, czepiaj. To autorka, sama przyznała. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:03 Myślę, ze po 40-ce, sądząc po stylówce. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:03 Coś między 18-55, po ubraniu stawiam na +45. Nie jest to wiotka trzcinka a normalna sylwetka. Wyglada na wysportowana Odpowiedz Link Zgłoś
noname2021 Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:04 A gdzie ma twarz? Bez glowy? Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:06 Jakoś dziwnie jej prawa noga wygląda. Albo krzywa, albo nieudolnie odchudzona w paincie. Figura poza tym bardzo ok. Wiek 35-55 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
noname2021 Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:09 tak - rzeczywiscie te nogi jakies dziwne. duze lydy Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 07:29 Pewnie opcja trzcinka aka kijek bez grama mięśni na nogacha się odezwała. Weź. Normalne umięśnione nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:16 40-60. Jest szczupła. Ale obstawiam, ze ma brzuch. Odpowiedz Link Zgłoś
isabella7777 Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:34 nie ma specjalnie brzucha biala bluzka robi takie wrazenie Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:45 Figura bardzo ładna, ale rzeklabym, że bransoletka na kostce dodała jeszcze z 5 lat Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 23:29 No to chyba mam 68...bo któraś dała 63. Daj buk mi tak wyglądac w wieku 68 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:55 O, tu wiele młodziej na tym zdjęciu, głównie z powodu ubioru. Brzuch super. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 18:01 kamin napisał(a): > O, tu wiele młodziej na tym zdjęciu, głównie z powodu ubioru. Brzuch super. Pewnie dla tego, że ćwiczy na siłowni. To jest figura wypracowana ćwiczeniami silowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 22:06 Tu widać, że góra szczupła, ale szczerze powiedziawszy, jakby to zdjęcie było obcięte nie na barkach, tylko na linii koszulki, to obstawiałabym, że nogi męskie Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 22:19 Ale nie że złe! Tylko w tych spodenkach i przede wszystkim przy tym świetle i braku ostrości na zdjęciu tak wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 09:51 kloi0505 napisał(a): > Nogi i stopy męskie. LGBT+ , hybryda jakaś, pani! Ps. Co za szczęście że nie jestem lesbijką, bo kobieca krytyka to jest coś strasznego, i jak tu znaleźć akceptującą czy zachwyconą partnerkę! Panowie są o wiele łaskawsi w ocenie wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 09:59 A weź, nigdy nie usłyszałam od kobiet tak negatywnych uwag o moim wyglądzie jak od facetów. Że mam krzywe nogi i nie powinnam nosić mini, że się roztyłam, że uda mi się źle układają, jak siedzę (???),że wygladalabym dużo lepiej mając większe piersi. Już nie mówiąc o tych, którzy jak im się kończyły argumenty w dyskusji przechodzili do "jesteś brzydka". Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 10:03 "Już nie mówiąc o tych, którzy jak im się kończyły argumenty w dyskusji przechodzili do "jesteś brzydka"." A zaden ci nie powiedzial, ze jestes męcząca i upierdliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 10:03 Czyli musi im nie odpowiadać twoje zachowanie, prawdopodobnie uważają że zadzierasz nosa dlatego sprowadzają cie na ziemie wyszukując mankamenty i tworząc. Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 10:05 Może coś w tym być bo na forum stwarzasz wrażenie upierdliwej. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 12:34 taniax napisała: > Czyli musi im nie odpowiadać twoje zachowanie, prawdopodobnie uważają że zadzie > rasz nosa dlatego sprowadzają cie na ziemie wyszukując mankamenty i tworząc. Raczej odwrotnie - czują, że mogą. Ja "zadzieram nosa" będąc wśród facetów i często ich mieszam z błotem. Żaden nigdy nie miał odwagi mi czegoś takiego powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 12:44 Sugerujesz, że za rzadko mieszam facetów z błotem? xd Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 12:51 A mieszasz? Próbowałam wejść w buty faceta, który mówi takie rzeczy i jedyne co mi przyszło do głowy, to że próbuje sobie polepszyć Twoim kosztem samopoczucie i że czuje, że może. Spudłowałam? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 12:57 Nie mieszam, nie mój styl. No właśnie ja za cholerę nie rozumiem motywacji. W dyskusjach to chyba jest próbą wytrącenia mnie z równowagi, jak brakuje argumentów merytorycznych - część mało lotnych intelektualnej panów uważa, że najbardziej kobietę zaboli uwaga o tym, że jest brzydka. Co jest nielogiczne, bo albo nie jest i się nie przejmie, albo jest i doskonale o tym wie 🙄 A w bliższych relacjach nie wiem, jak to ma facetowi polepszać samopoczucie, że sobie taką beznadziejną babę wybrał, przecież to o nim świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 13:07 Aaaaa...Czyli pewnie w relacjach zawodowych odwołujesz się tylko do merytoryki, ignorując przy tym płeć interlokutora, a interlokutor nie ma argumentów merytorycznych, więc próbuje Ci przywalić poprzez próbę wartościowania Twoich cech płciowych. Typowy troglodycki prymitywizm, wywołany wkurwem w obliczu braku argumentów. Myślałam, że to kumple tak sobie pozwalają. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 13:21 A gdzie tam, kumpli to mam super, mogę wyglądać jak kupa a i tak coś miłego usłyszę Połowa przypadków to właśnie to, co piszesz. Im bardziej "męski" temat, tym większy wściek się zdarza. Druga połowa to bliskie relacje. Cóż, tutaj czas pokazał, że panom ich wyśrubowane standardy estetyczne się mocno obniżyły, sądząc przynajmniej po obecnych partnerkach 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 12:58 Ziuta, ja nie mieszam nikogo z blotem (choc wyrazam swoje zdanie), ale nigdy nie slyszalam takich tekstow, jak opisuje Gruu (ani od mezczyzn, ani od kobiet) - a miss universum nie jestem i nie bylam. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 13:13 kura17 napisała: > Ziuta, ja nie mieszam nikogo z blotem (choc wyrazam swoje zdanie), ale nigdy ni > e slyszalam takich tekstow, jak opisuje Gruu (ani od mezczyzn, ani od kobiet) - > a miss universum nie jestem i nie bylam. Obstawiam, że to kwestia tego, czy pracuje się w atmosferze korpo i wśród szczurów. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 13:20 faktem jest, ze nigdy nie mialam stycznosci z korpo - jednak wyscig szczurow i u nas jest. tylko, gdyby ktos zaczal uzywac argumentiw "bo ty brzydka jestes", to zostalby gremialnie wysmiany (co nie znaczy, ze nie ma kompromitujacych, czy mizoginistycznych "argumentow", sa tylko innego rodzaju). Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 13:52 kura17 napisała: > faktem jest, ze nigdy nie mialam stycznosci z korpo - jednak wyscig szczurow i > u nas jest. tylko, gdyby ktos zaczal uzywac argumentiw "bo ty brzydka jestes", > to zostalby gremialnie wysmiany (co nie znaczy, ze nie ma kompromitujacych, czy > mizoginistycznych "argumentow", sa tylko innego rodzaju). Moim zdaniem (to będzie bardzo śmiała teza, wzięta z dooopy, niepoparta żadnym doświadczeniem ), jak wyścig szczurów dotyczy branży o profilu ścisłym, typu programowanie/matematyka/fizyka, to niewiele jest miejsca na mega chamskie podsrywanki, bo wyniki roboty po prostu bronią się same, bez względu na to jak wysoko ktoś swojego xuja nosi. A im większe branża ma pole do interpretacji, im bardziej znaczący jest czynnik ludzki, pozycja, tym gorsze świństwa, mobbing i korpo-chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 15:23 Ziutka, niestety tak to u mnie nie dziala. turaj wszyscy w zasadzie mamy "wyniki, ktore samecsue bronia" (bo standardtvsa strasznie wysrubowane i miejsc pracy malo). trzeba sie jeszcze czyms przebic - i tutaj zaczyna sie wyscig szczurow i dowalanie - bo przebijaja sie czesto glosni i krytuczni. u mnie w branzy grupa badawcza ma kilka tysiecy (!) osob na calym swiecie, nie jest latwo zostac zauwazonym, nawet jesli jest sie bardzo dobrym (bo prawie wszyscy tacy sa) - i tutaj zaczyna sie walka ... czasem taka makabryczna, ze strach. ja tonsie ciesze, ze nie jestem juz mlodym naukowcem, pozycjemam w miare stabilna i nie musze walczyc w kisielu Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 15:51 Czyli wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 16:15 kura, a powiedz mi proszę, ja już jesteśmy w tym temacie, czy w Niemczech (innych krajach, z których masz doświadczenia) też jest tak - jak często się zdarza u nas - że nawet na oficjalnych spotkaniach panowie mają taką manierę, że o koledze doktorze mówią zawsze doktor Iksiński, natomiast, jeśli chodzi o kobietę, to często jest to sformułowanie typ "pani Kasia", jakby doktor habilitowana Katarzyna Igrekowska nie mogło im przejść przez usta. Słyszałam takie akcje na własne uszy (nie o mnie, ja nie mam doktoratu) i opowiadała mi też koleżanka (która doktorat i habilitację ma). Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 18:55 Arthwen, u mnie cala komunikacja zawodowa odbywa sie po angielsku, nie tytuulje sie w zasadzie wcale. przy przedstawianiy kogos tez nie, albo bardzo rzadko. ja od lat nie slyszalam. czasem ludzie maja tytuly (swoje) w stopkach maili, czasem jak sie kogos nie zna, to sie pisze "dear professor X", ale nie w mowie - i nie zauwazylam roznicy kobiety/mezczyzni. sa czasami buce uprawiajacy "walke tutulami", ale nie zauwazylam u tych mi znanych akurat sekdizmu - robia to i z kobietami i mezczyznami. niedawno taki mail dostalam: dear mrs kowalska, (facet mnie dobrze zna i moje tytuly tez) tutaj jego skargi ... best regards, professor dr. hab. blumeln zaraz odpisalam "dear mr blumeln" ... i juz w nastepnym maili bylo normalnie LOL Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 19:02 acha, to nie oznacza, ze nie ma seksizmu i prob dyskryminowania kobiet - ale u mnie naprawde jest to zle widziane i ucinane bardzo szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 19:07 Faktycznie, nie pomyślałam, że to zależy jeszcze trochę od zasad języka jakim się posługuje. A akurat forma zwracania się wzajemnie po angielsku a po polsku zwyczajnie się różni. Tu nie chodziło o znajomych, z którymi się jest na ty, tylko właśnie taką typową dosrywankę, ale seksistowską wyłącznie, facet facetowi tak nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 19:11 tak, jezyk ma znaczenie. seksistowskie dowalanki nie ciesza sie powodzeniem, na szczescie, choc oczywiscie niektorzy probuja ... Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 10:06 Mam zupełnie inne doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: ile wedlug was babka ma lat 05.08.22, 00:42 coś w tym jest, miałam kiedyś znajomą w pracy i faceci kiedyś stwierdzili, że bardzo dziwne układają się jej uda(?) jak chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 22:39 Na tym zdjęciu wyglàda młodziej i chudziej. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 23:33 Tu sylwetka wyglada młodzieżowi i bardzo szczupło Wydaje mi się, ze to ubrania/ stylowka postarza Odpowiedz Link Zgłoś
barattolina Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 08:14 To jest ta sama osoba?? Wygląda na tym zdjęciu kompletnie inaczej - tutaj wiek koło 30tki Odpowiedz Link Zgłoś
furiatka_wariatka Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 09:47 Na tym pierwszym zdjęciu, w białej bluzce to daje jej okolice 50, a na drugim po 30. Co oznacza, że ubiór robi wielka różnicę. Nie widzimy oczywiście twarzy, a to też by pewnie wiele zmieniło. No i drugie zdjęcie jest zrobione w słabym oświetleniu, nie widać stanu skóry na rakach, nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
marion.marion Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 15:59 Figura super, ale kolana mówią, że wiek między 45 a 50. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 16:45 OJP z tego wątku dowiedziałam się ze kolana u kobiety też mogą być powodem do kompleksów 🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
marion.marion Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 18:43 Oczywiście, kolana oraz szyją mówią o wieku. Ale kompleksów tak kobieta nie musi mieć, bo figurę ma bardzo dobrą. Oceniłam jedynie wiek i wiele się nie pomyliłam, bo przed chwilą doczytałam, że pani że zdjęcia ma 50 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: ile wedlug was babka ma lat 05.08.22, 11:45 A gdzie ty widzisz szyję? Dwa zdjęcia pokazujace kobietę, która ma obciętą glowę, na zdjęciach ofkors, dokładnie na wysokości ramion. Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: ile wedlug was babka ma lat 04.08.22, 17:40 Przecież to facet na tym zdjęciu. Kolana i łydki faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: ile wedlug was babka ma lat 04.08.22, 18:25 No, i biust faceta. Jjb... Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: ile wedlug was babka ma lat 04.08.22, 18:30 7katipo napisała: > Przecież to facet na tym zdjęciu. Kolana i łydki faceta. No jasne, drag queen, wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: ile wedlug was babka ma lat 05.08.22, 20:43 To powiedz tej pani żeby nie nosila tej bluzki. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 23:30 Tu też ma. Ma je każdy komu ich nie ucieło... Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 09:57 Na drugiej fotce faktycznie o niebo lepsze proporcje. Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 09:57 Ale wiotka trzcinka to nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: ile wedlug was babka ma lat 04.08.22, 14:21 Litości, to jest wysportowana sylwetka... Moze powiesz ze gruba ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: ile wedlug was babka ma lat 04.08.22, 15:10 Mówi gdzieś wcześniej, że grubsza. A ja przez grzeczność nie wspomnę o zdjęciu Shell przed lustrem, gdzie nie miała jeszcze drugiego dziecka, a figurę prawie taką jak autorka, tylko buty wyższe założyła, żeby nogi wyszczuplić. Tak Shell byłaś tylko odrobinę szczuplejsza od autorki tego wątku, a wstawiłaś zdjęcie, żeby wszystkie się Tobą zachwycały. Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: ile wedlug was babka ma lat 04.08.22, 15:38 Byłam wtedy w 7 mcu ciąży kochana 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: ile wedlug was babka ma lat 04.08.22, 15:41 Byłaś albo nie byłaś i co, uważasz, że wtedy byłaś taka spora? Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: ile wedlug was babka ma lat 04.08.22, 15:45 Taka czyli jaka? W tyłku miałam 38, w brzuchu pewnie ze 44 🙈 Troszkę Ci porównanie autorki z kobieta w 7 mcu ciąży nie pyklo… 🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: ile wedlug was babka ma lat 04.08.22, 15:50 Daj zdjęcie, bo brzucha nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: ile wedlug was babka ma lat 04.08.22, 15:48 ja widziałam zdjęcia shell i moim zdaniem ona jest grubsza od założycielki watku Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: ile wedlug was babka ma lat 04.08.22, 15:48 👍😁 Raczej nie. Ale na 100 % wyglądam starzej. Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: ile wedlug was babka ma lat 04.08.22, 15:50 Tak poza tym… niezła hipokryzja 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:20 Szczupła, okolice 40/45 Odpowiedz Link Zgłoś
hande Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:20 Jest raczej szczupła, wiek 45 lat Odpowiedz Link Zgłoś
bruy-ere Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:21 Coś mi podpowiada, że kobieta jest w wieku okołomenopauzalnym - przy ładnej, zgranej sylwetce odkłada się tłuszcz na brzuchu. Ubranie też wskazuje, że nie najmłodsza - spodenki z niskim stanem dawno niemodne, bluzka, buty - młoda kobieta tak by się nie ubrała. Raczej widzę tu chęć powrotu do swoich najlepszych lat. PS. Zdaję sobie sprawę jak to brzmi, ale jakie pytanie - taka odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
elsa.the.dog Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:24 Około 50 sądząc po stylu. Po figurze widać, że lubi zjeść. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 00:11 Chyba muche. Muchy jada i stad taka szczupla Odpowiedz Link Zgłoś
marion.marion Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 16:02 Figurę ma bardzo dobrą. Kogoś tu chyba zazdrość zżera. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:31 Ok..45, świadczy o tym stylówa (chyba że to taki "wiejski" styl zawieszony w czasie) i obwisłe ramiona. Zazdroszczę nóg. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:32 Ok..45, świadczy o tym stylówa (chyba że to taki "wiejski" styl zawieszony w czasie) i obwisłe ramiona. Zazdroszczę nóg tzn. szczupłych ud. Odpowiedz Link Zgłoś
isabella7777 Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:35 co rozumiesz przez wiejski styl? Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:48 Spójrz na obie swoje stylizacje, młoda dziewczyna (mam na myśli 17-30) tak by się nie ubrała, dobór ciuchów i butów wskazuje na panią około lub po 50-tce, z nienajlepszym stylem, ale z ładną figurą. Teraz tylko poradź się jakieś sensownej stylistki i zabłyśniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: ile wedlug was babka ma lat 03.08.22, 11:27 'Wiejski' to złe okreslenie, nie lubię używania tego słowa w negatywnym kontekście, jako epitet/wyzwisko. Ja bym określiła ze styl ciotkowaty, wszystko jest niemodne, bluzka pseudoelegancka, buty babciowe. Dwudziestokilkulatka tak by sie nie ubrała Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 22:02 bistian napisał: > Pod 60? Byłoby cudownie Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:41 Uprawiajaca sport 45 latka? Ale skoro pytasz, to zapewne się okaże, że to pani 60+, ale ma dobrą figurę. Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:43 Szczupla i zgrabna, według mnie nawet bardzo. Wieku kompletnie nie umiem okreslic. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: ile wedlug was babka ma lat 02.08.22, 21:44 Jest szczupła. Dziwnie ubrana. Wiek oceniam na ok. 40-50.