Dodaj do ulubionych

Skąd osoby biorą nr i wypisują na what's up

04.08.22, 16:51
Jakoś 3 dni mi wypisują,nr z Senegal czy innej Nigeri. Takie bzdety, jakby tłumaczone google. Jak się czujesz. Co słychać.
Nie mam insta a do tearzoksiazki nawet nie pamiętam hasła. Rozumiem co wydzwaniają z fotowoltaika czy tańszy prąd ,ale ci murzyni gdzie oni mnie znajdują?
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Skąd osoby biorą nr i wypisują na what's up 04.08.22, 16:52
      whatsapp Pewnie gdzieś ten numer kiedyś podałaś.
    • lalkaika Re: Skąd osoby biorą nr i wypisują na what's up 04.08.22, 16:55
      Zawsze uważam przy podawaniu danych. A może wypisują losowe numery? Ciekawi mnie to.
      A po za tym uzarl mnie kleszcz,jego mać. Niby wydrapalam ale chyba trzeba badania zrobić co nie? Rumień schodzi ale tak naprawdę trochę się boję.
      • alpepe Re: Skąd osoby biorą nr i wypisują na what's up 04.08.22, 16:57
        Ważne, ile go miałaś na sobie, jak krótko, to nic ci nie będzie, jak się napasł, to trochę ryzyko jest.
      • lalkaika Re: Skąd osoby biorą nr i wypisują na what's up 04.08.22, 17:02
        Wstawić zdjęcie? Bo może przesadzam. Fenistyl stosuję i pije wapno ,ale coś kuźwa nie schodzi
        • lalkaika Re: Skąd osoby biorą nr i wypisują na what's up 04.08.22, 17:06
          To jest udo
          • lalkaika Re: Skąd osoby biorą nr i wypisują na what's up 04.08.22, 17:07
            Nie wiem czy doszło
          • koronka2012 Re: Skąd osoby biorą nr i wypisują na what's up 04.08.22, 17:09
            Nie wygląda to dobrze ale badania się robi bodajże po sześciu tygodniach dopiero. Skoro masz rumien ja bym skonsultowała to z Internistą być może trzeba byłoby profilaktycznie antybiotyk
            • lalkaika Re: Skąd osoby biorą nr i wypisują na what's up 04.08.22, 17:17
              Może filtry mam a nie pamiętam. Na żywo wygląda gorzej, dzięki rano zadzwoń do przychodni.
              • kachaa17 Re: Skąd osoby biorą nr i wypisują na what's up 05.08.22, 10:13
                Rumień jest objawem zakażenia boreliozą. Trzeba wziąć antybiotyk.
      • kk345 Re: Skąd osoby biorą nr i wypisują na what's up 04.08.22, 17:16
        Jak masz kleszcza, to można go dać do zbadania
        • lalkaika Re: Skąd osoby biorą nr i wypisują na what's up 04.08.22, 17:20
          Nic nie mam , wydrapalam się do mięsa i zdefektowałam. I później dawałam fenistyl. Jutro pójdę. Człowiek ryzykował w życiu ,a tu umrzeć od kleszcza.
    • sol_13 Re: Skąd osoby biorą nr i wypisują na what's up 04.08.22, 23:19
      Może podałaś numer na jakimś portalu ogłoszeniowym.
      Ja dlatego nie mam WhatsApp, tylko Mess.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka