Dodaj do ulubionych

Hahaha przezylam promocje roku 馃ぃ

05.08.22, 20:45
Mimo piekielnego goraca musialam pojsc do drogerii po zapas zelu i szamponu. Obok niej jest jakis dziwny sklep z kosmetykami z niby krysztalow. Przy drzwiach stal pan ubrany w pelen gajerek (w temperaturturze odczuwalnej 40 stopni). Pan wygladal jak podroba cluneja no hot, hot. Rozdawal gratisy, wcisnal mi tez. Taka dziwna pokrecona paleczka. Pytam co to? Pan, ze mydlo z krysztalow.. Mowie dzieki, sprobuje. A gosciu do mnie: a jak pani sobie radzi z workami i zmarszczkami wokol oczu? Bo ja Pani zaraz pokaze jak to sie robi! I ciagnie mnie do sklepu... 馃槀馃槄 Ucieklam. Na szcuescie mialam okulary przeciwsloneczne, bo mialabym nowy temat na terapii... 馃槀馃槀馃槀馃ぃ ps. Worow az takich nie mam a wizja cluneja szorujacego mi pomalowane oczy na dlugo zostanie w pamieci. Ciekawe ile babek namowil... 馃槀
Obserwuj w膮tek
    • bistian Re: Hahaha przezylam promocje roku 馃ぃ 05.08.22, 20:50
      Jednym s艂owem, m臋偶czy藕ni s膮 nie do zdarcia! Tylko, szybciej umieraj膮 big_grin
      • annanichtvergessen Re: Hahaha przezylam promocje roku 馃ぃ 05.08.22, 21:01
        No podziwiam goscia za zaparcie.
        • chersona Re: Hahaha przezylam promocje roku 馃ぃ 05.08.22, 21:06
          chyba samozaparcie, bo inaczej brzmi niczym zatwardzenie
          • sweterwkrate Re: Hahaha przezylam promocje roku 馃ぃ 05.08.22, 21:21
            Wa偶ne, 偶e da艂 rad臋 馃槀
    • annanichtvergessen Re: Hahaha przezylam promocje roku 馃ぃ 05.08.22, 20:54
      Jak ktoras jest w Wiedniu to polecam przezycie. Mariahilferstrasse na wysokosci mniej wiecej Neubaugasse w kierunku drogerii M眉ller. 馃槀
    • kk345 Re: Hahaha przezylam promocje roku 馃ぃ 05.08.22, 21:18
      Ja si臋 zastanawiam, dlaczego jak tylko wychodzisz z domu, spotyka ci臋 co艣 niezwyk艂ego...
      • annanichtvergessen Re: Hahaha przezylam promocje roku 馃ぃ 05.08.22, 21:30
        To promocja sklepu. Tylko moim zdaniem dziwna i smieszns. Ale czy niezwykla? 馃
        • kk345 Re: Hahaha przezylam promocje roku 馃ぃ 05.08.22, 21:58
          Nawi膮zuj臋 do innych twoich w膮tk贸w.
          • simply_z Re: Hahaha przezylam promocje roku 馃ぃ 05.08.22, 22:46
            moja znajoma, kt贸ra wychowa艂a si臋 w Wiedniu, twierdzi, 偶e to miasto wariat贸w...mo偶e co艣 w tym jest.
            • kk345 Re: Hahaha przezylam promocje roku 馃ぃ 06.08.22, 00:43
              I teraz my艣l臋 nad mo偶liwymi interpretacjami jej s艂贸w 馃檪
    • mid.week Re: Hahaha przezylam promocje roku 馃ぃ 05.08.22, 22:01
      . A gosciu do mnie: a jak pani sobie radzi z workami i zmarszczkami wokol oczu?

Wypatrzy艂 je pod twoimi okularami s艂onecznymi? Musz膮 by膰 ogromne 馃槺
      • annanichtvergessen Re: Hahaha przezylam promocje roku 馃ぃ 05.08.22, 22:06
        Jednak omowie to z terapeuta 馃槀
        • mid.week Re: Hahaha przezylam promocje roku 馃ぃ 05.08.22, 22:25
          No rejczel 馃槀馃槀馃槀
      • lilia.z.doliny Re: Hahaha przezylam promocje roku 馃ぃ 05.08.22, 22:25
        A gosciu do mnie: a jak pani sobie radzi z workami i zmarszczkami wokol oczu
        Zarobi艂by strza艂a jak nic
        Ale najpierw odpowiedzialabym- tak samo jak pan z niestaj膮cym.kootafonem- bior臋 takie specyfiki doustnie
        • annanichtvergessen Re: Hahaha przezylam promocje roku 馃ぃ 05.08.22, 22:28
          馃槀馃槀馃槀 cluneja bic nie bede... choc przykro mi die zrobilo, ze zamiast na kawe zabrac, to on mi wory pod oczami wytyka. 馃ス
    • annanichtvergessen Re: Hahaha przezylam promocje roku 馃ぃ 05.08.22, 22:39
      Ale ciekawi mnie jaki miszcz marketingu wpadl na pomysl, aby postawic swietnie wygladajacego goscia, ktory bedzie obrazal i wpedzal w kompleksy przechodzace obok sklepu kobiety. 馃お馃ぃ馃ぃ馃ぃ
      • tanebo001 Re: Hahaha przezylam promocje roku 馃ぃ 05.08.22, 22:42
        Mo偶e to by艂a promocja a'la Klaudiusz natemat.pl/258941,kim-jest-incel-projekt-klaudiusz-na-tinderze-pokazal-naiwnosc-polek
        • annanichtvergessen Re: Hahaha przezylam promocje roku 馃ぃ 05.08.22, 22:47
          Probke mydla na wory dostalam, wiec nie byl az tak do konca bez serca
    • princesswhitewolf Re: Hahaha przezylam promocje roku 馃ぃ 06.08.22, 00:51
      Naprawde to nie niesamowite ze scammer chcial cie naciagnac... To taki biznes

www.trustpilot.com/review/kristals.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj si臋

Nie pami臋tasz has艂a lub ?

Nakarm Pajacyka