Dodaj do ulubionych

DIY: kreatywne wykorzystanie palet drewnianych

12.08.22, 01:00
Po wykończeniu zostało mi dużo palet drewnianych. Zamawiało się różne ciężkie rzeczy, to przychodziły one na paletach. Część z nich służyło mi nawet jako tymczasowe łóżko czy tymczasowy stółsmile
Jakie znacie sposoby na kreatywne wykorzystanie tych palet? Może zrobić z nich jakieś regały do garażu albo meble ogrodowe? Jakieś domki ogrodowe dla dzieci. Albo jakieś inne sposoby?
Tylko nie piszcie mi o opale na trudną zimę, gdyż nie posiadam kominka a ogniska na ogrodzie nie mam zamiaru rozpalać smile
Obserwuj wątek
    • majenkir Re: DIY: kreatywne wykorzystanie palet drewnianyc 12.08.22, 01:25
      Kurom daj do zabawy 😌
      • bywalec.hoteli Re: DIY: kreatywne wykorzystanie palet drewnianyc 12.08.22, 14:46
        nie mam kur.
        to u Ciebie?
        • majenkir Re: DIY: kreatywne wykorzystanie palet drewnianyc 12.08.22, 16:26
          Tak
          • bywalec.hoteli Re: DIY: kreatywne wykorzystanie palet drewnianyc 12.08.22, 20:38
            pokaz te kury 🐓🐥
      • ichi51e Re: DIY: kreatywne wykorzystanie palet drewnianyc 12.08.22, 16:45
        kury pewnie zachwycone - maja letni dacze...
    • 3-mamuska Re: DIY: kreatywne wykorzystanie palet drewnianyc 12.08.22, 03:10
      Szafki na buty.
      Meble ogrodowe plus dokupić miękkie siedliska.
      Wrzuć w google pytanie i zobaczysz.
    • minerallna Re: DIY: kreatywne wykorzystanie palet drewnianyc 12.08.22, 05:20
      Meble ogrodowe. Mam takie wokół paleniska. Dokupiłam wielkie poduchy i to najlepsze miejsce w ogrodzie. Wszyscy wolą trzymać kiełbaski na szpikulcach nad ogniem niż znów jeść cokolwiek z grilla. A potem ziemniaki z popiołu... Na zimę składam po dwie sztuki i nakrywam pokrowcem.
      • bywalec.hoteli Re: DIY: kreatywne wykorzystanie palet drewnianyc 12.08.22, 09:11
        ciekawe! dasz fotkę?
    • agao_72_n Re: DIY: kreatywne wykorzystanie palet drewnianyc 12.08.22, 14:51
      Mój mąż (z pomocą nastolatki) zrobił łóżko do jej pokoju. Pomalowali palety na biało i wszystko czeka na zmontowanie. Niestety nastolatka skręciła nogę i demontaż starego łóżka (pod sufitem)został odsunięty w czasie, więc na razie nie pokażemy
    • ichi51e Re: DIY: kreatywne wykorzystanie palet drewnianyc 12.08.22, 16:44
      dla dzieci średnio bo trzeba by szlifowac
      • b.bujak Re: DIY: kreatywne wykorzystanie palet drewnianyc 12.08.22, 20:41
        ichi51e napisała:

> dla dzieci średnio bo trzeba by szlifowac
        >

i mieć pewność, ze nie są impregnowane
    • przepio Re: DIY: kreatywne wykorzystanie palet drewnianyc 12.08.22, 20:46
      Moj mąż chce kupić palety i zrobić meble na taras. Z dużymi poduchami
    • morekac Re: DIY: kreatywne wykorzystanie palet drewnianyc 13.08.22, 08:03
      Zostawiłabym na trudną zimę. Jeśli sam nie wykorzystasz, to sprzedasz z zyskiem komuś, kto uzbierał za mało chrustu.
    • aamarzena Re: DIY: kreatywne wykorzystanie palet drewnianyc 13.08.22, 08:08
      Przeciez w większości te palety są zwrotne, a kaucja to kilkadziesiąt zł. Oddaj dokąd wziąłeś, a z tego co zostanie można zrobić meble ogrodowe, stolik do salonu itp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka