wiosennie 29.08.22, 11:54 ale czy ja to będę nosić? Kolczyki - wszystko leży w szufladzie. To samo pierścionki i obrączka - nigdy nie nosiłam. Leży. Nosicie biżuterię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 29.08.22, 12:01 Tak, noszę. Po co chcesz kupować, skoro nie nosisz? To już lepiej sztabkę kup. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 29.08.22, 12:06 Nie, nie noszę, więc nie kupuję. Problem solved. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 29.08.22, 12:06 Noszę bransoletki tylko. Kolczyków żadnych nie mogę, pierścionki i obrączka mi nie służą. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 29.08.22, 12:14 Noszę. Jestem sroką i chyba papugą wzrokową. Bo ruszają mnie i brylanty, i kolorowe szkiełka -drewienka. A już bursztyn to klękajcie narody i aż wstyd u źródeł nadmorskich, bo oglądam ze slinotokiem. Wywożę na sobie też zawsze. Codziennie coś mam na sobie, bywa minimalnie, bywa na bogato, bywa na festiwal folklorystyczny. A co tam. Lubię i już. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 29.08.22, 12:33 haha ja tak samo. Za bursztynem nie przepadam w sumie ale uwielbiam wszelkiego rodzaju kamienie oprawione w srebrze. Czesto nosze kolczyki, bransoletki, pierscionki, wisiorki. Odpowiedz Link Zgłoś
mae224 Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 29.08.22, 12:20 podepnę się i poproszę o jakiś godny uwagi sklep z biżuterią, prawdziwą, a nie instagramerską. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 29.08.22, 12:35 Polecam targi mineralow-mozna kupic bizuterie artystyczna, dobrej jakosci i nic nie raczej z tym nie dzieje. Z firm, lubie Aparta i Kruka. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 29.08.22, 19:54 Jeszcze Ania Kruk ma fajne, nowoczesne wzornictwo i dobrą jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
mae224 Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 30.08.22, 07:01 byłam, byłam, miałam, piękne, ale one nie zawsze są eleganckie i nietrwałe, a znowu apart jest dość drogi i wzornictwo za bardzo tradycyjne. chodzi głównie o bransoletki i kolczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 29.08.22, 12:22 Nie, nie noszę. Dlatego kupiłam sobie zegarek Odpowiedz Link Zgłoś
wiosennie Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 29.08.22, 12:31 Jakiś drogi zegarek? Też ostatnio kupiłam ale do 150 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 29.08.22, 12:32 Czy ty jesteś drugim wcieleniem annynichtvergessen? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosennie Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 29.08.22, 12:34 A co konkretnie homosiowi nie pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 29.08.22, 13:39 Ja nie homohominilupus, ale faktycznie trochę dziwne, że codziennie zakładasz wątek na ten sam temat. (Nie ma zakazu zakładania, a komu nie pasuje, przewija dalej ) Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 29.08.22, 14:54 wiosennie napisała: > A co konkretnie homosiowi nie pasuje? A wiesz kto to homoś? Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 29.08.22, 14:55 Jesteś podobnie jak ona upierdliwa i masz sraczkę forumową. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 29.08.22, 13:32 Noszę i lubię. Wisiorki, kolczyki, pierścionki. Najczęściej jakiś kamień w srebrze, ale i ładną sztuczną biżuterią nie pogardzę. Kupuję często coś ciekawego na wyjazdach, po pierwsze to miła pamiątka, a po drugie często rzeczy dość oryginalne. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 29.08.22, 13:52 Noszę zawsze kolczyki w uszach i w nosie, resztę, czyli pierścionki, bransoletki, naszyjniki zależnie od humoru, ale nie na co dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
wbka1 Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 29.08.22, 19:47 Nieśmiało zapytam: kolczyk w nosie to ma jakąś wymowę, czy coś sygnalizuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 29.08.22, 22:55 A co ma niby sygnalizować? Ot, biżuteria i tyle 🤷 Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 29.08.22, 14:40 Lubię i noszę Im jestem starsza tym więcej Zawsze: kolczyki, łańcuszek z wisiorkiem, obrączkę + zaręczynowy oraz kilka bransoletek. Jestem sroką Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 29.08.22, 14:53 Łapię się na tym, że na codzień noszę w kółko to samo. A w szufladzie pełno innych. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 29.08.22, 22:51 ja sobie zrobiłam grafik i zmieniam co miesiąc, raz złote koła (sporawe), raz brylatny (dyskretne) i raz perły (upierdliwe, teraz dość obite po wypadku z udziałem drzwi do auta sprawdza się ta metoda, oczywiście pereł nie zabieram na narty, a brylantów na rafę(czasem ze mną nurkowały, ale jednak to nie była reguła), więc czasem odstępuję od harmonogramu pierścionek i obrączkę mam zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
mae224 Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 30.08.22, 07:05 bardzo trudno dobrać stylizację do pereł, możesz mi napisać, jak je nosisz ( w sensie do czego). Odpowiedz Link Zgłoś
nutella_fan Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 29.08.22, 14:55 Tak, noszę i bardzo lubię. Bez biżuterii czuję się prawie naga. Odpowiedz Link Zgłoś
alicjamagdalena Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 29.08.22, 15:03 Ja bym chciała coś uniwersalnego jakiś łańcuszek z małym wisiorkiem blisko szyji...jaskółka, nieskończoność itp coś co pasuje do wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
kropka_kom Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 29.08.22, 15:23 tak. podoba mi się kokekcja wiktoriańska z yes...mam jeden komplet ... Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 29.08.22, 19:57 Nosicie. Kolczyki, wisorki, pierścionki, bransoletki, zegarek. Ostatnio miałam perły, złoto, srebro i bursztyny. Nawet się nie gryzło. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 29.08.22, 21:45 Jewellery overkill. Chciałabym to zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 29.08.22, 22:09 Bez przesady. Kolczyki z perełką. Na szyi łańcuszek pozłacany z zawieszkami niedużymi. Srebrny zegrek (kolor, nie kruszec) i srebrny delikatny pierścionek. Na prawej ręce złoty i bransoletka z bursztynów. Wszysko pasowało Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 30.08.22, 07:36 Każdy ma swoje upodobania. Dla mnie to już za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 29.08.22, 20:06 czasem noszę. Ostatnio kupowałam u Ani Kruk, chyba tam najczęściej kupuję coś co mi odpowiada. Zazwyczaj noszę kolczyki i jakiś naszyjnik. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 30.08.22, 07:32 Czasem noszę. Ale jak już zdejmę to koniec. Zapominam na długie tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: Mam ochotę kupić coś z biżuterii 30.08.22, 07:53 Lubię bardzo, kolczyki to podstawa, delikatnie pierścionki, zazwyczaj łańcuszek. Srebrna biżuteria przede wszystkim, mimo że złoto do mnie bardziej pasuje. Nie znam motywu, że kupię biżuterię i sobie to leży . Odpowiedz Link Zgłoś