Dodaj do ulubionych

PIS "tłumaczy" odwołanie Kurskiego

05.09.22, 18:21
Pani Olga Semeniuk w TVN24 teraz wyjasniła czemu Kurskiego odwałano:
- gdyż był na stanowisku odwoływalnym, więc został odwołany i nie ma co robić afery. Kurtyna
Ta sama Pani z bezczelnym uśmieszkiem mówi o zatruciu Odry. Oczywiście jest też "winatuska, winatuska, bardzo wielka winatuska".
A na ponowną prośbę o odpowiedź na pytanie (a nie odwracanie kota ogonem) oświadczyła, ze jest atakowana jako kobieta nachalnymi pytaniami....
Obserwuj wątek
    • akseinga1975 Re: PIS "tłumaczy" odwołanie Kurskiego 05.09.22, 18:36
      Ta baba wzbudza we mnie agresje. No lalabym po gebie jakem spokojny czlowiek.
      • hanusinamama Re: PIS "tłumaczy" odwołanie Kurskiego 05.09.22, 21:25
        Ja mam to samo. Nie jestem agresywna, przemocą się brzydzę...ale dobrze, ze jest po drugiej stronie ekranu bo bym chyba nie zdzierżyła.
    • daniela34 Re: PIS "tłumaczy" odwołanie Kurskiego 05.09.22, 18:41
      To jest ta pani, która ostatnio minister Kowalczyk tak wystawił. Pani twierdziła, że rząd wiedział o wstrzymaniu produkcji nawozów,, a Kowalczyk się wysypał, że ni cholery. Pani jest od kłamania w telewizji.
      • s12345s Re: PIS "tłumaczy" odwołanie Kurskiego 05.09.22, 18:44
        daniela34 napisała:

> To jest ta pani, która ostatnio minister Kowalczyk tak wystawił. Pani twierdziła, że rząd wiedział o wstrzymaniu produkcji nawozów,, a Kowalczyk się wysypał, że ni cholery. Pani jest od kłamania w telewizji.

Ta pani też powiedziała, żeby jej pokazali gdzie węgla nie ma. wink
        • s12345s Re: PIS "tłumaczy" odwołanie Kurskiego 05.09.22, 18:46
          s12345s napisała:
          >
          > Ta pani też powiedziała, żeby jej pokazali gdzie węgla nie ma. wink

Bo według tej pani, węgiel w Polsce oczywiście na składach jest.
        • memphis90 Re: PIS "tłumaczy" odwołanie Kurskiego 05.09.22, 21:24
          No w sumie ja bym mogła pokazać. Mam kilka miejsc, w które węgiel nie dochodzi i z przyjemnością wypięłabym je w stronę ten pani (nie w sensie beznamiętnego wypięcia Ryszarda - to byłoby wypięcie z prawdziwą pasją).
      • hanusinamama Re: PIS "tłumaczy" odwołanie Kurskiego 05.09.22, 21:26
        Tak i robi to z takim chamskim uśmieszkiem.
    • gama2003 Re: PIS "tłumaczy" odwołanie Kurskiego 05.09.22, 18:58
      Nie ma już nawet woalowania, że jest to funkcja i człowiek z nadania politycznego.
      Ale mnie bardziej straszy zapowiedź mieszania w prawie przy wyborach i ,,policja,,- wyborowa.
    • hanusinamama Re: PIS "tłumaczy" odwołanie Kurskiego 05.09.22, 21:28
      OK sprawdziłam sobie życiorys tej pani...i wpadłam w stupor przy dacie urodzenia...Pani jest ode mnie młodsza 5 lat 😳
      • alpepe Re: PIS "tłumaczy" odwołanie Kurskiego 05.09.22, 21:43
        To jest ta laska od chłoptasia Macierewicza, tego blonddzieciaka w okularkach?
        • daniela34 Re: PIS "tłumaczy" odwołanie Kurskiego 05.09.22, 21:54
          Tak.
      • borsuczyca.klusek Re: PIS "tłumaczy" odwołanie Kurskiego 06.09.22, 08:59
        Na wygląd trzeba zasłużyć 🙄
        Za kilka, kilkanaście lat pani będzie wyglądać jak druga Kempa.
    • taniarada Re: PIS "tłumaczy" odwołanie Kurskiego 05.09.22, 21:49
      Jak czytam JarosławzbawPolskę odwołał go bo miał taki kaprys .Co mu nie wolno?Przyda się przy wyborach.Bo to jest najważniejsze .Był na ślubie Kurskiego ,który jako porządny katolik dostał unieważnienie .Zwykły ,szary człowiek nie miał by szans. Po prostu była żona Kurskiego straciła wiarę .Teraz pora na nową ramówkę ."Z PIS dojedziemy równym krokiem do następnego wieku ,nawet jak nam braknie lat "
      • misiamama Re: PIS "tłumaczy" odwołanie Kurskiego 06.09.22, 09:56
        a więc to była podstawa do unieważnienia małżeństwa? że żona straciła wiarę?
        • s12345s Re: PIS "tłumaczy" odwołanie Kurskiego 06.09.22, 10:08
          misiamama napisała:

> a więc to była podstawa do unieważnienia małżeństwa? że żona straciła wiarę?

Bardzo ciekawe - nie? big_grin
          Ciekawe czy to oficjalna wersja czy w grę jednak wchodziła kasa (za unieważnienie)? big_grin
    • gaskama Re: PIS "tłumaczy" odwołanie Kurskiego 05.09.22, 22:04
      A czy prezesa publicznej nie wyłaniano drzewiej w konkursie? Tego nie ma w ustawie?
      • taniarada Re: PIS "tłumaczy" odwołanie Kurskiego 05.09.22, 22:12
        Teraz jest Rada mediów narodowych i ona decyduje niby.Co było ,a nie jest nie pisze się w rejestr .
        • taniarada Re: PIS "tłumaczy" odwołanie Kurskiego 05.09.22, 22:22
          Acha jury były jednoosobowe .Jarek przesłał kartkę ,a rada ocalenia publicznego ,tfu mediów narodowych ,wywaliła Kurskiego z fajnego koryta .Na bardziej odpowiedzialną placówkę .Jaką czas pokaże .Amen.
      • hanusinamama Re: PIS "tłumaczy" odwołanie Kurskiego 06.09.22, 08:24
        NO wyławiano ...ale teraz jest z nadania smile i co im zrobisz?
    • lauren6 Re: PIS "tłumaczy" odwołanie Kurskiego 06.09.22, 08:27
      100 000 zł odprawy przytulił, żonka po macierzyńskim ma nową fuchę. Fajne życie.

Po co dziecko posyłać na studia i uczyć języków? Wystarczy zapisać do PISu.
      • marta.graca Re: PIS "tłumaczy" odwołanie Kurskiego 06.09.22, 08:45
        Już ostatnio był wątek o takich kilku młodych ludziach, którzy działają w ten sposób ku chwale PiSu.
        • lauren6 Re: PIS "tłumaczy" odwołanie Kurskiego 06.09.22, 08:51
          Czeka ich piękna kariera w spółkach SP.

No chyba, że opozycja wygra wybory to pozostanie jedynie wstyd na całe życie.
          • s12345s Re: PIS "tłumaczy" odwołanie Kurskiego 06.09.22, 10:10
            lauren6 napisała:

> Czeka ich piękna kariera w spółkach SP.
            >
            > No chyba, że opozycja wygra wybory to pozostanie jedynie wstyd na całe życie.

Tacy ludzie wstydu nie mają. Zrobi z siebie ofiarę i jeszcze zostanie bohaterem. wink
          • hanusinamama Re: PIS "tłumaczy" odwołanie Kurskiego 06.09.22, 10:13
            To są zazwyczaj ludzie chorągiewki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka