Dodaj do ulubionych

brwi raz jeszcze ;) - laminacja

14.09.22, 15:54
Czy jest sens robic laminacje w przypadku ciemnych i gestych brwi, ktore ladnie wygladaja po samej regulacji u kosmetyczki? Kosmetyczka namawia i twierdzi, ze beda sie lepiej ukladac. Z drugiej strony znalazlam jakis film youtubowej ekspertki od brwi, w ktorym przestrzega przed tym zabiegiem, twierdzi, ze mozna sobie w ten sposob zniszczyc i oslabic brwi i ze powinien byc wykonywany tylko w scisle okreslonych przypadkach, kiedy brwi naprawde zle sie ukladaja.

Robilyscie? Jestescie zadowolone?
Obserwuj wątek
    • huexido Re: brwi raz jeszcze ;) - laminacja 14.09.22, 17:48
      Robiłam, nigdy więcej!!! Mam uczulenie na coś z tych środków, zeszła mi skóra jakby oparzona. No i ten efekt, brwi były przylizane, jakby przypłaszczone, debilnie to wyglądało na żywo i ta świadomość sprawiała, że myślałam, że wszyscy się na to gapią. Po kilku dniach niektóre zaczęły odstawać, a niektóre płaskie, mimo, że przestrzegałam zaleceń itd. Nie o taki efekt mi chodziło.
      Mam bardzo delikatny permanentny ombre, fajnie uzupełnił ubytki, swoim pozwoliłam urosnąć, przeczesuję codziennie szczoteczką, a jak potrzebuję mocniej unieruchomić to używam patentu z tiktoka czyli żelu v12. Codziennie też wmasowuję olej z pestek czereśni, włoski są miękkie i się układają.
      • alfa36 Re: brwi raz jeszcze ;) - laminacja 14.09.22, 19:58
        Ja raz robiłam. Fajnie wglądało dwa tygodnie. Za krótko.
    • bruy-ere Re: brwi raz jeszcze ;) - laminacja 14.09.22, 20:18
      A mi właśnie kosmetyczka przy ciemnych gęstych brwiach odradziła laminację.
      • porcelanaporcelana Re: brwi raz jeszcze ;) - laminacja 14.09.22, 20:57
        Ja robiłam, nigdy więcej. 150 zł wywalone w błoto. Mam swoje dość ciemne brwi, kosmetyczka zapewniała, że będą się lepiej układać i w ogóle ach, och. Efekt- miałam naczupirzone, wściekle czarne brwi wyglądałam jak gargamel. Jak tylko dotarłam do domu zaraz mydłem zmyłam to paskudztwo i wyglądało duż lepiej.
    • kotejka Re: brwi raz jeszcze ;) - laminacja 14.09.22, 22:29
      Nie widziałam żadnego efektu, którego nie miałabym wcześniej
      Owsze ładnie i rowniutko
      To wszystko
      • ania357 Re: brwi raz jeszcze ;) - laminacja 15.09.22, 09:42
        Ladnie i rowniutko jest po samej regulacji zrobionej w salonie (bo jak sie za to sama biore, to bywa roznie), wiec chyba do niej sie ogranicze.
    • ania357 Re: brwi raz jeszcze ;) - laminacja 15.09.22, 09:41
      Dzieki za Wasze odpowiedzi. Jednak sobie odpuszcze smile.
    • black_magic_women Re: brwi raz jeszcze ;) - laminacja 15.09.22, 11:00
      A laminacja rzęs? Warto, nie warto?
    • kaktusowepole Re: brwi raz jeszcze ;) - laminacja 04.11.22, 18:35
      Nikt nie prosił o reklamę
    • ania357 Re: brwi raz jeszcze ;) - laminacja 04.11.22, 20:11
      Ach nie, do Miu bym w zyciu nie poszla, nawet gdybym sie w koncu zdecydowala na laminacje. Moja przyjaciolka wygladala koszmarnie po wizycie w tym przybytku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka