krwawy.lolo 14.10.22, 18:31 Tu dla osób o mocnych nerwach. WebCam.NL | gasthuiskwartier.nl | live ultraHD camera, Den Bosch. (4K) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawy.lolo Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 18:33 Tu dla romantyków. La Plata, Missouri, USA | Virtual Railfan LIVE Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 21:47 Kurde, myslalam ze nie ma szans na to trafic. W sklepie mnie poddenerwowali, poszlam wiec na amerykanskie tory sobie popatrzyc- lubie koleje, w Stanach to rzadkosc, ladna jesienna przyroda wokol, troche wiatru ale mysle sobie- bedzie sie milo ogladalo. A tu lomot i pociag. Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 23:53 A ja poczekałam kilka minut i nic, więcej mi sie czekać nie chce ;p Odpowiedz Link Zgłoś
migafka357 Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 23:13 Rany, jakie oni długie pociągi towarowe mają! Akurat jechał, jak zajrzałam, i jechał, i jechał... Jajo można znieść, jak się stoi na przejeździe. Ciekawe, czy jak maszynista zgubi ze 3 ostatnie wagony, to się kapnie, przecież ten pociąg ma z kilometr. Jak początek wjeżdża do jednej wsi, to koniec jest jeszcze w poprzedniej. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 23:35 W USA wszystko jest wieksze🤷🏻♀️ 😉 (cholera przegapilam) Z ciekawostek- w Stanach pociagi towarowe nie moga przekroczyc 3,6 km dlugosci, we Francji jest to srednio 750m choc najdluzszy ma 1,5 km i jest to europejski rekord. Natomiast wszyscy trzymamy piwo australijczykom 7,5 km pociagu🤯 Odpowiedz Link Zgłoś
cojapaczem Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 18:38 Wolę w sezonie sokoły oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 18:42 Box Camera - FalconCam Project LIVE Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 18:44 Ale to bezwzględne naruszenie prywatności. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 19:19 Prosze moderacje o skasowanie tego wpisu i bana dla uzytkownika krwawy.lolo! 😛 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 19:47 Nie ja umieściłem kamerę w sypialni. Poza tym, skąd pewność, że ptak nie jest jutuberem z wyboru? Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 21:52 Matka upolowala ptaka i wlasnie go rozdziobuje karmiac swoje pudlowate dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 21:56 Patrz, w Australii już prawie siódma. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 22:04 Czyli sniadanie. Slow lajf, dalej dlubia w tym ptaku, piekny widok maja. A, matka odleciala i teraz te dwa pudle razem pilnuja brata (?) w jaju? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 22:07 Matka wróciła. I znowu odleciała. Jajo prawdopodobnie rozdzióbią albo wywalą. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 22:09 Przytulaja sie🙂 a matka krazy i teraz tez je przytula (brzuchem) Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 23:55 Dzieci spio, matka na nich siedzi. Wszystko u sokolow w porzadku. (choc matka upupiona) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 20:13 Tu można zaczaić się za winklem. 【LIVE】東京都足立区交差点ライブカメラテスト JAPAN TOKYOLIVECAMERA Odpowiedz Link Zgłoś
nicknanowyrok Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 20:55 W sam raz dla samotnego zmywaka na piątkowy wieczór Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 20:57 Wlasnie przeszedl facet w klapkach, czytajac gazete. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 21:01 I dziewczyna na rowerze przejechała. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 21:03 Teraz nic sie nie dzieje. Spokojna dzielnica. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 21:08 W sklepie też spokojnie. Ale z pół godziny temu było dwoje klientów. On podrapał się w plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 21:17 A w pewnym momencie, ni z tego ni z owego, otworzyly sie te drzwiczki z wrednym Japoncem, wyszla pani i przestawila blaszana tace z lady na stol. Nie wiadomo dkaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 21:19 Kurfa mac! O pierwszej tego stolu tam nawet nie bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 21:21 Taka czarna? Wyglądała, jak Kwiatkowska. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 21:42 Tak. Na pewno byla to kobieta pracujaca, z werwa to przestawila i prawie trzasnela drzwiczkami, ale nie usmiechala sie pod nosem. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 21:50 Na pewno uśmiechała się po japońsku. Japończycy reprezentują Cywilację Wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 21:59 Ale jaja. Po uliczce wlasnie przeszedl chlopak w bialych adidasach i z plecakiem, trzymajacy pod reke malenka Japonke w czarnej wieczorowej sukni i wysokich czarnych szpilkach. Moze tam jest blisko opera? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ciekawe kamery na żywo 15.10.22, 19:26 Nie Kobietę Pracującą miałam na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ciekawe kamery na żywo 15.10.22, 19:27 Napisałem "miałam"! Pambuk, zostanę matką! Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 23:59 Tutaj juz sobota rano, sporo rowerzystow. Ide spac, jutro mam niemiecki plac budowy😓 Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Ciekawe kamery na żywo 15.10.22, 09:54 A zauwazyles, ze oprocz hord rowerzystow, prawie wszyscy jezdza tym samym dziwnym samochodem w ksztalcie wysokiego kwadratu? Ciekawe co to. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Ciekawe kamery na żywo 15.10.22, 10:49 Nie, to nie to. Daihatsu ma « nos » i jest o wiele nizsze. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Ciekawe kamery na żywo 15.10.22, 12:37 Cholera tam juz wieczor. Te kamerki mnie wykoncza, poczucie nicosci i przemijania, oraz potegi technologii, level master. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 20:57 Żabka w Tokio. Wyjątkowo fascynujące. 【Live camera in Tokyo Japan】デカ盛り弁当屋キッチンDIVE 中継ライブカメラ 【渋谷・秋葉原出店計画中】JR亀戸駅 カメイドクロック近隣 24時間営業【中嶋塾スポンサー中】 Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 21:07 Nie ma klientow. Ale ta para mlodych, co wybierala te ciastka czy tam zolwie stojac nad nimi nieruchomo przez jakies 7 minut to mnie lekko wyprowadzila z rownowagi. Potem zaplacili i juz mieli wychodzic gdy dziewczyna jeszcze sie zadumala nad tym czarnym. Przysiegam, ze moje serce wykrzyczalo wtedy «jezu nieee, a wyjdzze juz z tego sklepu! »😳 Biedni, ciagle w maskach. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 21:09 Cieszę się niezmiernie, że mogłem Ci zapewnić piątkowy wieczór pełen wrażeń. Mam nadzieję, że zdołasz zasnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 21:25 Zasnac? Teraz wyskoczyla dziewczynka z mangi zachwalajaca QR code, a ja mysle o azjatyckich incelach. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 21:29 I jakiś młody grubasek kupił właśnie pudełko tegoś czegoś po środku. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 21:31 Ale jaką funkcję pełni tajemnicza trąba u dołu obrazu? Odpowiedz Link Zgłoś
terazkasia Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 21:44 krwawy.lolo napisał: > Ale jaką funkcję pełni tajemnicza trąba u dołu obrazu? Wydaje resztę Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 21:59 terazkasia napisała: > Wydaje resztę Nie, wciąga. Już wciągnęła nas troje. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ciekawe kamery na żywo 15.10.22, 22:03 A obok pojawiła się biała rura. Bardzo to tajemnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 21:56 Tam cos od poczatku nie gra. Musimy obserwowac dyzurami, inaczej sie nie dowiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: Ciekawe kamery na żywo 15.10.22, 12:05 Tylko poduszek pod łokcie nie zapomnijcie Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Ciekawe kamery na żywo 15.10.22, 12:35 😀 Ja sobie profesjonalnie oblozylam barierke mieciutkim welurem Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Ciekawe kamery na żywo 15.10.22, 13:01 Mam wątpliwości co do świeżosci tych lunchboxów, od wczoraj niewiele ubyło. A tak w ogóle, to jestem wściekła na lolego, bo nic nie robię, tylko się wlipiam w skrzyżowanie i w sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ciekawe kamery na żywo 15.10.22, 19:23 One muszą być świeże. Gdyby ktoś się zatruł, sklepowa musiałaby popełnić harakiry. Odpowiedz Link Zgłoś
terazkasia Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 21:45 krwawy.lolo napisał: > Żabka w Tokio. Wyjątkowo fascynujące. Bardzo fajne, mnie się podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 22:25 Zapomniałem zwrócić uwagę na ożywioną dyskusję w okienku czatu. Bardzo ciekawa i wesoła. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 22:26 A tu inna Żabka. 【LIVE中継】上野アメ横御徒町 弁当屋のライブカメラ キッチンDIVE 24時間営業 パンダおにぎり増産中 秋葉原・渋谷出店計画中 Live camera Tokyo Japan Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 23:21 A propos japonskich Zabek, polecam ksiazke "Dziewczyna z konbini" lubimyczytac.pl/ksiazka/4878913/dziewczyna-z-konbini Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Ciekawe kamery na żywo 14.10.22, 23:53 🙂 swietnie to skojarzylas zdecydowanie japonskie zabki sa interesujace Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Ciekawe kamery na żywo 22.10.22, 07:42 one się schodzą tylko w porze lanczu kombinowac to cos więcej niż żaba - masz tam tez wc, ksero, kuchenkę mikrofalowa... Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: Ciekawe kamery na żywo 15.10.22, 12:03 Ja jednak wolę ładniejsze widoki niż na japońskie żabki. Window Swap jest fajny, pokazuje losowo wybrany widok z okna gdzieś na świecie, jak się nie podoba, zawsze można kliknąć następny www.window-swap.com/Window Z tym, że to są nagrania, nie live Explore to kopalnia webcamów, do wyboru do koloru explore.org/livecams Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Ciekawe kamery na żywo 15.10.22, 12:40 Bardzo fajne🙂 wpadlam na kota patrzacego przez okno😀 Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Ciekawe kamery na żywo 15.10.22, 12:56 Moj kot patrzacy przez okno sie kiedys zalapal do Google Maps Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Ciekawe kamery na żywo 15.10.22, 13:02 Ja sobie czasem oglądam Ścianę Płaczu, ale od dawna nie, może bym Cichopek zdybała... Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Ciekawe kamery na żywo 15.10.22, 19:28 Ja kiedyś trafiłam na podglad budki dla ptaków, jak wychowywały młode. To było fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Ciekawe kamery na żywo 22.10.22, 08:02 jak nie trafiłaś na przemoc domowa albo jakaś bardziej aktywna zdobycz. kamery z gniazd bocianich co chwile maja protesty oburzonych rodziców (>< Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_gray Re: Ciekawe kamery na żywo 15.10.22, 19:38 Oglądam regularnie. Kiedyś miałam fazę na kamerki z plaż, codziennie rano przyglądałam się paniom ćwiczącym na plaży w RPA, a raz niechcący przyłapałam pewną parę w morzu na Malediwach in flagranti, aż mi się trochę głupio zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ciekawe kamery na żywo 22.10.22, 07:30 mean chwile w Japonii 日本の道路移動ライブカメラ 【東京~神奈川:首都圏移動ライブカメラ~世界へ向けて~/Tokyo~Kanagawa Live Camera (Japanese road) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ciekawe kamery na żywo 28.10.22, 19:53 Hungry Hens - Live Chicken Coop Cam! - Live Animal Cam where you can feed us! Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ciekawe kamery na żywo 06.11.22, 11:18 🔴🅻🅸🆅🅴🔴 Oregon, Portland Garbage Dump/Recycle Transfer Station Webcam Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ciekawe kamery na żywo 26.01.23, 07:39 Piesek na ladzie BOYSAYONG STORE CAM 1 , Agdao Davao City , Philippines Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Ciekawe kamery na żywo 26.01.23, 08:01 Rybki na rafie www.skylinewebcams.com/pl/webcam/caribbean-netherlands/bonaire/kralendijk/coral-reef-underwater-cam.html Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ciekawe kamery na żywo 26.01.23, 11:34 Dziękuję za linkę. Dzięki Tobie mam podgląd na plażę, którą niedługo odwiedzę. Może nawet pomacham eMatce? Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: Ciekawe kamery na żywo 26.01.23, 12:56 Napisz na piasku "pozdrawiam wszystkie e-matki i zamieść zrzut ekranu. Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade1 Re: Ciekawe kamery na żywo 26.01.23, 17:07 Akurat włączyłam i po towarze chodził wielki szczur. Koszmar!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ciekawe kamery na żywo 26.01.23, 17:12 To był strażnik w futerku. Ten sklep ma umowę z firmą ochroniarską. Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade1 Re: Ciekawe kamery na żywo 26.01.23, 17:13 Chodził po jajkach. O K R O P N O Ś Ć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ciekawe kamery na żywo 26.01.23, 17:16 Sprawdzał, czy nie pęknięte. Jak wiesz, jaja drożeją. Klient tym bardziej zwraca uwagę na to, co kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś