merynoskablekitna 20.10.22, 16:17 Do tej pory działała normalnie. Teraz po wyszukaniu dowolnego hasztagu- np Poznań, róże itp- pokazuje tylko kilka najpopularniejszych zdjęć, a nie wszystkie. Czemu się tak dzieje i czy któraś z Was ma tak samo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazyny Re: Wyszukiwarka na IG dziwnie działa 20.10.22, 16:33 Ty jesteś porcelana.porcelana? Odpowiedz Link Zgłoś
grazyny Re: Wyszukiwarka na IG dziwnie działa 20.10.22, 16:34 Bo jeżeli nie to ona ma ten sam problem xd "Lubię pooglądać modę, kuchnię, ładne krajobrazy. Chociaż teraz mi IG chyba zwariował- bo jak wpisuję np " rosół" to wyskakuje zaledwie kilka zdjęć i na tym koniec." Odpowiedz Link Zgłoś
merynoskablekitna Re: Wyszukiwarka na IG dziwnie działa 20.10.22, 16:40 Widocznie nie tylko ja tak mam. Odpowiedz Link Zgłoś
merynoskablekitna Re: Wyszukiwarka na IG dziwnie działa 20.10.22, 16:49 pure_cashmere napisał(a): > też tak mam I nie da się tego zmienić jakoś w ustawieniach? Odpowiedz Link Zgłoś
pure_cashmere Re: Wyszukiwarka na IG dziwnie działa 20.10.22, 16:59 no właśnie chyba nie, w każdym razie mnie się nie udało Odpowiedz Link Zgłoś
pyza-wedrowniczka Re: Wyszukiwarka na IG dziwnie działa 20.10.22, 17:00 Nie da się, ale ja klikniesz na ostatnie to nadal możesz w prawo strzałką oglądać kolejne. Wygląda to jak jakiś bug wczytywania się. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Wyszukiwarka na IG dziwnie działa 20.10.22, 17:03 Niekoniecznie bug, może to tak specjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś