lilia.z.doliny 31.10.22, 16:56 Na mnie, niestety, tak. Choćby niewiemco, choćby przepis polecał sam Kkról Karol, to nie zrobię niczego z cieciorki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua48 Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 16:57 Nawet nie wsadzisz jej sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
marinella Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 16:57 A i owszem. Zamówiłam air fryer phillipsa za straszną cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 17:26 A ja xiaomi 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
marinella Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 18:45 Zdaj raport jak dojdzie Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 22:23 Spoko. Były frytki i palki z kurczaka póki co. Palki dużo lepiej niż w piekarniku, frytki dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
marinella Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 01.11.22, 07:16 Palki dużo lepiej niż w piekarniku, Oooooooo ! Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 19:39 marinella napisał(a): > A i owszem. Zamówiłam air fryer phillipsa za straszną cenę. Ja też I wczoraj foam coś tam, coś tam Odpowiedz Link Zgłoś
marinella Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 01.11.22, 07:17 Ematka nas zrujnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 16:58 Dlaczego? I co ma do tego buraczany król? Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 18:49 Bo to takie atawisttczno - ematkowe. Wrzuc w lupkę cieciorka w nodze i spróbuj się nie porzygać. Krol nic nie ma. Lubię tego pajaca Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 19:40 o kurwa 🤦 przegapiłam to! Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 17:02 Niby nie wpływa, ale jak pytam się o cos mojego męża, to czasem z szerokim uśmiechem rzecze do mnie ,,nie wiem, zapytaj na emamie" ;p Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 17:07 Ale nie mów, że w nogę wkładałaś... (Tak, wiele polecajek książkowych i filmowych, oraz kosmetycznych). Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 17:27 Polecajki👍 Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 18:48 Ale nie mów, że w nogę wkładałaś... NIE! Ale mam.kurewską wyobraźnię. Widzę cieciorke i przed oczami.staje mi OBRAZ. Co w połączeniu z trypofobią daje emocjonalną masakre Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 17:07 Dzięki emamie kupiłam zmywarkę, której wyznaję miłość nawet wtedy gdy jej nie włączam. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 17:08 Tak, ale to piszę przy każdej możliwej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 17:16 Poza poznaniem (wirtualnie i w realu) kilku fantastycznych kobiet jeszcze skorzystałam z rekomendacji literackich, filmowych, serialowych, kosmetycznych (z wyjątkiem skwalanu na laluset-tego nigdy nie nałożę!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 17:20 O i zrobiłam powidła śliwkowe z figą i morelowe z miętą Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 17:28 Aaaa całus miał być! Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 17:30 Zarejestrowałam się w aplikacji do czynnego spędzania czasu, na razie skromnie, spacery i taniec🥳 i zaraz odpalę kompa do kolejnej rejestracji 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
swiecaca Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 20:27 Co to za aplikacja? Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 22:25 Sportpartner Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 18:50 wyjątkiem skwalanu na laluset Yyyyy.... To nie jest nuc obraźliwego? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 18:57 Nie, ale rozumiem Twoje wątpliwości. Też kiedyś myślałam, że to jakieś obelgi w języku zagranicznym 😄😄😄 Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 17:31 lilia.z.doliny napisała: > nie zrobię niczego z cieciorki A ja juz nie tkne murzynka Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 20:36 Ja mam inaczej, upiekłam TO ciasto, ale nazwa nie przejdzie mi przez usta. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 21:06 Czyżby przepyszny jagielnik? Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 21:31 nie,TO czekoladowe Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 23:08 Afroamerykaninek? Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 01.11.22, 14:11 To nie był murzynek tylko ciepłe lody chyba ? Czy ja o czymś innym myślę teraz ? 😂 ( Te w których się rozwinęła salmonella po pobycie na 🍆 ) Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 01.11.22, 14:15 Murzynek robil za fiuterał. Wiecej nic nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 17:45 Jeżeli masz na myśli jakiś głębszy wpływ to nie. A takie codzienne decyzje/polecajki -pewnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 18:00 No jak nie, jak tak. I piszę to bardzo serio i bardzo nieserio. Parę diablic i anielic tu cudownych poznałam. Wiedza forum to skarb i internety niech się chowają. Humor, kciuki i miks osobowości, jak nigdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 18:01 A falafel? Po prostu kup sobie świeżą albo puszki, nie musisz jej wczesniej wsadzać w nogę Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 18:52 Falafelom.mowie nie za ich smak Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 18:47 Skorzystałam z bardzo wielu rekomendacji. Trochę wyszłam ze swojej bańki. To dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 19:08 Tak, ostatnio - miałam oddać stary płaszcz na ekozwroty a po przeczytaniu wątków o kradzieży w poczekalniach pomyślałam sobie, że może zostawię sobie do jakiegoś nieznanego lekarza na wszelki wypadek Ale jeszcze się trochę waham A cieciorka też mnie trochę odrzuca, choć bardziej sama nazwa. Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 19:51 nuclearwinter napisała: > Tak, ostatnio - miałam oddać stary płaszcz na ekozwroty a po przeczytaniu wątkó > w o kradzieży w poczekalniach pomyślałam sobie, że może zostawię sobie do jakie > goś nieznanego lekarza na wszelki wypadek Ale jeszcze się trochę waham 🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 20:22 nuclearwinter napisała: > A cieciorka też mnie trochę odrzuca, choć bardziej sama nazwa. To mów "cieciorka". Od razu powinna zyskać w smaku Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 19:21 Aha. Airfryer właśnie do mnie jedzie…. Ematka to zło, ma na mnie koszmarny wpływ… Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 19:51 Idę czytać co to. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 20:34 Przeczytałam właśnie. Która ematka to polecała ? Poproszę o linka🍀 Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 22:16 Wątek „airfryer z Lidla” Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 19:29 Polecenia kulinarne, zwłaszcza od Danieli i Mysiulka, kosmetyczne i modowe. Odpowiedz Link Zgłoś
shmu Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 22:13 Mysiulek, nigdy z takim brakiem przekonania nie piekłam ciasta/bułeczek, jak dzisiaj. A wyszły genialne z polecenia Twojego i default! Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 23:43 to sie ciesze 😘 zerknij do knedlowego watku, odpisalam w sprawie wytrawnego ciasta Odpowiedz Link Zgłoś
shmu Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 04.11.22, 21:08 Dzięki wielkie mysiulek! Będę robić twaróg na sernik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
latot Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 01.11.22, 06:32 Który to przepis? Odpowiedz Link Zgłoś
shmu Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 04.11.22, 21:08 Przepis o ,,knedlach" ze śliwkami. Od razu mówię, że ciasto jest cudowne jak jest świeże, potem już normalnieje Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 19:50 Tak. Wiele lat był to mój jedyny kontakt ze "światem". Ten, który mam na co dzień, jest odległy od tego ematkowego o lata świetlne. Niekoniecznie wszystko chciałam wiedzieć, czego się tu dowiedziałam, ale na pewno mi horyzonty ematka poszerzyła. Poza tym duperele, z których polecenia skorzystałam - przepisy, książki, gadżety, roślinki. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 21:21 u mnie podobnie swiat ematkowy to dla mnie kosmos, moje widzenie swiata, jak sie tu przekonuje, jest kompletnie inne, ale z wielu rad i polecajek skorzystalam, typu filmy, ksiazki itp i w jakis sposob lubie ematkowe polskie okienko 😁 dzien zaczynam od ematkowej prasowki 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 19:51 Dziś na przykład upiekłam "knedle" by default Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 20:31 Ja piersi kaczki wg Chicarica i pierniczki Siljie Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 22:17 A ja chciałam lemon chicken z galerii potraw - aktu galeria zlikwidowana Pierniczki tez z GP były… Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 22:29 Ja na wszelki wypadek podeszłam do tego analogowo I po prostu sobie przepisy zanotowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 01.11.22, 10:19 Gdyby człowiek wiedział… Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 19:56 Czasem się przydaje zamiast prasówki. Znajomi mnie pytają "słyszałaś o tym, czy o tamtym" i ze zdziwieniem stwierdzam, że owszem, już słyszałam...jakaś ematka wklejała linka. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 23:10 O, ja podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 19:59 Cieciorkę znałam przed! ("Bueee, jak mawiała Wielka Anais ), ale na ematka wpłynęła na mnie w kwestii:znajomości (kilka przeniosłam do reala i wydaje mi się, że znam rzeczone od zawsze ), tarki-cudo, retinolu, przepisów kulinarnych, paru znaczącyc inspiracji zawodowych, ogólnie widzę, że kopiuję Danielę (muuu!), bo też książki! Aha i mam zapisane spektakle, które muszę obejrzeć Czuję się też całkiem nieźle przygotowana do egzaminów ósmoklasisty Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 20:03 Tak, leczę tarczycę Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 20:03 Cieciorka to antywzorzec, ale mam miliony inspiracji, dużych i małych. Dzisiaj się dowiedziałam o.linii wodnej i wypróbuje. Co prawda nie maluje się wcale, nie licząc kremu bb, ale właśnie wypróbuje Kilka przepisów, kilka porad rodzicielskich, magiczny lek.na zatoki, miejsca na wakacje- no tu się urodziło. Tu powstały też cudowne znajomości, które przeniknęły do reala i ja je wielbię, w każdym momencie Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 20:25 1. Dzieko radom ogrodniczek, w tym zawodowych juz niemal calkowicie zagospodarowalam grządkę od polnocnej strony. 2. Z powaznych spraw - kilka lat temu, pod wplywem sytuacji jednej z forumek, uprządkowalam sprawy majątkowo-wlasnościowe. 3. Stwierdzialam, ze pielęgnacja wlosow mnie przerasta i nie porywam się na nią. Wystarcza szampon i odzywka. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 20:37 W wątkach wlosingowych i twarzingowych czuję się jak niemota i dziewica z chaty za wsią. Nie kupuję, bo mnie wszystkie kremy uczulają. Nic mi już na urodę nie pomoże, ale wiedzę podziwiam Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 20:28 Kupiłam Janusza do suszenia koszul, książki Pierogi z kimchi i Italia na talerzu oraz Przeżyj rok w średniowieczu i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 21:13 A no tak, jak mogłam zapomnieć o Italii na talerzu! I jeszcze baobab od Kury Teraz zaś chcę wiedzieć co to za Przeżyj rok w średniowieczu, będę szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 31.10.22, 22:50 Przyjemnie napisane czytadełko Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 01.11.22, 05:47 Co to jest Janusz do koszul Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 01.11.22, 10:54 O szok Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 01.11.22, 11:10 Arwena polecała. Mąż wrócił wieczorem, tego dnia do domu i ja mu to pokazuję i tłumaczę jak działa. A on przerywa i woła -i ty się jeszcze zastanawiasz?! Pewnie, że kupuj! No i mamy, mąż przezadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Czy ematka wpłynęła na was jakoś realnie? 01.11.22, 11:25 heca7 napisała: > Arwena polecała. Mąż wrócił wieczorem, tego dnia do domu i ja mu to pokazuję i > tłumaczę jak działa. A on przerywa i woła -i ty się jeszcze zastanawiasz?! Pewn > ie, że kupuj! No i mamy, mąż przezadowolony. Pingwinka? Odpowiedz Link Zgłoś