andallthat_jazz 31.10.22, 20:55 Ja w sytuacji mocnego stresu dostaje glupawki. Pozrafie plakac ze smiechu, jak cos mnie przerasta. Im bardziej stresujaco, tym bardziej sie smieje... 🙄 Oczywiscie smieje sie tez w sytuacjach radosnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piataziuta Re: Reagujecie nieadwekatnie? 31.10.22, 20:58 zespół Tourette'a? nie umiałam powstrzymać śmiechu z dziwnych powodów, w wieku 13 lat dawno przeszło Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Reagujecie nieadwekatnie? 31.10.22, 21:05 U mnie nie. I to trudne do ogarniecia. Bo ludzie reaguja dziwnie. Z reszta nie dziwie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Reagujecie nieadwekatnie? 31.10.22, 21:11 Co zrobisz, każdy ma jakieś wady, za to regenerujesz się jak aksolotl. Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: Reagujecie nieadwekatnie? 31.10.22, 21:13 Bo to niezrozumiałe i zapewne irytujące. Wyobrażam sobie trudną sytuację wymagającą mobilizacji i współdziałania kilku osób np. udzielenie pomocy ofiarom wypadku, a jedna z osób, które mogłyby się przydać do pomocy stoi i wybucha niekontrolowanym śmiechem. Słabe. Może da się to leczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Reagujecie nieadwekatnie? 31.10.22, 21:25 To tak nie do konca. Jak trzeba cos zalatwic, to jestem zadaniowa. Jak kryzys odpuszcza reaguje/ odreagowuje smiechem. Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Reagujecie nieadwekatnie? 31.10.22, 21:32 W tym np. ze jak dzisiaj dowiedzialam sie, ze ojciec w hospicjum covida dostal to poplakalam sie ze smiechu. 🙄🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
silenta Re: Reagujecie nieadwekatnie? 31.10.22, 21:45 O, to zadzwoń jeszcze raz, w twoim tempie narracji już pewnie wyzdrowiał. Odpowiedz Link Zgłoś
ykke Re: Reagujecie nieadwekatnie? 31.10.22, 22:24 piataziuta napisała: > zespół Tourette'a? > > nie umiałam powstrzymać śmiechu z dziwnych powodów, w wieku 13 lat > dawno przeszło O jeny, mój koszmar. W wieku poniżej 10 lat mnie to.meczylo. Np. koleżanka mi.mowi, że zmarł jej dziadek, a ja zaczynam sie szeroko uśmiechać . Musiałam się tłumaczyć . Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Reagujecie nieadwekatnie? 31.10.22, 21:22 Wybluzgałam kiedyś załogę karetki, która próbowała mnie opatrzyć po wypadku samochodowym. Pewnie szok, ale pamiętam do dziś, jaka ja byłam nieziemsko wqrwiona na ten cały wypadek 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Reagujecie nieadwekatnie? 31.10.22, 21:26 Nie zdarzyło mi się śmiać ze stresu, jak się wqwie to czasem wybucham nieadekwatnie do okoliczności, pokrzyczę, pobluzgam i mi przechodzi… Odpowiedz Link Zgłoś