borsuczyca.klusek
06.11.22, 18:10
Ponieważ koleżanka jackowo ociąga się z obiecanym fotowątkiem to postanowiłam ją chwilowo wyręczyć tylko dla kontrastu wklejam propozycje ciuchów i dodatków, które są zupełnie nieeleganckie, ale za to zabawne, kolorowe i z przymrużeniem oka.
Więc lecimy z tematem:
Różowe, brokatowe butki - najpierw jak je zobaczyłam to pomyślałam, że wyglądają ja buty dla dziecka albo jak wrotki i że to nawet jak dla mnie too much. Ale do czarnych, luźniejszych spodni dresowych na spacer z psem byłyby kozackie.
Niestety nie mam na razie psa, ale jak mi się rzucą w oczy w jakiejś większej przecenie to może zapoluję.
Czółenka Maciejki, które właśnie do mnie jadą. Print panterki ale faktura bardziej wężowa. Kolor złoto-brązowy. Na szczęście nie jestem posiadaczką halluksa pracowniczego 🙄
Pozostając w temacie parterki - futerko typu misiek z printem leoparda. Jutro mam zamiar zainaugurować bardzo podobne.
I na końcu torebka Rainbow Kensington. Są w różnych kształtach i rozmiarach. Mam akurat czarną, bo na tęczową nie miałam do tej pomysłu, ale w przyszłości nie wykluczam i takiej
A Wy co macie szalonego w szafie, albo na swojej wishliście?
Czy muszę dodawać, że to wątek na luzie? 🤔
Oczywiście jak która zechce jadu upuścić to też nie widzę problemu 😉