merynoskablekitna 08.11.22, 23:13 borekkancelaria.com/o-kancelarii/ Jakim cudem ona jest radcą prawnym? Żadnej informacji ani o studiach prawniczych, uniwersyteckich, ani o aplikacji radcowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bywalec.hoteli Re: Prawniczka od Smaszcz- może Daniela się wypow 08.11.22, 23:22 Krajowa wyszukiwarka radców prawnych ją znajduje BOREKJOANNA DARIAPZ-5030OIRP POZNAŃPOZNAŃWykonuje zawód rejestrradcow.pl/Home/Index Swoją drogą podoba mi się taki dekolt, ale na zdjęciu firmującą kancelarię radcy prawnego, to chyba nie wypada? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Prawniczka od Smaszcz- może Daniela się wypow 08.11.22, 23:31 Skończyła prawo na UAM w Poznaniu w 2017 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Prawniczka od Smaszcz- może Daniela się wypow 08.11.22, 23:31 Normalnie, nie musi przecież wpisywać takich danych w życiorysie. To nie CV. Chwali się dodatkowymi studiami/podyplomówkami nie pisze nic o magisterskich. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Prawniczka od Smaszcz- może Daniela się wypow 08.11.22, 23:31 A musi być taka informacja? Skoro jest radcą to musi spełniać określone warunki, napisała o szkoleniach dodatkowych po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Prawniczka od Smaszcz- może Daniela się wypow 08.11.22, 23:36 No właśnie to miałam na myśli. Nie musi, nie ma wymogów, że strona adwokata/radcy musi zawierać takie informacje. Ja bym podała, bo wydaje mi się to ważniejsze niż dodatkowe studia, ale to ja. Odpowiedz Link Zgłoś
merynoskablekitna Re: Prawniczka od Smaszcz- może Daniela się wypow 08.11.22, 23:41 daniela34 napisała: > No właśnie to miałam na myśli. Nie musi, nie ma wymogów, że strona adwokata/ra > dcy musi zawierać takie informacje. Ja bym podała, bo wydaje mi się to ważniejs > ze niż dodatkowe studia, ale to ja. No właśnie. Na ogół prawnicy podają, w zasadzie pierwszy raz spotkałam prawniczkę, która nie informuje o studiach prawniczych, ani o aplikacji tylko o jakimś dodatkowym dokształceniu się. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Prawniczka od Smaszcz- może Daniela się wypow 09.11.22, 00:16 A ja nie .Bystra ,kompetentna i szuka ludzi do pracy . Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Prawniczka od Smaszcz- może Daniela się wypow 08.11.22, 23:42 Danielo, a kto to jest zastępca notariusza? To jest aplikant? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Prawniczka od Smaszcz- może Daniela się wypow 08.11.22, 23:45 Nie, zastępca notarialny jest już po zdanym egzaminie notarialnym, ale nie ma własnej kancelarii tylko działa jako zastępca w cudzej . Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Prawniczka od Smaszcz- może Daniela się wypow 08.11.22, 23:47 Dzięki, bo właśnie u takiej byłam i chciałam wiedzieć a nie spytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Prawniczka od Smaszcz- może Daniela się wypow 08.11.22, 23:49 Dobrze wnioskuję, że egzamin musi zdać, ale studiów prawniczych nie musi mieć? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Prawniczka od Smaszcz- może Daniela się wypow 08.11.22, 23:53 Kto? Zastępca notarialny? Musi. Nie da się wykonywać zawodu prawniczego bez skończenia prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Prawniczka od Smaszcz- może Daniela się wypow 09.11.22, 00:10 Dobra, już jestem w domu. Koleżanka jest zastępcą notarialnym, a kończyła Politechnikę. Umknęło mi jednak, że potem jeszcze prawo na SWPS dorobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Prawniczka od Smaszcz- może Daniela się wypow 08.11.22, 23:55 Źle, ale ciekawi mnie: wnioskujesz na podstawie czego? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Prawniczka od Smaszcz- może Daniela się wypow 09.11.22, 00:11 Przegapiłam jeden punkt w cv koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Prawniczka od Smaszcz- może Daniela się wypow 08.11.22, 23:53 No też nie rozumiem zdziwienia. Wpisała co chciała. Tak jak nie każdy dajmy na to stomatolog wpisuje na stronie gdzie i kiedy skończył studia, co nie przeszkadza np. umieścić informacji że np. doszkalał się w endodoncji mikroskopowej. Nie ma obowiązku zamieszczać na stronie wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Prawniczka od Smaszcz- może Daniela się wypow 08.11.22, 23:40 Ta to jest odwazna! No i na pewno lepsza Petarda, niz bronienie jakichs Krystkow... Odpowiedz Link Zgłoś