jackowo.deluxe 09.11.22, 17:57 Ja jestem w trakcie spaceru 3 mile🙂 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolewska.asma Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 17:59 Jejku Wymarły tam wszystkie rośliny ? Ja siedzę wśród zieleni choć akurat ciemno Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:09 Ja wróciłem z ranczo ,trawa skoszona ,orzechy wloskie zebrane ,reszta dla wewiórek .Wpadnę jeszcze kiedyś i posprzątam .Listopad piękny .Żyć nie umierać😊 Odpowiedz Link Zgłoś
kosztownaporada Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:19 A kogo to obchodzi .Nie powinieneś zabierać głosu ,który ciebie nie dotyczy i nie masz zielonego pojęcia o tym .Może idź wyżej i napisz coś o ciotce, którą oddałeś do przytułku .Ludzie wtykają nos w nie swoje sprawy byle zaistnieć . Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:24 W przytułku przynajmniej dostaje wartościowe jedzenie a jak tam twoje dzieci czy zjadły dzisiaj coś pożywnego? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:28 Chyba jakaś bezrobotna grażyna .Ma czas .Ale tu zaburzonych coraz więcej 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
kosztownaporada Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:30 taniarada napisał: > Chyba jakaś bezrobotna grażyna .Ma czas .Ale tu zaburzonych coraz więcej 🤣 Wyzwiskami .Brawo ty .Klasa sama w sobie .W sumie parę jeden oblech zdominował to forum Swoje rodzinne frustracje przenosząc je tu .Takie jak ty to omija się łukiem bo i porozmawiać nie ma oczym .Zbędna gadka . Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:54 Nie Grażyna ale Anna B. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:26 Zawód ogrodnika tam jest zawodem deficytowym? Aż mnie korci żeby przyciąć te chaszcze Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:32 Nie lepiej wypalić Roundup .Bez bólu i wysiłku.Tylko maska i okulary. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 21:20 Roundup nie jest zabroniony w Niemczech?? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 23:11 Do końca 2023 ma być i koniec . Odpowiedz Link Zgłoś
juzustempy Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:03 krolewska.asma napisała: > Zawód ogrodnika tam jest zawodem deficytowym? > Aż mnie korci żeby przyciąć te chaszcze > Jasssne, wszystko musi być pod linijeczkę, jeszcze białym żwirkiem wysypmy, posadźmy tuje szczepione i traweczkę zieloniutką bez jednego chwastka. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:28 no nie ale faktycznie troche haszczory Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 10.11.22, 06:56 Jak się dba tak się ma .Jak ktoś nie umie to się nie bierze za ogród . Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:05 Jestem we własnym łóżko. Kłócę się z ludźmi w Internecie, którzy nie mają racji 🙄 A może i mają, ale i tak się kłócę 😒 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:10 Ja też w łóżku. Złamałam się i zaczęłam oglądać najnowszy sezon The Crown. Mialam czekać do piątku, ale jest tak ciemno, że kocyk mnie wessał. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:29 Piekłaś coś ostatnio? Coś słodkiego bym zjadła 😒 Najlepiej słodkiego pączka z dziurką 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:32 Chałka, ciastka, ciasto. Ale to w weekend. Pojutrze upiekę rogaliki, nie z białym makiem, bo za późno się zorientowałam, że nie mam i muszę zamówić, będą z różą albo z czarnym makiem. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:38 Mnie się nawet nie udało w Lidlu załapać na rogale świętomarcińskie 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:50 daj se siana jeden ma z 1000 kalorii wiesz ile to trzeba spalać, żeby wyjść na zero? 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:52 Borsukowi chciałam kupić jako dobra żona, ja to maku nie lubię 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:00 a to ja tak Mieciowi kupowałam - a potem sprawdził ile to ma kalorii i się wkurwił, że go tuczę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 23:41 A mój powiedział, żeby mu kupić dwa... ale zjadł tylko jednego, a drugiego zostawił na jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:01 > jeden ma z 1000 kalorii > wiesz ile to trzeba spalać, żeby wyjść na zero? 🙄 Trzeba po prostu wystarczająco długo leżeć 🤷 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:23 Nie dałabym rady. Mam adhd, które polega na tym, że co pół godziny muszę się przejść z łóżka do lodówki. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:48 I ja w łóżku. Kupiłam se kolejną zabaweczkę na którą mnie nie stać i jutro muszę rano po nią pojechać do innego miasta, wrócić i się spakować, żeby pojechać na drugi koniec polski i się pobawić z godzinę. The Crown usypia, czy budzi? Nie mogę się dziś już emocjonować za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:52 Pochwal się co sobie kupiłaś 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:58 kolejny latawiec - tym razem malutki, specjalnie dla mnie, na duży wiatr mam już cały zestaw ☺️ Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 20:10 do kitesurfingu, czy stacjonarnego z plazy? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 10.11.22, 16:07 Jaki to stacjonarny z plaży? Do kajta. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:23 A ja Wam zazdroszczę. Siedzę i czekam, aż mi ciuchy na siłkę skończą wirować w suszarce, taka byłam sprytna, że wszystkie komplety wyprałam na raz. Boże, jak mi się nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:12 Odpocznij od neta kobieto bo zwariujesz 😥 Odpowiedz Link Zgłoś
kosztownaporada Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:19 Mały człowieczek za ekranem kompa ,z niskim ego, co nie ma swojego życia tylko cudzym tyłek obrabiać .Do tego z mnóstwem kompleksów .Żałosne . Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:30 Dzisiaj masz dzień konia na forach Borsuczyca 😛😉 Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:29 😆 A co robi stary borsuk. Wiesz, że mam słabość do tej ksywki, a może powinnam powiedzieć- do tego tytułu. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:33 Stary Borsuk kupił nam krótkofalówki i opracowujemy mapę sygnału 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:49 Ja chciałam dać emote wytrzeszczu oczu, ale zdecydowałam zignorować Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:54 Dodam, że jak na razie xujowo idzie 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:55 Bo świecisz jemu czy sobie? ) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 20:12 Ja go słyszę dobrze a ten powtarza w kółko jak robot "słyszę tylko szum, słyszę tylko szum" 😡😡🤬 Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 23:57 Hihi, przepraszam ) Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:49 Mój poszedł kopać w piwnicy. Może odnajdzie mój pierścionek zaręczynowy. Złoto w cenie 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:55 Zgubiłaś pierścionek w piwnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:59 Tak myślę, że może tam być. Ja go po ślubie nie nosiłam już i mógł zostać w piwnicy z rzeczami nigdy nie przyniesionymi do domu po przeprowadzce. A jak nie, to przepadł w pizdu w ktorejs z poprzednich przeprowadzek. Na palec i tak mi nie wejdzie, bo palucha mam że 2 x grubszego 🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 21:06 No więc pierścionek znalazl, ale się okazało, że piwnica zalana. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 21:08 Pokaż pierścionek! Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 21:52 Mowisz i masz. Zbojnikow mam 3, gruby i stary zbójnik, średni i chudy zbójnik i mały zbójnik. Nie mogę się zdecydować, który najgorszy 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 21:55 No to przynajmniej ma kto tańcować w tej piwnicy, do której nie chodzisz Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 21:38 Przecież w wątku czego nigdy nie robicie, napisałam, że nie chodzę do piwnicy! Doprawdy nie rozumiem, czy nikt nie zanotował?! Przecież zostało tam napisane, że jestem uposledzona i w ogóle, powinno być zapamiętane. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 21:56 Białe i żółte złoto i pewnie szkielko, asymetryczny. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:13 U mnie takie widoki 🤷 Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:16 A już mi było wstyd, że tak wcześnie, a ja w łóżku z książką i ematka. Fajnie, że jesteście Odpowiedz Link Zgłoś
powodzenia_juno Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:30 dominika9933 napisała: > A już mi było wstyd, że tak wcześnie, a ja w łóżku z książką i ematka. Fajnie > , że jesteście Nie w łóżku, ale pod kocykiem na kanapie, też z książką 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
pasquda77 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:17 W domu, oglądam i słucham Tuska, jak skończy zaczynam oglądać The Crown. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:46 On już chyba skończył z 8 lat temu ? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:17 W drodze na jogę. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:54 Ooo, na jogę sobie pójdę jak tylko zakończę szwendaczkę i wrócę do Kraju Co Dzięcieliną Pała, czyli w piątek Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 21:52 w domu tak nie jestem w domu Odpowiedz Link Zgłoś
picathartes Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:18 Jadę tramwajem (nie rowerem!) na wino do baru z psiapsióła. Zanim wyszłam, małż mi powiedział, że wygladam zabójczo. Dobrze mi ☺️ Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:56 Czy przyjaciółka zwróciła za tramwaj czy tracisz kasę na dojazd na swój koszt? 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
picathartes Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:58 Nie zwróciła i do tego jeszcze jej nie ma! I tym razem cała butla wina na mój koszt 😱 Ale niech jej będzie, ostatnio ona płaciła 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:30 Ja wypiłam pół butelki wina. Sama że sobą. Uprzedzajac zarzuty, mam 2 kryjanow, więc już mogę dawać w szyję. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:19 wilczę się w lesie, bo jest pełnia. wrzuciłabym zdjęcie, ale bateria za słaba... Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:34 Ja mam dobrą baterię. Nad moim osiedlem wygląda tak. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:43 u mnie podobnie, tylko uwikłany w sieć gałęzi... dzięki za fotkę! :~) Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 20:02 Na pewno widok z lasu ciekawszy, niż z ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:48 O u mnie tez tak Od trzech dni Az myślałam ze światło zostawiłam zapalone ))) Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:24 Właśnie skończyłam robotę, naliczam yebane wakacje kredytowe dla jednego z banków i już mnie uj szczela. Ciągle mam rozbieżności w odsetkach 🤬 Jutro powtórka z rozrywki, bo sprawdzam różne opcje tego gónwa 🤯 Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:37 W wyrku, świeżutko wymoczona w gorącej wodzie, z gliną na dziobie. Jeden z moich chłopaków jest u swojej libsty, drugi walczy z prawie teściem na dachu (tzn. o tej porze pewnie już siedzą przed telewizorem i komentują politykę/siatkówkę/snookera/boks). A ja mam chałupę dla siebie do niedzieli i jestem przeszczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:38 Siedzę na kanapie z ematka. Tymczasem za kanapą... A jeszcze chwilę wcześniej było na co popatrzeć 😉 Walka o pudełko 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:22 Kto jest taki śliczny? ,<3 Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:51 Oglądam zorzę polarną za kołem podbiegunowym słaba trochę, ale widać Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 18:56 Ale zazdroszczę Ja też chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
powodzenia_juno Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:06 Też zazdroszczę! Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 21:55 musiałam kawałek tyłek przeciągnąć Odpowiedz Link Zgłoś
picathartes Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:00 Zamieniłabym butelkę czerwonego wina 🍷 na tę zorzę 🤩 Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:04 Bez zdjęć się nie liczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 21:53 sorki, ja zupełnie niezdjęciowa jestem, zawsze sobie myślę, że przecież widziałam i wiem co widziałam, to po cholerę z aparatem latać Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:09 Zazdroszczę! U mnie tylko księżyc za mgłą. Też ładny, ale do nawet najsłabszej zorzy się jednak nie umywa. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:51 Wyglada jak za szyba plexi Trochę horrorowo Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 21:54 a księżyc też tutaj jest jakiś taki wielki, muszę obczytać czy to jakieś zjawisko optyczne, bo mi się wydaje 3x taki jak w rodzinnym mieście w PL Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 21:28 Chyba sobie jaja robisz, ze nie wstawilas zdjecia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kozaki_za_kolano Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:05 Czytam mega ważne dokumenty mega ważnych ludzi. Którzy zapłacą za to, że im to sprawdzę. Z prawej mam widok na rozświetlone miasto, z lewej regały na książki i dokumenty. Przed sobą 2 ekrany. Mogę ewentualnie pogadać z drukarką Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:10 Pies śpi . Ja przygotowuje tajny projekt obrazka,który będzie zrobiony niesprecyzowana jeszcze technika ,ale pewnie połączenie węgla i akrylu. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:14 Jestem z powrotem w domu 🥰🥰 (wczoraj wróciłam), a teraz robię to 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:18 Mam takie same plany na najbliższą godzinę 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:38 Fantazyjny albo odważny dywan. Nie mogę się zdecydować, które słowo lepiej pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 20:09 😂😂 Jak go kupiłam, to dzieci stwierdziły, że chyba zwariowałam. A mnie się podoba! 😌 Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 21:31 Po prostu masz folkdusze. Juz widzialam elementy folku u ciebie, chyba przy stole, jestem prawie pewna bo pomyslalam wtedy, ze ci znajomi pewnie prawia komplementy, ze tak pielegnujesz polskosc😀😛 Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 22:02 To specjalnie dla Ciebie mój kiblowy art 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
tokyocat Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:36 Wlasnie wrocilam ze spaceru. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:47 Chaszcze i buro Jestes tez w Chicago ? Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 20:35 Ze Niagare to ma reprezentować ? Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo.deluxe Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 10.11.22, 17:59 A tu, prosze bardzo, masz piekny sloneczny chicagowski dzien Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:47 Ale u Was jasno o tej porze Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:42 Właśnie wróciłam z polowania, nieudanego, na gęś, bo urządzam obiad świąteczny w piątek. Byłam w 8 sklepach, zmarnowałam całe popołudnie i ostatecznie wróciłam z kaczkami jedynie. Szlag... No to teraz z mężem i psem filmu szukam. Kanapa i koc, wiadomo. Nie poćwiczyłam, nie odpoczęłam i gęsi nie kupiłam . Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:49 Wydawało mi się, że porządna gęsina to tak w drugiej połowie listopada jest do kupienia, ale może to przesądy Kaczka też spoko, zrób faszerowaną, to jest całkiem proste i zawsze się udaje. Goście będą szlochać ze szczęścia, gwarantuję Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 19:57 Żeby teraz gęsi nie było??? Skandal. Jutro będzie chyba w Lidlu, z tym że nie mam pojęcia, jaką to jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 20:00 Kiedyś w śp. Piotrze i Pawle takie coś sprzedawali, kosztowało milion monet, ale było pyszne oraz w sam raz na niespodziewanych, a głodnych gości img.e-spar.pl/photos/he3/2880044.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 20:18 No ale zamknęli P i P. Droga to gęś jest i bez marynaty, w tym roku bardzo, w zeszłym i poprzednio były ceny jeszcze zjadliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 20:48 Zbójecka była cenka, owszem. Rób kaczkę i plwaj na gęś ja nawet wolę faszerowaną kaczusię od gęsi, mam sentyment do przepisu po Babci Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 20:50 😁 ja bardzo gęś lubię. No i mój synek uwielbia. A dodatkowo, akurat ci goście pod rząd już jedli dwa razy kaczkę, ale to córka mi właśnie uświadomiła. Jestem w kropce. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 20:51 A co, jeżeli oni już oblizują palce i mówią sobie: "ach, u extereso zawsze taka pyszna kaczka, już się nie mogę doczekać"? Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 21:05 No i to mi się podoba! Dzięki Anno! Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 10.11.22, 19:08 W poniedziałek w Auchan widziałam gęsi, osobna lada na nie była- i cenowo wcale tak bardzo od kaczek nie odbiegały, o dziwo... Z kolei kaczki wzięłam ostatnie trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma [...] 09.11.22, 20:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada [...] 09.11.22, 21:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kosztownaporada Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 21:12 Możesz to usunać . No właśnie .Kto teraz kogo stalkuje .Ile razy o tym rozmawialiśmy.Krótka pamięć .Już nie pamiętam ile .Ktoś się czuje pewnie na tym forum i może sobie pozwalać na więcej. To jest cnota nad cnotami trzymać język za zębami i jeszcze takie w cudzym oku źdźbło, a w swoim belki nie widzi - ja znam takich . Żryj tani! Odpowiedz Link Zgłoś
dajewszyjeodrana [...] 09.11.22, 21:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma [...] 09.11.22, 21:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 20:16 Dziś nie było. Rano jutro pojadę, bo tylko rano mam czas.ostatnio ze dwa tygodnie temu piekłam z Lidla i bardzo dobra wyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 20:32 Dziś mogło nie być bo ma być of jutra trzymam kciuki, zebys znalazła. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 20:48 Dzięki. Chyba trzeba nastawić budzik. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 20:58 Ja właśnie postanowiłam wysłać ekspedycję po porcję rosołową. Gęsi nie będę piec, w planie na weekend mam pierogi ze szpinakiem i boczkiem, który to boczek zdecydowanie zwiększa przyswajalność żelaza ze szpinaku u 83-latków. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 21:03 Boczus ma same zalety, wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 21:06 😁 my zrobiliśmy paletę kołdunów litewskich w sobotę, boczuś, wiadomo, był niezbędny. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 21:11 Nie gadam z Wami, głodna jestem! A zaraz jeszcze zumba, może zwagaruje Mam nadzieję, że mięso na kołduny było siekane ręcznie! Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 21:06 Że wszystkich łakoci najbardziej lubię boczek. Oraz kawałek kiełbasy. Dobrze obsuszonej 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 21:26 👍 Ps Anna, zumba na 22??? Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 21:28 21.30, czterdzieści minut idę! Nie zwagaruje Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Gdzie jestescie i co robicie?🙂 09.11.22, 22:16 No właśnie, jestem! A chciałabym być trochę mniejsza, dlatego ćwiczę. Ale nie polecam takiego hasania zaraz po antybiotyku, siedzę w szatni i nie.mam siły wejść pod prysznic Odpowiedz Link Zgłoś