sueellen
16.11.22, 21:37
Moja szwagierka produkuje świece. Trochę jej pomagam w tym biznesie i czesto przeglądam profile innych świeczkomaniaków w poszukiwaniu inspiracji. Natknęłam się przypadkiem na ten profil. Może i niechcący zrobię pani reklamę, - a niech jej się wiedzie jak najlepiej.
Nie jest to jednak reklama tylko badanie spoleczne. Chodzi mi o sposób prowadzenia tego konta. Co któryś tam wpis jest opieprzajacy klientki 🙄!
Dla mnie to dość nietypowa forma marketingu i osobiście nie polecalabym stosować. Szwagierka też miewa "trudnych" klientów ale nie zdecydowałaby się na jakąkolwiek wzmiankę o reklamacji, a strofowanie klientów byłoby niedopuszczalne. Ale może się mylę??? .. Bo tam mamy opowieści o niedoszłych klientach, o klientach nie czytających instrukcji i takie tam. Prawdę mówiąc o przycinaniu knota i innych takich dowiedziałam się dopiero gdy sama "weszłam w świecowy biznes", więc jak potwierdzam, ze ludziom nawet nie przychodzi do głowy czytać instrukcje obsługi świecy.
instagram.com/natural_lantern?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Interesuje mnie wasze ogóle wrażenie po obejrzeniu filmików. Czy ta pani zachęciłaby was do kupna swoich wyrobów? Nie ważne że świece, mogłoby to być co innego więc osoby które świece nie interesują proszone są o wyobrażenie sobie, że to nie świece tylko inny produkt który je potencjalnie interesuje. Dzięki