la_bonne_cusine 18.11.22, 15:13 To łatwiejsze niż znalezienie nowej pracy, prawda, a może nie? Autorka informuje, że ma trudną sytuację finansową i dziecko na utrzymaniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikams75 Re: Zrobię sobie dziecko. 18.11.22, 15:25 Nawet mnie to nie dziwi. Mlodych kobiet czesto nie chca zatrudniac, bo pracodawca sie boi, ze zajda w ciaze, a to mu nie na reke. Moze dziewczyna i tak planowala ciaze, wiec co sie dziwic, ze woli sobie w ten sposob zapewnic dochod na najblizsze x miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Zrobię sobie dziecko. 18.11.22, 15:37 Dziewczyna zapewnią sobie dochód, pracodawcę szlag trafia, nie będzie zatrudniać młodych kobiet i kółko się zamyka... Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Zrobię sobie dziecko. 18.11.22, 16:25 i tak to funkcjonuje od lat, kazdy chce zyskac, nikt nie chce stracic. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Zrobię sobie dziecko. 18.11.22, 19:00 Tylko co z dzieciakiem, poczętym w celu uzyskania paru groszy? Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Zrobię sobie dziecko. 18.11.22, 20:24 Domniemanie jest jednak także, że dziecko było i tak planowane. Dla paru groszy nie opłaca poczynać dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Zrobię sobie dziecko. 18.11.22, 20:30 To domniemanie, no właśnie. Tak czy siak, ta historia jest przygnębiająca Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Zrobię sobie dziecko. 18.11.22, 22:09 Nieszczegolnie przygnebiajaca ale bardzo realna. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Zrobię sobie dziecko. 18.11.22, 22:08 To samo co z innymi planowanymi dziecmi. Odpowiedz Link Zgłoś
martini-n Re: Zrobię sobie dziecko. 19.11.22, 05:45 Specyficzne rozumienie zysku, no ale cóż 😏 Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Zrobię sobie dziecko. 18.11.22, 15:36 Też sobie zrób, zazdrośnico. Zazdrość i zawiść, to paskudna cech, nawet u trolla 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
la_bonne_cusine Re: Zrobię sobie dziecko. 18.11.22, 16:23 Ale to nie jest mój post. Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Zrobię sobie dziecko. 18.11.22, 16:06 Alez madz problemy. Glownie z zawiścią. Znajdz sobie jakies hobby. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Zrobię sobie dziecko. 18.11.22, 16:16 Tradycyjny ból dupy mildenhurst o pracownice w ciąży? To już zakrawa na obsesję Odpowiedz Link Zgłoś
la_bonne_cusine Re: Zrobię sobie dziecko. 18.11.22, 17:45 Ból dupy pracodawcy i płatnika Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Zrobię sobie dziecko. 18.11.22, 17:48 Zatrudniasz ją, że cię to boli? Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Zrobię sobie dziecko. 18.11.22, 18:56 la_bonne_cusine napisał(a): > Ból dupy pracodawcy i płatnika To niech pracodawca sam pracuje zamiast zatrudnic innych aby mu wypracowywali dochod. Odpowiedz Link Zgłoś
la_bonne_cusine Re: Zrobię sobie dziecko. 18.11.22, 19:15 Bardzo racjonalne podejście..robię screen. Niech pracodawcy wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Zrobię sobie dziecko. 18.11.22, 20:16 la_bonne_cusine napisał(a): > Bardzo racjonalne podejście..robię screen. Niech pracodawcy wiedzą. Przeciez wiedza,ze bez pracy pracownikow nie bedzie dochodu. Kto tu na kogo pracuje ? Pracodawca bez rzeszy pracownikow nie jest w stanie zrobic nic wiecej niz wypracuje swoimi 2 rekoma i nogami Podeslac ci maila,telefon do mojej firmy? Uwazasz,ze pracownik to niewolnik i ma trzasc sie ze strachu przed jasnie panem . Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Zrobię sobie dziecko. 18.11.22, 17:50 Mogła i tak planować, w takim wypadku postępuje racjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kachaa17 Re: Zrobię sobie dziecko. 18.11.22, 18:45 Ty masz jakiś dziwny problem z pracownikami. Wiesz, ja nie mam dzieci i też mi się nie podoba parę spraw ale naprawdę u Ciebie to wygląda na jakieś natręctwo. Co rusz masz jakiś problem. A to ktoś na zwolnienie poszedł, a to w ciążę zaszła i przez kilka lat doi pracodawcę a to jeszcze coś innego. Czemu się tym zajmujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Zrobię sobie dziecko. 18.11.22, 19:06 Ostatnio miała problem, że ktoś nie poszedł na opiekę na dziecko - cokolwiek pracownik zrobi to jest źle. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Zrobię sobie dziecko. 19.11.22, 12:38 No a o dziewczynie, chyba nawet kierowniczce, vo ciagle chodzi na opiekę? A o młodych dziewczynach, co zle pracują, bo dobrze robi tylko ona? A pierdylion wątków tego typu? To takie monotematyczne trololo Odpowiedz Link Zgłoś
auksencja15 Re: Zrobię sobie dziecko. 18.11.22, 20:24 Korzysta z przysługujących jej praw i żyje swoim życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nena20 Re: Zrobię sobie dziecko. 19.11.22, 06:20 Zapewne planowała ciążę i niech realizuje swoje plany. Pójdzie do nowej pracy, prawdopodobnie będzie musiała odłożyć swoje plany. Jeśli w nowej pracy zaraz zajdzie w ciążę będzie dramatyzowanie. Odpowiedz Link Zgłoś