andallthat_jazz 20.11.22, 19:55 Juz wiecej nie spojze na jego role w ten sam sposob. Swiete slowa Kazika: "wszyscy artysci to prostytutki". 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka11 Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 20.11.22, 20:03 A kto tam się nie sprostytuował, że w ogóle zorganizowano tam tę imprezę? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 20.11.22, 20:07 Och, tak! Bardzo duże rozczarowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 20.11.22, 20:19 Morgan Freeman jako czarny człowiek i potomek niewolników, oddał w ten sposób cześć niewolnikom z Azji, którzy zbudowali stadiony. Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 20.11.22, 20:21 Howk! Woman. 🤢sie chce na ten swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 21.11.22, 00:25 I Polakom też. Odpowiedz Link Zgłoś
melikles Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 20.11.22, 20:23 Akurat Freeman wygłosił niezłe przemówienie o prawach człowieka, poszanowaniu odmienności i tolerancji. Słuchałaś jego wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
me-lissa Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 20.11.22, 20:30 Ja słuchałam. I..? Przyzwoitych ludzi nie powinno tam być. On był Odpowiedz Link Zgłoś
melikles Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 20.11.22, 20:44 On już nie musie niczego udowadniać, dziecko. me-lissa napisała: > Ja słuchałam. I..? Przyzwoitych ludzi nie powinno tam być. On był Odpowiedz Link Zgłoś
me-lissa Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 20.11.22, 20:53 Serio? Jest taki moment kiedy można już robić co się chce nie bacząc na konsekwencje?? I Freeman już tam jest? Czyli rozumiem że może publicznie stwierdzić że Putin przeprowadza operację pokojową i byłoby ok? Tak z ciekawości pytam Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 20.11.22, 21:11 Ahhh ok, to w prawdzie nie do mnie, ale serioo??? Nie musisz nic udowadniac jest tozsame z nie musiec patrzec na siebie w lustro?! Rly? Ok, postaram sie do tego poziomu dojsc, by moc w swietym spokoju z kalachem wyjsc na ulice i pokazac co mi nie pasuje. W koncu nie bede musiala "niczego udowadniac". 😂 Przyzwoitym czlowiekiem jestes, albo nie. Tu nie ma szarosci, ani daty przydatnosci do uzytku, po ktorej wszystko mozna. 🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 21.11.22, 00:38 Kto melikles żartujesz chyba . Odpowiedz Link Zgłoś
mava1 Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 21.11.22, 09:00 >On już nie musie niczego udowadniać, dziecko. to tym bardziej nie powinno go tam być. Dla mnie to tez duze rozczarowanie a pierwsze zgrzyty pojawiły sie po oskarżeniu go molestowanie "Z takimi oskarżeniami wystąpiło wobec 80-letniego Freemana osiem kobiet. Według telewizji CNN jedna z nich, pracująca przy produkcji filmów, twierdzi, że Freeman napastował ją przez kilka miesięcy podczas kręcenia komedii "Going in Style" opowiadającej o napadzie na bank. Inna z kobiet, która również pracowała z Freemanem przy kręceniu filmów, twierdziła, że wszystkie pracownice planu wiedziały, iż nie należy się skąpo lub prowokacyjnie ubierać kiedy aktor był obecny". Szkoda bo lubiłam go, jako aktora. Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 20.11.22, 20:33 😂 poszanowania czego, przepraszam? 😂😂😂 Dla mnie moglby wyspiewac tam dumke na dwa serca i nic by w mojej opinii to nie zmienilo. Nie, nie sluchalam i nie zamierzam. Wystarczyl mi tekst, ze wzial w tym udzial. Pewnie rodziny zmarlych przy budowoe stadionow tez ze wzruszenia nad jego przemowa nie chlipaly w chusteczki. Od kopaczy pilki nie oczekuje jakiegos nadprogramowego intelektu, ale jednak od ludzi kultury, no troche tak... 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 20.11.22, 20:41 To, czym jest ta impreza dobrze oddają te 2 rysunki: Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 20.11.22, 20:46 Wiesz to sie nazywa teraz "poszanowanie praw czlowieka", ale ujete w punkt. Moze pan Morgan jakos zewnie sie do tego wypowie. 🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 20.11.22, 21:31 melikles napisał(a): > Akurat Freeman wygłosił niezłe przemówienie o prawach człowieka, poszanowaniu o > dmienności i tolerancji. Słuchałaś jego wypowiedzi? > Na "grobach" wspolczesnych niewolnikow, kobiet pozbawionych praw mowil o prawach czlowieka bedac suto oplacony przez zbrodniarzy. Ale najwazniejsze,ze tak ladnie mowił. Wyobraz go sobie na urodzinach Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 20.11.22, 21:44 Wez, bo sie wzruszylam... Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 21.11.22, 00:36 melikles napisał(a): > Akurat Freeman wygłosił niezłe przemówienie o prawach człowieka, poszanowaniu o > dmienności i tolerancji. Słuchałaś jego wypowiedzi? > Chyba żartujesz człowieku .Lista zarzutów wobec organizatorów jest naprawdę długa, a znajdziemy na niej m.in. skandaliczne warunki pracy robotników pracujących przy budowie potrzebnej infrastruktury, łamanie praw człowieka, dyskryminacja osób LGBTQ+ oraz łapówki, dzięki którym Katarowi przyznano prawo do organizacji turnieju .W ogóle te mistrzostwa to skandal .Jako kibic będę oglądał ,ale to wielkie nieporozumienie . Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 20.11.22, 20:45 Nagle się wszyscy obudzili. Nasz świat, pojmowany globalnie, to jedno wielkie Auschwitz. Borowski to jasno widział, niby się go czyta, nawet w szkole, ale co z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 20.11.22, 20:47 nangaparbat3 napisała: > Nagle się wszyscy obudzili. Nasz świat, pojmowany globalnie, to jedno wielkie A > uschwitz. Borowski to jasno widział, niby się go czyta, nawet w szkole, ale co > z tego. > Z tym fragmentem skojarzenie: "To myśmy budowali piramidy, rwali marmur na świątynie i kamienie na drogi imperialne, to myśmy wiosłowali na galerach i ciągnęli sochy, a oni pisali dialogi i dramaty, usprawiedliwiali ojczyznami swoje intrygi, walczyli o granice i demokracje. Myśmy byli brudni i umierali naprawdę. Oni byli estetyczni i dyskutowali na niby.? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 20.11.22, 21:17 Myślałam raczej o "Kamiennym świecie". Genialne i ryje banię. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 20.11.22, 21:18 Mnie skojarzył się ten fragment, gdy przeczytałam na wp.pl ten tekst -niewolnictwo w czystej postaci sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/premium/1031718/wiem-ze-taty-juz-nie-ma Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 20.11.22, 20:54 Nieprawda, że nagle wszyscy. Ja tam od dawna wiem o niewolnictwie w Dubaju, Katarze, Arabii itd. Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 20.11.22, 20:59 Obudzili? Z tego co czytam, to wielu popedzilo do Kataru i bule meczy, bo nie mozna tanio chlac. Inni maja to w tylku, jeszcze inni przecieraja oczy ze zdumienia i poczucia zenady. Pan Morgan to niemal jak kropka nad "i", czekam z utesknieniem nad lzawa przemowa innych tuzow, moze Malkovich 🧐? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 21.11.22, 00:44 Ciekawe ile dostał bo inni nie dali się skusić .Pieniądze jednak nie śmierdzą .Nawet takim co mają ich w bród . Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 21.11.22, 09:37 taniarada napisał: > Ciekawe ile dostał bo inni nie dali się skusić . Jak to się nie dali skusić? Wszyscy którzy tam pojechali uczestniczyć i kibicować w tych mistrzostwach dali się skusić bez żadnych wyrzutów sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 20.11.22, 21:28 Kasa,misiu...kasa... Widac teraz jaka cene ma kazdy promujacy to cos w Katarze . Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 20.11.22, 21:40 Juz bym wolala leki na sracz... reklamowac i podpisywac swoim nazwiskiem. To przeciez jeden z lepiej oplacanych aktorow, po co mu to?! Ze zacytuje jednego z przedsiebiorcow w Polsce, ktorego skarbowka na koniec i bez powodu usadzila (nazwiska sobie teraz nie przypomne): "A ile to obiadow moge zjesc na raz i iloma samochodami na raz jezdzic." Zapamientalam sobie to zdanie, bylo w temacie o jego dobroczynnosci i datkach na rozne zbiorki. Odpowiedz Link Zgłoś
kachaa17 Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 20.11.22, 22:00 A o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 20.11.22, 22:09 O to, że Morgan Freeman wziął udział w ceremonii otwarcia MŚ w Katarze. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 21.11.22, 07:06 Też się brzydzę ,,Katarem,,ale naszych oglądać będę(i nikt mi za to nie płaci)😎 Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 21.11.22, 11:08 A ja nie ogladam i nie obejrze. Ani "naszych" ani innych. Nie wespre tego ,reklamodawcy do mnie nie dotra w czasie mistrzostw w Katarze. Tyle moge. Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 21.11.22, 08:45 Morgan zagrał boga i ciągle nie wyszedł z roli. 🤮 Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 21.11.22, 09:02 Swoją drogą, ktoś zbojkotował te mistrzostwa? Odpowiedz Link Zgłoś
mava1 Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 21.11.22, 11:10 >Swoją drogą, ktoś zbojkotował te mistrzostwa? owszem. Odmówili np. Shakira, Dua Lipa i Rod Stewart ale takze sposorzy reprezentacji poszczególnych krajów Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 21.11.22, 11:13 Artyści są w drużynach? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 21.11.22, 09:34 Ani go nie znam osobiście, ani nie pokładałam w nim mojego zaufania, więc dla mnie nie jest żadnym rozczarowaniem. Ot, każdy człowiek dokonuje takich wyborów życiowych jakie uważa za stosowne. A aktorzy są do wynajęcia. Jeśli już, to rozczarowaniem jest cały ten cyrk w Katarze. Ktoś tak zadecydował i wielu ludzi zdecydowało się tam pojechać, bądź jako uczestnicy, bądź jako gawiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 21.11.22, 11:14 Więcej tam było propozycji dla aktorów i piosenkarzy .Choćby Rod Stewart ,ale odmówili .Trzeba mieć swoją godność i klasę . Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 21.11.22, 09:36 andallthat_jazz napisała: > Juz wiecej nie spojze na jego role w ten sam sposob. Morgan się załamie... Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 21.11.22, 10:49 Każdy kto bywa w tamtych stronach turystycznie wspiera wyzysk (nie liczac psiesiadek na lotniskach) Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: Morgan Freeman- jakie rozczarowanie 🤦♀️ 21.11.22, 19:22 To wszystko już nic wspólnego ze sportem nie ma: www.pudelek.pl/david-beckham-zgarnie-277-milionow-dolarow-za-promowanie-mundialu-w-katarze-swiat-protestuje-wstydz-sie-6836318907189952a Odpowiedz Link Zgłoś