heca7 24.11.22, 12:59 ...tak strasznie kiedy budzicie się rano, że własny kot jest przerażony? 🤣😱🤣 Pytam bo mnie o 7.00 kot powitał taką ekspresją 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
extereso Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 13:01 😁 chciałabym rano wyglądać jak Twój kot! Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 13:07 Wiesz, on się umie ustawić do zdjęcia. Poza tym wygląda trochę jak biały kleszcz Bo bardzo lubi jeść. Trzeba przed nim nawet faworki chować. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 19:57 Mówisz tak z zazdrości. Dostojny, przystojny i co tylko chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 15:58 Nie wiesz - może kot wstał godzinę wcześniej, żeby zdążyć z poranną toaletą? Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 13:01 🤣🤣🤣 Twój kot wygrał 🤣 Moja na dźwięk najlżejszego ruchu w sypialni cwałuje w kierunku kuchni, miaucząc rozdzierająco "Jeeeeeeeść! Umieeeeeeram z głooooodu!" i nawet spojrzeniem nie zaszczyci 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
e-ness Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 20:10 Moja cała kocia trójka i psica na doczepkę, na odgłos otwieranych platikowych pudełek z mięsem lub tłuczka, zjawia się jak błyskawica na kuchennym blacie. Robiąc przy tym tyle zamętu i szkód przeróżnych, ze to cud ze jeszcze nic sobie nie zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 13:02 To śmiertelny głod w oczach, a nie przerażenie Twoim widokiem😁 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 16:50 Ja nadal patrząc na to zdjęcie mam wrażenie, że on sobie pomyślał- oł szit, to ciało ożyło! Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 13:02 Tak, wyglądam strasznie. Potem niewiele lepiej. Piękny kot Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 16:51 daniela34 napisała: > > Piękny kot Dzięki, ale mu tego nie powiem. I tak ma już o sobie zbyt wysokie mniemanie Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 13:04 O fck, chyba bym od razu pobiegła do lustra i sprawdziła, co jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 13:05 😂😂😂 Przynajmniej kot śliczny 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 13:09 Dziękuję, też myślę że już czas na chirurga Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 13:11 Cudowny kot. Mój śpi ze mną pod kołdrą i jest tak samo wygnieciony jak pańcia. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 16:55 Wczoraj przed snem powiedziałam do męża- my to śpimy jak w jakimś walonym Biskupinie! W pokoju my, dwa koty na łóżku i pies na posłaniu- wszyscy na kupie Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 17:27 To bardzo ekologicznie i ekonomicznie bo oszczedzacie na ogrzewaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 19:21 Nie mogę przestać się śmiać. Przepiękne porównanie xdddddd Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 20:00 heca7 napisała: > Wczoraj przed snem powiedziałam do męża- my to śpimy jak w jakimś walonym Bisku > pinie! W pokoju my, dwa koty na łóżku i pies na posłaniu- wszyscy na kupie > Czy ta szajka się przygląda, kiedy praktykujecie zboczeństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 20:21 primula.alpicola napisała: > heca7 napisała: > > > Wczoraj przed snem powiedziałam do męża- my to śpimy jak w jakimś walonym > Bisku > > pinie! W pokoju my, dwa koty na łóżku i pies na posłaniu- wszyscy na kupi > e > > > > Czy ta szajka się przygląda, kiedy praktykujecie zboczeństwa? Ależ oczywiście! Raz powiedziałam w trakcie staremu- stop, poczekaj ja jej muszę zdjęcie zrobić! 😂 Panna Cota nad nami 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 20:24 O nie😃. Co za natężenie spojrzenia😂. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ness Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 20:13 Kupa to dopiero u nas😂 Mąż uprawia spanie na krawędzi, ja mam więcej szczescia 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 13:16 Dziś rana jadąc do pracy zerknęłam w lusterko wsteczne (nie wiem czemu wciąż nie porzuciłam nadziei na lepsze) i ten gest jakoś zgrał mi się z zawodzącym z antyradia Ciechowskim - tak, tak, tam w lustrze to niestety ja Mój kot też tak patrzy, to spojrzenie przez żołądek. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 13:23 Dobra, trochę mnie podniosłyście na duchu Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 14:51 ja tak mam z odbiciem w szybie autobusu... wmawiam sobie ze w rzeczywistosci to jak tak ABSOLUTNIE nie wygladam Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 15:55 Co ty chcesz od odbić w szybie autobusów? Ja wyglądam w nich świetnie, uważam. Ale ja mam słaby wzrok Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 16:00 Powiem szczerze, że zmiana okularów na lepiej korygujące wzrok bardzo negatywnie wpłynęła na mój wygląd (i wcale nie w z powodu innych oprawek...). Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 16:42 A soczewek nie chcesz używać? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 16:56 No, czyli wiesz, o czym piszę. Ja tam nie koryguję, co widzę, to widzę i przy tym obstaję Odpowiedz Link Zgłoś
otia5 Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 13:38 Twój wygląd nie ma tu nic do rzeczy. To są ostatnie chwile przed śmiercią głodową i ciesz się, że tak subtelnie ci to komunikuje. Moja już wypróbowała, że najszybciej doprowadza mnie do przytomności jej puchaty ogon w moich ustach, nosie i oczach i skutecznie to praktykuje. Tak że zazdraszczam 😜. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 14:01 Też jestem zdania, że to spojrzenie mówi "nie widzisz, że ja tu umieram z głodu?" Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 14:26 Nie mam kota, a psu było wszystko jedno jak wyglądam, ale wiele razy przeraziłam się widząc rano swoją podobiznę w lustrze.. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 14:30 Moje się przyzwyczaiły do mojej gęby i kochają mnie taką jaką jestem!😻😻😻 Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 17:29 Moja suka jest półślepa, a pies ma 100% uwagi skierowanej na swoje życie wewnętrzne, więc cały czas sobie wmawiam, że nie nie ma dramatu. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 15:08 No i miej tu człowieku kota. Moje pieseczki na widok mnie podnoszącej się z wyrka mają reakcję z dwóch biegunów. Jedna śpi i to ja ją budzę, wstaje z ociaganiem a druga tańczy z zachwytem w oczach, uszach i ogonie. Lustra domowe starannie omijam wzrokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 16:01 Podziwiam refleks zaraz po przebudzeniu, że zdążyłaś zrobić kotu zdjęcie. Chyba, że on popadł w stupor i tak trwał przez dłuższy czas? Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 16:08 boskie! a nie nadepnęłaś na laptop? Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 16:47 stephanie.plum napisała: > boskie! > > a nie nadepnęłaś na laptop? > Żebyś wiedziała, że nadepnęłam! Na szczęście oparłam się o ścianę i nic mu się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
szare_kolory Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 16:42 Biedny, biedny kotek. To dopiero musiał być straszny widok I dzięki hecy7 wreszcie zrozumiałam dlaczego nasza kochana Diabliczka podsuwała mi z rana swój kudłaty zadek pod sam nos. Ona po prostu chciała być blisko człowieka, ale bała się tego widoku Ileż to razy budziłam się z jej kudłatym ogonem przerzuconym przez mój nochal i sięgającym aż do ucha. A nos tkwił w kocim zadku. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 17:23 Ale mina. Ale Ty masz chyba buldożka, on na pewno patrzy z zachwytem od rana na Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 17:28 A gdzie tam! Buldożyca zwykle o tej porze śpi zawinięta w bety na swoim posłaniu Odpowiedz Link Zgłoś
powodzenia_juno Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 17:21 😂 Dziś się obudziłam nieco zdziwiona, bo choć nikt na mnie nie patrzył, to spod kołdry tuż obok mojej głowy wystawała psia pupa... Też dziwnie 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 17:28 Pomyśl o konsternacji gdyby obok wystawała obca męska noga Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 17:31 Informuję, że kotecek przeżył poranny głód a nawet udał się potem na swój pierwszy w życiu spacer po śniegu 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 17:33 Moja młodsza kota dzisiaj brykała po śniegu jak kózka (jej druga zima ale pierwszy raz po śniegu biegała). Starsza patrzyła na to z politowaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 19:18 Puchata kulka. Mój, jedyny który mi pozostał, śpi mi na kolanach. Odpowiedz Link Zgłoś
lella_two Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 19:19 Jego śniegowa mina pozwala na snucie podejrzeń, że ma wspólnych przodków z Marcelem. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 19:35 Też tak sądzę, że to dalecy kuzyni Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 20:26 lella_two napisała: > Jego śniegowa mina pozwala na snucie podejrzeń, że ma wspólnych przodków z Marc > elem. > Zabilas mnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
bukietlisci Re: Czy wy też wyglądacie... 24.11.22, 19:14 Kot boski. Mnie kiedyś obudził rano kolega. W sensie że zapukał do drzwi, ja zwloklam się z łóżka, otworzyłam drzwi a on.... " Oooooooooo...oooooo o" i uwierz, nie było w tym zachwytu a raczej przerażenie pomieszane ze zdziwieniem. A jak uprzejmie zapytałam " czego?!!!" - to się wystraszył w sposób widoczny. Co ja na to poradzę, że przed wypiciem pierwszej kawy przypominam potwora. Z wyglądu i zachowania Odpowiedz Link Zgłoś