primula.alpicola 24.11.22, 15:14 Byłam przekonana, że mam zebranie w szkole na 16, ale coś mnie tknęło i zajrzałam do dziennika i ono jest na 18. Nie mam planu, co radzicie? Co mam robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jehanette Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 15:20 Zależy czego Ci ostatnio brakuje Możesz iść na spacer pocieszyć się snieżnym krajobrazem, możesz zawinąć się w kocyk z książką/serialem, możesz zrobić trening, możesz iść do kawiarni, możesz iść spać. Pomogłam? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 15:37 Trening! <oczy jak żarówki> Odpowiedz Link Zgłoś
jasnozielona_roslinka Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 15:22 Za mało czasu na kino, w galerii się zmęczysz chodząc po sklepach więc skoro już jest les pod tą szkołą to kup sobie jakąś gazetę ( oczy i głową odpocznie od elektroniki) i idź do jakiejś kawiarni Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 15:33 A nie, w domu się zorientowałam i tu jestem Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 16:13 I nie wiesz co zrobić z wolnym czasem w domu? Jezu. Do definicji piekła dopisuję jeszcze to. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 16:31 A wiesz, są takie dni Ogarnęłam absolutnie wszystko, sądząc, że na 16 mam być w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 16:38 No ale ja właśnie o tym. Wygląda jak życie w kołowrocie i wiecznym ogarnianiu wszystkiego. Jakbyś nie była przyzwyczajona że można mieć czas wolny. Może nadinterpretuję, ale tak zrozumiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 16:51 Trochę tak jest, że stale muszę być czymś zajęta. Coś mam w głowie popieprzone chyba. Pracuję nad tym. Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 27.11.22, 21:11 To tylko spać. Godzinę co najmniej, żeby potem zdążyć poprawić włosy i makijaż po spaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 15:25 Ale jesteś pod szkołą? Zobacz na booksy czy nie ma gdzieś w pobliżu masażu. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 16:01 Acha, w domu. To ja Ci radzę rób co chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 16:32 extereso napisała: > Acha, w domu. To ja Ci radzę rób co chcesz. Kiedy właśnie nie wiedziałam! Zrobiłam jogę ze szczególnym uwzględnieniem otwarcia bioder i medytację i jeszcze mam czas na herbatę Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 15:34 Nie umię Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 15:44 Się naucz kobieto. Przyda ci się na starość 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 16:32 cosmetic.wipes napisała: > Się naucz kobieto. Przyda ci się na starość 😁 > Starość mnie pewnie do tego zmusi Ale łatwo się nie dam. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 16:52 primula.alpicola napisała: > Nie umię to się naucz potraktuj jako kolejne wyzwanie ciało i psycha ci podziękują Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 15:30 Kino. Świeży śliczny notes i przemyślenie tych wszystkich spraw, na które trochę brakuje czasu. Albo trochę rysowania. Podobnież - kolorowanka, kredki i kawa. Zaplanowanie wakacji. Dłuższy program medytacji i jedzenie. Jakaś godzinna usługa w okolicy. Masaż czegokolwiek, może być stóp, nie niszczy fryzury i makijażu. Kupno włóczki i osprzętu i dwie godziny dłubania. Takiego zwierzaczka da się zrobić w tym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 15:36 Nie mam kina, mogę obejrzeć film w necie. Na masaż muszę się niestety wczesniej umawiać. Myśleć nie chcę, za dużo mam myślenia ostatnio. Może ta medytacja z niemyśleniem, faktycznie. Kolorowanki i włóczki nie wchodzą w grę, to by mnie zabiło. Mogę zrobic ciastka w ramach zajęcia rąk. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 16:19 ta godzinna usluga mi sie spodobala, nigdy czegos takiego nie robie dla ciebie moze jakies zboczenstwa po prostu? (ja bym polazila po miescie!) Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 16:33 boogiecat napisała: > ta godzinna usluga mi sie spodobala, nigdy czegos takiego nie robie > > dla ciebie moze jakies zboczenstwa po prostu? > > (ja bym polazila po miescie!) Nie będę łazić po listopadowym mieście, fuj. To już wolę przy świeczkach posiedzieć Godzinna usługa, hmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 15:37 Przecież to co robisz właśnie Czyli spędzić dwie godziny na ematce Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 16:34 Poniekąd Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 15:43 phi... ja dzisiaj poszłam na jutrzejsze spotkanie Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka100 Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 16:10 A ja przy zmianie czasu zamiast cofnąć budzik o godzinę, przesunęłam godz.do przodu. W pracy byłam 2 godz.wczesniej, wszystko pozamykane... Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 16:34 chococaffe napisała: > phi... ja dzisiaj poszłam na jutrzejsze spotkanie > I cooo, odbyło się? Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 16:35 Nie, chociaż portier zachęcał do odwiedzenia pobliskich firm, może tam coś się dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 16:36 P.S. Ja tylko założyłam głęboko kaptur na głowę, żeby mnie jutrzejszy gospodarz przez okno nie zobaczył Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 16:52 Może szkoda, może by Cię dziś przyjął Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 16:53 Ale tam miało być więcej osób Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia22 Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 16:09 Siedzę właśnie w kawiarni, zjadłam serniczek mascarpone. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 16:35 imponderabilia22 napisała: > Siedzę właśnie w kawiarni, zjadłam serniczek mascarpone. Polecam. Smacznego! Mam ciastka- mąka migdałowa, białka, erytrytol Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 16:37 Jak to smakuje? I jak się robi? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 16:55 Ubijasz pianę z erytrytolem, dodajesz mąkę migdałową, dwiema mokrymi łyżeczkami formujesz jakieś kulki (albo dłońmi, jeśli sypnęłaś więcej migdałów i masz gęstszą masę), kładziesz na papier do pieczenia i w 175 stopni, jakieś 12-15 minut. Smakują jak amaretti. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 16:58 Coś jak makaroniki? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 17:00 Tak, tylko bez tego nadzionka w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 17:02 Czyli suche bezy. To nie lubię.🤷🏻♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 17:57 Bez nadzionka tylko łyse to makaroniki St Emilion, podobno najstarsza i najprawdziwsza wersja makaroników. Bardzo mnie ucieszyła wiadomość, że moje makaroniki na leniwca mają taką ładną nazwę. Odpowiedz Link Zgłoś
jdylag75 Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 16:13 Spać bym poszła, nigdy nie przepuszczam okazji Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 16:35 Nie mogłabym spać w nocy, a to najgorsze zuo. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 16:38 Będąc w domu nie wiedzieć co z sobą zrobić? ja na przykład poszlabym spać taka malutka drzemeczka albo kawa (MOCNA) i forum Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 16:56 To tylko wyjątkowo, bo mi wpadły dwie nieplanowane godziny Normalnie to wiem co ze sobą zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 20:43 I ja Cię rozumiem. Bo umiem sobie świetnie zagospodarować czas, ale jak wiem, że gdzie jestem umówiona na jakąś godzinę, a potem się to zmienia, nieważne czy o piętnaście minut czy dwie godziny, to nie potrafię zrobić nic sensownego, patrzę tylko na zegarek i odliczam czas. Na Twoim miejscu, i swoim, wzięłabym książkę, telefon, i poszła do kawiarni, restauracji. W domu byłaby to męczarnia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 17:22 Tylko nie siedź w samochodzie w pobliżu hoteli. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 19:53 shellyanna napisała: > Tylko nie siedź w samochodzie w pobliżu hoteli. Nie ma głupich! Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 18:00 Zmawiaj korąki do Miłosierdzia. Czas Ci zleci, jak ze stuły strzelił. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 24.11.22, 19:53 Yyy, nie. Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 27.11.22, 21:10 W domu - spałabym. Na mieście - poszłabym na kebab. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: Co zrobić z ponad dwiema godzinami? 27.11.22, 21:40 polecam: Umiejętnie STYMULUJ swój AUN - na zmęczenie, napięcie, stres, ból - dr n. med. Marcin Wytrążek Odpowiedz Link Zgłoś