powodzenia_juno 24.11.22, 18:03 Dojrzałam do ciepłej czapki z pomponem. Szukam czegoś odpowiedniego do kupienia przez net. Chętnie z czerwienią. Co nosicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarmszejk123 Re: Jakie czapki w tym sezonie? 24.11.22, 18:09 Takie sobie wczoraj zamówiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
powodzenia_juno Re: Jakie czapki w tym sezonie? 24.11.22, 18:17 Fajne! Mnie też właśnie w tym stylu się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Jakie czapki w tym sezonie? 24.11.22, 21:51 Skąd te czapki? Ta bordowa bardzo mi się podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Jakie czapki w tym sezonie? 25.11.22, 03:32 Zalando, Pepe jeans Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Jakie czapki w tym sezonie? 25.11.22, 08:12 To będą moje pierwsze czapki z pomponem od czasów dzieciństwa :p Pierwsza czapkę jako dorosla kupiłam w zeszłym roku ( cienka taka i bez pompona :p ) ale gdzieś mi wcieło po przeprowadzce :p a teraz tak przywaliło innym wiatrem, że szybciutko poleciałam czapki kupować :p Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Jakie czapki w tym sezonie? 24.11.22, 18:11 Na ten sezon kupiłam czapkę robioną na drutach, bez pompona. Czerwono-ruda, melanż. I mam beret, z antenką, bordowy. Ale jeszcze za ciepło na berecik, bereciki z założenia są mega ciepłe, bo są wełniane. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Jakie czapki w tym sezonie? 24.11.22, 18:42 Z pomponami mam też Ale ta mnie bardzo zauroczyła i w niej popierniczam...😁 Odpowiedz Link Zgłoś
powodzenia_juno Re: Jakie czapki w tym sezonie? 24.11.22, 18:50 Przed chwilą oglądałam 😊 Śliczna, ale nie dla mnie. A wielka szkoda, bo cel "zbożny" na all. Póki co taka mi wpadła w oko: www.e-horyzont.pl/czapka-stormlock-pompom-beanie-flashing-red-125709.html Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Jakie czapki w tym sezonie? 24.11.22, 18:53 powodzenia_juno napisała: > Przed chwilą oglądałam 😊 Śliczna, ale nie dla mnie. Eee...tylko Ci się wydaje że nie dla Ciebie...dlaczego tak sądzisz? A wielka szkoda, bo cel "z > bożny" na all. ooo...idę zobaczyć..Albo link poproszę w międzyczasie Odpowiedz Link Zgłoś
powodzenia_juno Re: Jakie czapki w tym sezonie? 24.11.22, 18:57 allegro.pl/oferta/czapka-kocie-uszka-welna-metalic-rekodzielo-12632026543 Proszę uprzejmie 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
powodzenia_juno Re: Jakie czapki w tym sezonie? 24.11.22, 18:59 A... Pożądam pompona 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Jakie czapki w tym sezonie? 24.11.22, 18:59 Podobną (taką samą?) do tej zalinkowanej miałam z Tchibo, super była, szkoda, że ją gdzieś zgubiłam. Lubię czapki z Tchibo. Są takie "w sam raz" niezbyt drogie, a jakościowo ok, ani za ciepłe, ani za grube, ani zbyt eleganckie, no uniwersalne po prostu. tu masz wszystkie: www.tchibo.pl/search?query=czapka%20damska&site=PL Ta jest spoko, w tym kolorze dobrze bym wyglądała: www.tchibo.pl/czapka-z-dzianiny-p402011067.html , może sobie kupię. Zapomniałam napisać, ze ogólnie to ja mam całą szufladę różnych czap, czapek i czapeczek, a dziś np chodziłam w Peletonie, pomponik jest rudy, i mam fajny szal w tym kolorze, z dzianiny, czapka z szalikiem pasują kolorystycznie i zrobił mi się całkiem przyjemny "komplecik" Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Jakie czapki w tym sezonie? 24.11.22, 21:59 Kolor oczu Ci pieknie podbija, dlatego lubisz w niej chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Jakie czapki w tym sezonie? 25.11.22, 07:22 beata985 napisała: > Z pomponami mam też Ale ta mnie bardzo zauroczyła i w niej popierniczam...😁 > Kolor fajny i fason niebanalny,takie lubię👏👏👏 Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Jakie czapki w tym sezonie? 24.11.22, 19:37 Nie noszę czapek z pomponami bo wyglądam w nich jak podstarzały, zidiociały krasnoludek na sterydach. Kupiłam sobie zwykłą ciepłą czapkę w pięknym niebieskim kolorze w Reserved i jestem z niej bardzo zadowolona. Miękka i ciepła. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Jakie czapki w tym sezonie? 24.11.22, 19:46 Chodzę w czapce z pomponem albo w berecie. Beretu w tym roku jeszcze nie miałam na głowie. Czapkę z pomponem mam sprzed lat (a nawet 3), chętnie bym kupiła coś nowego, ale nic mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Jakie czapki w tym sezonie? 24.11.22, 19:58 Wczoraj zamówiłam zestaw z Moremoi. Też wolałabym coś z czerwonym, ale nie było. Mam czapkę z pomponem, ale to akryl, czas na coś porządnego. Szukałam czystego kaszmiru, ale nie dam za sam szalik 700zł (do czapki nie doszłam) bo popłakałabym się, gdybym zgubiła. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Jakie czapki w tym sezonie? 24.11.22, 21:40 Zobacz sobie czapki i szaliki z Piumo, 95% kaszmiru za mniej niż 700 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Jakie czapki w tym sezonie? 24.11.22, 21:55 Dzieki, zapisuję tę stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: Jakie czapki w tym sezonie? 25.11.22, 08:07 W popularnych sieciowkach sa szale i czapki z czystego kaszmiru za dużo mniej niż 700 zł. Przy znizkach cena jest jescze fajniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: Jakie czapki w tym sezonie? 25.11.22, 08:10 Wczoraj kupiłam w c and a szal kaszmirowy ze zniżka BF, chcialam ci wstawić link, ale niestety juz nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Jakie czapki w tym sezonie? 25.11.22, 09:58 Taki zobaczyłam Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: Jakie czapki w tym sezonie? 25.11.22, 13:10 Mój jest w taki warkoczowy wzór. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Jakie czapki w tym sezonie? 24.11.22, 21:33 z pomponem mam w sumie 3 czapki, dziwne ale dopiero teraz odkryłam na zdjęciach, że wszystkie trzy kupiłam w tonacji brązu Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Jakie czapki w tym sezonie? 24.11.22, 21:44 Noszę właśnie czapkę zakupioną w maju w Tedi, z całkowitej przeceny, kosztowała 1 zł Ale bez pompona, może stąd taka cena Z pomponem miałam dwa lata temu, spoko, ale kaptura nie mogłam wcisnąć W zeszłym roku miałam szarą taką "smerfową", zwisającą do tyłu, też fajna. Chyba w żadnej czapce nie wyglądam szałowo, więc zbytnio się fasonem nie przejmuję, ma mi pasować ogólnie i grzać umiarkowanie (za gorąca też nie dobra) i nie gryźć Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Jakie czapki w tym sezonie? 24.11.22, 22:12 Właśnie przyszla do mnie piękna podwijana czapka beanie z Wólczanki. 100 procent wełny z merynosów, piękny śliwkowy kolor. 😍 Odpowiedz Link Zgłoś
bakis1 Re: Jakie czapki w tym sezonie? 27.11.22, 12:32 Za twoim przykładem zamowilam granatową w black Friday i czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
wisniowy_sad Re: Jakie czapki w tym sezonie? 24.11.22, 23:09 Wejdź na Szaleo, pełno jest tam czapek, beretów a nawet nauszników w każdym stylu i do praktycznie każdej kurtki, teraz jest nawet promocja na Black Friday na drugą i trzecią sztukę, więc warto kupić sobie kilka i mieć na zapas Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Jakie czapki w tym sezonie? 25.11.22, 07:28 piumo.pl/shop/czapka-zimowa-z-welny-model-piumo-l/?attribute_pa_kolor=mauve&gclid=CjwKCAiAyfybBhBKEiwAgtB7fvYOyBiNXmxrsCaR8firWdPZZLDv-X2KMcdFvfxGv_bBXiHRlDWEAhoCntcQAvD_BwEtaka Odpowiedz Link Zgłoś
rosie Re: Jakie czapki w tym sezonie? 25.11.22, 07:59 Lubię czpki bez pompona, jak jest zimno zakladam dodatkowo kaptur Czapkę mam z zeszłego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: Jakie czapki w tym sezonie? 25.11.22, 08:16 Ja tez lubie bez pompona. Taka sobie kupiłam, z wełny merino. Tylko rozmiar dziecięcy, bo nie lubię jak sterczy u góry Dziecku tez kupiłam i mężowi i mówią, ze super. Ja musiałam swoja wymienić na mniejszą. Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Jakie czapki w tym sezonie? 25.11.22, 08:31 I ja wolę czapki bez pompona. Ostatni mój zakup to kremowa czapka z h&m, mieszanka wełny i moheru , jest cienka , jednak bardzo ciepła, dobrze leży i nie gryzie, cena bardzo atrakcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Jakie czapki w tym sezonie? 25.11.22, 12:04 Tę samą od 3 czy 4 lat, plus dokupiłam sobie i dziecku takie same w różnych kolorach na zapas. Pompona brak. Wełna plus kaszmir od Piumo. Odpowiedz Link Zgłoś
limonceello Re: Jakie czapki w tym sezonie? 25.11.22, 12:24 Ooo, danaide dawno Cię nie było. Co u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Jakie czapki w tym sezonie? 25.11.22, 12:31 Ojej... Ktoś mnie pamięta i cieszy się (koniunkcja!), że się pojawiłam. Byłam, byłam, tylko się kryłam. Ale z taką składnią i poglądami trudno się ukryć. No więc... u mnie bez zmian. W czasach nieustających zmian to chyba nieźle? Odpowiedz Link Zgłoś
limonceello Re: Jakie czapki w tym sezonie? 25.11.22, 13:11 Pewnie, że pamięta i niewątpliwie nie tylko ja😉. Lubiłam czytać twoje wątki, wyrazistość i nieszablonowy punkt widzenia sprawiały, że jawisz się jako osoba dość oryginalna, a ja lubię takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Jakie czapki w tym sezonie? 25.11.22, 14:22 Dziękuję Ci za dobre słowo. Nawet nie wiesz, ile ono dla mnie znaczy, zwłaszcza tu Odpowiedz Link Zgłoś
limonceello Re: Jakie czapki w tym sezonie? 25.11.22, 14:54 E tam, nie ma się co przejmować randomowymi ludźmi z internetu, zresztą zauważyłam, że jest tu grupa bardzo nieszczęśliwych kobiet, które dowalaniem innym poprawiają sobie nastrój. Nie warto im dawać pożywki. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Jakie czapki w tym sezonie? 25.11.22, 15:03 ja tez Cie pamietam, tak pozytywnie mimo czasem niezbyt pozytywnych tematow. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Jakie czapki w tym sezonie? 25.11.22, 15:04 Ja po kilku latach wreszcie nauczyłam się rozpoznawać Cię z tego tłumu - masz genialne poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Jakie czapki w tym sezonie? 25.11.22, 18:43 A, nie, przepraszam, jednak pomieszałam Twój nick z nickiem innej forumki. Ale Twój też pamiętam, a do zalet postaram się dokopać (tu emotka prośby o wybaczenie). Takie tam, pisanie na wylocie. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantkaaa Re: Jakie czapki w tym sezonie? 26.11.22, 14:42 Ojej... Ktoś mnie pamięta i cieszy się (koniunkcja!), że się pojawiłam. Ja też się cieszę, że znowu piszesz. Trzymaj się na forum! 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
limonceello Re: Jakie czapki w tym sezonie? 26.11.22, 18:25 Napisałam do Ciebie na gazetową, ale dostałam komunikat, że serwer pocztowy odbiorcy mojej wiadomości odmówił jej przyjęcia, więc chyba masz coś nie tak z pocztą. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Jakie czapki w tym sezonie? 25.11.22, 13:21 Dokładnie te same, co w poprzednim. Mam mnóstwo czapek, nie potrzebuję więcej. Piumo ma fajne czapki. piumo.pl/wp-content/uploads/2019/07/PIUMO-1069-scaled.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Jakie czapki w tym sezonie? 25.11.22, 14:24 Ta ostatnia bardzo mi się podoba, tylko idę w minimalizm i mam nadzieję, że się nie skuszę. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Jakie czapki w tym sezonie? 25.11.22, 15:20 jedyny właściwy (dla mnie) fason czapki to peruwiańska z klapkami na uszy i warkoczami... miałam taką, ale zniszczyłam w pralce. i nie mogę znaleźć, tułam się samotnie bez czapki... może ktoś wie gdzie szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Jakie czapki w tym sezonie? 25.11.22, 18:47 Albo na portalach sprzedażowych. Słowa klucze: czapka peru. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Jakie czapki w tym sezonie? 26.11.22, 16:56 wiem, przeglądam, nie trafiłam jeszcze na "moją". Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Jakie czapki w tym sezonie? 25.11.22, 19:54 A smerfetki jeszcze się nosi? Uwielbiam ten fason. Odpowiedz Link Zgłoś