merynoskablekitna 26.11.22, 20:15 Tak mi się bardzo spodobał ten kolor i metoda farbowania, że zamarzyłam o czymś takim. Tylko powiedzcie, czy wiecie może czy to sombre, ombre czy refleksy? No i jak Wam się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merynoskablekitna Re: Co to za farbowanie włosów? Zerknijcie please 26.11.22, 21:15 Podciągam, podoba Wam się? Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Co to za farbowanie włosów? Zerknijcie please 26.11.22, 21:58 Bo ja wiem... Ten różowy mi jakoś nie leży. Najważniejsza kwestia to jak to współgra z twarzą. Odpowiedz Link Zgłoś
alicjamagdalena Re: Co to za farbowanie włosów? Zerknijcie please 26.11.22, 22:05 Takie cieniowanie jest fajne ale bez różu Odpowiedz Link Zgłoś
merynoskablekitna Re: Co to za farbowanie włosów? Zerknijcie please 26.11.22, 22:06 Gdzie Wy widzicie różowy, dla mnie to jest tonowany, beżowy blond z refleksami. Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Co to za farbowanie włosów? Zerknijcie please 26.11.22, 22:10 Podoba mi się fryzura, włosy w paski-nie. Odpowiedz Link Zgłoś
merynoskablekitna Re: Co to za farbowanie włosów? Zerknijcie please 26.11.22, 22:45 Ale to nie są paski, to delikatne refleksy ( chyba) paski to zebry mają, albo baleyage z l.90. Odpowiedz Link Zgłoś