ritana 27.11.22, 15:29 Wiadomo, booking, ale gdzie poza nim? Jak macie jakieś sprawdzone miejsca i możecie się podzielić namiarami to będę wdzięczna bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trampki-w-kwiatki Re: gdzie szukacie noclegów - płn Włochy 27.11.22, 15:42 Przerabiałam mnóstwo serwisów, ale booking wydawał się najbardziej intuicyjny, więc teraz już tylko tam. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: gdzie szukacie noclegów - płn Włochy 27.11.22, 15:43 Aaa, pamiętaj, żeby szukać na Bookingu tylko jak masz włączony VPN, w przeciwnym razie zapłacisz za ten sam nocleg drożej, bo aplikacja już pamięta, że szukasz noclegu... Odpowiedz Link Zgłoś
ritana Re: gdzie szukacie noclegów - płn Włochy 27.11.22, 16:00 zauważyłam, że tak się dzieje, ale nie wiem, jak się włącza VPN, możesz napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: gdzie szukacie noclegów - płn Włochy 27.11.22, 16:58 Musisz go najpierw zainstalować. Ale to już pytanie do Google, nie do mnie. Bo trzeba sobie jakiś wybrać i technicznie go ogarnąć. Mi vpn dostarcza pracodawca, więc mam to ogarnięte cudzymi rękoma... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonyjeziorak Re: gdzie szukacie noclegów - płn Włochy 27.11.22, 20:34 Wystarczy najpierw przeprowadzić wstępną selekcję na booking, a potem sprawdzić ceny i zarezerwować bezpośrednio na stronie lokalu. Jak wiem dokładnie, gdzie chcę jechać, to często szukam po prostu na mapach Google w odpowiednim przybliżeniu - tam jest wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: gdzie szukacie noclegów - płn Włochy 27.11.22, 15:49 Ale hotele, czy co? Całe domy wynajmuję przez airbnb. Noclegi w hotelach przez Agodę, Hotels.com, Booking- tam gdzie atrakcyjniejsza oferta. Odpowiedz Link Zgłoś
ritana Re: gdzie szukacie noclegów - płn Włochy 27.11.22, 16:01 myślę, że domy, bo na hotel to nas nie będzie stać, chcielibyśmy na 2 tygodnie pojechać, jest nas 5-ka. Odpowiedz Link Zgłoś
melikles Re: gdzie szukacie noclegów - płn Włochy 27.11.22, 16:15 Bezpośrednio albo na lokalnych portalach turystycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: gdzie szukacie noclegów - płn Włochy 27.11.22, 16:16 No to airbnb to dobra opcja. Ustaw limit cenowy i pozostałe filtry ( np liczbę sypialni, liczbę łóżek, basen itp) i jedziesz Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: gdzie szukacie noclegów - płn Włochy 27.11.22, 19:41 Oprócz wymienionych, szukałam kiedys na tej stronie. Był duzo większy wybór, ale to było kilka lat temu i ja szukałam w Toskanii: www.agriturismo.it/en/ Odpowiedz Link Zgłoś