wedkarzjan 29.11.22, 08:48 Ostatnio prześladuje mnie teściowa. Czy macie na to jakiś sposób aby się jej pozbyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 08:49 Jakiś macrodosing..? Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 14:34 Po microdosingu łysiczki teściowa może stać się uosobieniem miłującej dobroci. To też jakieś rozwiązanie problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 14:36 „Arszenik i stare koronki” Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 15:48 Ale tak na szybko wypożyczy...? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Jak pozbyć się teściowej 30.11.22, 19:33 annaboleyn napisała: > Ale tak na szybko wypożyczy...? No ja nie wiem jak z dostępnością dusidla ale warto zapytać. W tym przypadku lepiej pozniej ale skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 08:50 Podobno w tym roku grzyby obrodziły. Podrzucić pierogi z muchomorem? Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 08:52 Jeszcze herbatka z naparstnicy mi przychodzi do głowy. Tylko dużo by tej herbaty trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 09:17 Zamkną nas wszystkie 😉 Proponuję tojad. Podobno niezwykle skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 09:22 Zapomniałam o mordowniku. Trucizny mamy wszędzie pod nosem dostatek, a tymczasem ludzie sięgają po takie prymitywne i brutalne metody jak duszenie, topienie czy rabanie siekiera. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 13:47 Szczególnie duszenie jest bardzo osobiste. Żeby udusić dorosłego człowieka na śmierć to trzeba ściskać jego szyję/ zatykać usta i nos przez dobrych kilka minut. Często mając z tym człowiekiem kontakt wzrokowy. Duszenie wymaga siły (dlatego kobiety wolą truciznę), determinacji i silnej agresji w stosunku do zabijanego. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 14:27 heca7 napisała: > Często mając z tym człowiekiem kontakt wzrokowy. poduszka załatwia sprawę. Wybrać dostatecznie dużą i miękką. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 17:47 Będę pamiętać na przyszłość by unikać duszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 14:03 sueellen napisała: > Podobno w tym roku grzyby obrodziły. Podrzucić pierogi z muchomorem? Zaliczy tripa. Może przejdzie przemianę duchową i jeszcze ją pokochasz Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 14:22 Woda po konwaliach, ale to raczej jak teściowa w maju wkurza. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 08:54 Czuję się w obowiązku przypomnieć, że za pozbycie się teściowej grozi kara pozbawienia wolności od 8 lat Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 09:12 A zawiasy wchodzą w grę? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 09:16 shellyanna napisała: > A zawiasy wchodzą w grę? Nie, chyba że teściową wyprawi się na tamten świat w stanie silnego wzburzenia usprawiedliwionego okolicznościami lub eutanatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ixiq111 Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 09:24 >> prześladuje mnie>> A nie da się tego podciągnąć pod przekroczenie obrony koniecznej? Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 09:41 daniela34 napisała: > > Nie, chyba że teściową wyprawi się na tamten świat w stanie silnego wzburzenia > usprawiedliwionego okolicznościami No raczej! 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 09:23 Ale to będzie 8 lat wolne od teściowej Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 09:24 daniela34 napisała: > Czuję się w obowiązku przypomnieć, że za pozbycie się teściowej grozi kara pozbawienia wolności od 8 lat Jak za kłusownictwo? Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Jak pozbyć się teściowej 01.12.22, 17:31 Wystarczy pomylić z dzikiem. Albo zaczaic sie autem, jak tesciowa bedzie na przejściu Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 10:46 Na 100% jest wiele okoliczności łagodzących. Odpowiedz Link Zgłoś
amsterdama Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 11:18 Dolna granica to tylko 8 lat? Tylko dla teściowych tak łagodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 11:25 Dolna granica to 8, górna-dożywocie. Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowatowe Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 13:48 daniela34 napisała: > Czuję się w obowiązku przypomnieć, że za pozbycie się teściowej grozi kara pozb > awienia wolności od 8 lat Jak ja potraci samochodem po pijaku to dostanie 3 i wyjdzie po roku za dobre sprawowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 14:00 Samochód straci, no chyba że Duda nie podpisze nowelizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 17:52 Ale prawo nie działa wstecz, więc skoro jeszcze nie podpisał... Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 17:54 No to by sir trzeba było uwinąć Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka.555 Re: Jak pozbyć się teściowej 30.11.22, 22:01 Samochód straci, no chyba że Duda nie podpisze nowelizacji. No to trzeba kupić jakiegoś rzęcha na taką okoliczność. Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 14:23 A jak się pomyli teściową z dzikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 08:56 Można się rozwieść i wziąć ślub z kimś innym, byle nie z siostrą byłej żony, by nie trafiła się ta sama teściowa. Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 09:15 Żebyś się nie zdziwiła! Jak matka preferuje druga córkę to po zmianie może być do rany przyłóż. Odpowiedz Link Zgłoś
ogorkowa1377 Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 11:46 Niestety, po względem prawnym małżonek po rozwodzie staje się byłym małżonkiem czyli właściwie obcym człowiekiem. A teściowa, nawet po rozwodzie nadal jest teściową. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 16:22 Ale kontaktów juz z nią utrzymywać nie trzeba, a i pretekstu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 09:22 Ostatnio znajoma poprosiła męża żeby przyniósł liście laurowe z ogródka. Przyniosł liście oleandra. Może coś w tę stronę:p Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjska.mgla Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 09:34 A mnie FB ppodsunęło właśnie coś takiego ""Jest rok 1907, na zdjęciu Bertha Boronda. Właśnie została aresztowana za odcięcie brzytwą mężowskiego penisa... skazana na 5 lat pozbawienia wolności." Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 09:35 Ma bardzo zadowoloną minę. Chyba myśli "warto było!" Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjska.mgla Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 09:40 Pewnie się dranioi należało A jak oceniasz wyrok? Ja uważam, że za wysoki. To na pewno stało się w afekcie, po przyłapaniu męża inflagranti i chciała mu prostu odebrać narzędzie zbrodni Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 09:45 Albo może po prostu nieszczęśliwy wypadek. Może goliła nogi i mąż się nawinàl pod brzytwè Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 09:56 Nie, ona kroiła mięso, a on z racji braku murzynka (takiego ciasta ) stwierdził, że wystawi swoje mięso, by się nim zajęła, no i zanim się kobieta spostrzegła, po ptaku. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 11:58 Mąż zaproponował „ cygaro z wąsem”… Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 12:17 Albo mąż miał 10 minutowe orgazmy i już ją to zmęczyło? Odpowiedz Link Zgłoś
quendi Re: Jak pozbyć się teściowej 01.12.22, 18:52 "He was crazy And he kept on screamin' "You been screwin' the milkman" And then he ran into my knife He ran into my knife ten times". Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 09:44 A jaka dumna z siebie😅 Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 10:10 Znaležć adoratora dla teściowej Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 18:37 Fryzura ją trochę postarza. Ale grunt, że zadowolona z czynu 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 22:48 Mina mówi sama za siebie 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
szare_kolory Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 10:23 Zachować się jak dżentelmen i puścić ją przodem. Wtedy Ty będziesz za nią i to Ty będziesz mógł ją prześladować. Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 10:50 Kupić bilet w jedną stronę w jakieś ladne i egzotyczne miejsce, np.na Alaskę😀 Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 11:12 Pojechać z teściową w góry i zaprowadzić na skraj przepaści. Nieszczęśliwy wypadek, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 13:39 Wykupić tesciowej wycieczkę do Korei Północnej i podarować bluzę z napisem "śmierć Kimowi" po koreansku ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 11:27 Zabierz ją na egzotyczne waķacje i zaprowadz pod drzewko..Niech jabłuszko zje... www.medonet.pl/zdrowie/wiadomosci,manchineel-to-najniebezpieczniejsze-drzewo-na-swiecie--dlaczego-,artykul,65863840.html Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 17:44 Medonet! Ulubione ematkowe źródło wiedzy! Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Jak pozbyć się teściowej 30.11.22, 11:00 Tak całkiem przypadkiem, przed przeczytaniem wątku fb mi wypluł...Nie wiedzieć czemu...I tak akurat pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 11:34 Tak, zrób coś, za co się obrazi i nigdy się więcej do ciebie nie odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 12:20 Jak mnie za mocno wqrwi teściowa, to zaczynam jej nadawać na jej synusia. Zaraz się wycofuje i kontakt na jakiś czas mam z głowy. Bezbolesne, nie ma odpowiedzialności karnej, a wręcz przyjemne- powyrzucam wszytko, czym mnie mąż na dniach doprowadził, że ciśnienie mi wzrosło, a przy okazji pozbywam się teściowej. Dwa w jednym. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
buka-123 Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 12:32 Taki suchar mi się przypomniał: Idzie kondukt pogrzebowy, do rodziny podchodzi facet i pyta -Co to się stało, że teściowa zmarła? - Wypadek, mój pies ją zagryzł. -A mógłbym pożyczyć tego psa? -Tak, ale na koniec kolejki proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_anuszewska11.2022 Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 13:00 A co takiego robi? Odpowiedz Link Zgłoś
crea.tura Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 13:15 Już teraz udawaj, że jej nie ma. Nie odbieraj telefonu, nie odpisuj na wiadomości. Jeśli przyjdzie - nie otwieraj, jeśli otworzy ktoś inny, zalegnij w łożu z opaską na oczach mówiąc, że masz migrenę. Jeśli ktoś o nią zapyta, udawaj, że nie słyszysz. Przyparta do muru, patrz bezmyślnie w okno i ciężko wzdychaj ) powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
sunflowerin Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 13:24 Jak trafi do polskiego szpitala to raczej już z niego nie wyjdzie. Tak było z moją teściową. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Jak pozbyć się teściowej 29.11.22, 23:57 wedkarzjan napisał: > Ostatnio prześladuje mnie teściowa. Czy macie na to jakiś sposób aby się jej po > zbyć? Nachodzi cię w domu? To jej nie wpuszczaj. Gdy moja tfuteściowa nachodziła w domu i robiła dzikie awantury (a ja wtedy byłam w 8 miesiącu ciąży) z wrzaskami, wulgarnymi obelgami pod moim adresem, z trzaskiem drzwiami i nawet rzucaniem naczyniami na podłogę bzy otwieraniem szaf i wyrzucaniem z nich moich rzeczy itp. W końcu straciłam cierpliwość i spokojnie oraz grzecznie powiedziałam, że jestem w zagrożonej ciąży, a ponieważ jej zachowanie powoduje u mnie zdenerwowanie na bardzo wysokim poziomie, co przekłada się również na płód w moim brzuchu, więc grzecznie ją poprosiłam, aby opuściła mój dom i nie wracała wcześniej niż po urodzeniu najstarszej. Najpierw zaniemówiła, a potem zaczęła wrzeszczeć wulgarne obelgi pod moim adresem. Wtedy zapowiedziałam, że zadzwonię na policję. Skierowała się do drzwi wyjściowych cały czas wrzeszcząc i rozrzucając przedmioty, które jej się pod rękę nawinęły. Na koniec, gdy stała przy drzwiach, odwróciła i powiedziała tak: "Bóg ci 'wynagrodzi' wszystkie krzywdy, które mi zrobiłaś, ty ścierowo ty! No to spokojnie ją spytałam, za czyje krzywdy w takim razie teraz bóg ją wynagradza? Dodam tylko, że to był czas dla bardzo trudny. Co zrobiła tfutesciowa? Tak trzasnęła drzwiami, że te tylko odbiły się framugi i pozostały otwarte. Odpowiedz Link Zgłoś
li_lah Re: Jak pozbyć się teściowej 04.12.22, 18:47 Czego właściwie chciało to szmacisko do Ciebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
car_fox Re: Jak pozbyć się teściowej 30.11.22, 00:26 Nic prostszego - rozwieść się. Odpowiedz Link Zgłoś
mimfa Re: Jak pozbyć się teściowej 30.11.22, 19:38 Najbezpieczniej lalkę voodoo zrobić. Żadnych śladów. Odpowiedz Link Zgłoś
novembre Re: Jak pozbyć się teściowej 01.12.22, 11:01 Starsza pani musi odejść. Taka komedia z Benem Stillerem była Nie namawiam, tylko informuję Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Jak pozbyć się teściowej 01.12.22, 17:33 Najskuteczniej to chyba trzeba ja zabic. Odpowiedz Link Zgłoś