18lipcowa3 02.12.22, 14:07 www.filmweb.pl/film/Niezapomniany-2017-733102 Polecam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-ola Re: Film o Paulinie Smaszcz 02.12.22, 15:10 Też mi się z nią skojarzyło Obejrzałam nawet początek. Zgadzają się kolory włosów (ex blondynka - next brunetka). Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Film o Paulinie Smaszcz 02.12.22, 15:12 Niektóre sceny wypisz wymaluj. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: Film o Paulinie Smaszcz 02.12.22, 16:12 Może ją ten film zainspirował? Wiem jedno- najbardziej w całej tej sytuacji żal jej dzieci. W tym dorosłego syna, który zmienił w ogóle nazwisko. Nie mogę patrzeć ani na nią, ani na jej byłego męża, ani na jego słodko-mdlącą nową ukochaną. Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: Film o Paulinie Smaszcz 02.12.22, 19:16 marzeka11 napisała: > Może ją ten film zainspirował? > Wiem jedno- najbardziej w całej tej sytuacji żal jej dzieci. W tym dorosłego sy > na, który zmienił w ogóle nazwisko. Mnie też ich szkoda, gdyby moi starzy tak odwalali, zapadlabym się pod ziemię, zwłaszcza jako nastolatka. Dobrze, że ten młodszy siedzi za granicą, tu nie miałby życia w szkole. Ale nazwisko to on zmienił na zonine przy ślubie. Żyją we Włoszech, to może być czysty pragmatyzm. Wiele forumek przejęło "cudze" nazwisko wychodząc za mąż. > Nie mogę patrzeć ani na nią, ani na jej byłego męża, ani na jego słodko-mdlącą > nową ukochaną. Też nikogo z nich nie lubię. Ale zakochani przynajmniej nie kłapią glupot gdzie popadnie. Wygrywają wizerunkowo, Kurzajowi niemal zaczęłam współczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: Film o Paulinie Smaszcz 03.12.22, 12:37 Przecież ich dzieci funkcjonują w jakimś środowisku- niełatwo mają teraz. I to dzieci z każdej strony. Zakochani też plotą głupoty, pustosłowie i puste zachowanie jest dla mnie równie irytujące, jak to, co robi pani Smaszcz. Odpowiedz Link Zgłoś