cojapaczem 03.12.22, 20:32 Co kupić młodej ? Jeśli dinozaur to jaki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kk345 Re: prezent dla rocznej dziewczynki 03.12.22, 20:39 Dinozaury są niezmiennie na topie, dawaj dinozaura- byle nie różowego Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: prezent dla rocznej dziewczynki 03.12.22, 21:09 Może zapytaj rodziców czy mała ma jakiś fetysz? Również mam roczniaczkę do obdarowania i okazało się, że jest mega fanką krówek moje też miały jakichś faworytów w tym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
cojapaczem Re: prezent dla rocznej dziewczynki 03.12.22, 21:30 >Może zapytaj rodziców czy mała ma jakiś fetysz? nie kupie jej smartfona ani kota sasiadów Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: prezent dla rocznej dziewczynki 03.12.22, 23:49 To może realistycznego pluszaka kota? Moje dziecię dostało takiego kotka jak miało 2 lata i zrobiło to na nim takie wrażenie, że chyba myślała, że to najprawdziwszy kot. Odpowiedz Link Zgłoś
cojapaczem Re: prezent dla rocznej dziewczynki 04.12.22, 12:14 A gdzie takie są? Odpowiedz Link Zgłoś
koperek85 Re: prezent dla rocznej dziewczynki 04.12.22, 15:22 Na allegro na przykład ten wygląda całkiem całkiem kot Ja osobiście lubię maskotki z Ikei, bo są mięciutkie. U mnie w domu hitem jest panda i husky. Ikea ma też w ofercie kilka dinozaurów. Najfajniejszy chyba brontosaurus. Odpowiedz Link Zgłoś
cojapaczem Re: prezent dla rocznej dziewczynki 04.12.22, 15:38 allegro.pl/oferta/maskotka-kot-syjamski-pluszowy-siamese-30cm-smily-11178561193?fromVariant=11178536176 ten już wyglada na straumatyzowanego Odpowiedz Link Zgłoś
n-ell Re: prezent dla rocznej dziewczynki 04.12.22, 12:28 W Ikea jest taki dinozaur, który wykluwa się z jajka. Pluszak. Mój sześciolatek mnie o niego meczy, dla dwulatki w sam raz Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: prezent dla rocznej dziewczynki 04.12.22, 16:26 Kura z jajkiem ns sznurku grozi tym, że urwany sznurek znajdzie się w nosie, uchu lub przewodzie pokarmowym obdarowanej. Odpowiedz Link Zgłoś
cojapaczem Re: prezent dla rocznej dziewczynki 05.12.22, 15:06 lepszy kogut bez sznurka? Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: prezent dla rocznej dziewczynki 05.12.22, 17:32 Pluszak miętki ale z dzidziusiem😀 Odpowiedz Link Zgłoś
nastjaa Re: prezent dla rocznej dziewczynki 05.12.22, 22:08 Wszystko jedno, po 15 minutach każda maskotka trafi w kąt lub do zbiorczego pudła z zabawkami, zajmując niepotrzebnie miejsce i rzadko będzie wyciagana, a za jakiś czas zbiorczo z innymi maskotkami wyląduje na strychu/śmietniku lub zostanie przy okazji oddana w miejsce jakiejś zbiórki, gdzie będzie kontynuować swój los niepotrzebnej zabawki. Piszę jako matka roczniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: prezent dla rocznej dziewczynki 05.12.22, 22:16 niekoniecznie, moje mialy swoje ulubione pluszaki i do dzis z nimi spia i zabieraja na wakacje. Te z ikei rzeczywiscie chyba najbardziej na topie, klasyczne mieciutkie misie tez lubia. Odpowiedz Link Zgłoś
nastjaa Re: prezent dla rocznej dziewczynki 06.12.22, 01:06 Moja starsza corka lubiła kilka maskotek i z nimi spała, ma je do dziś w pokoju (ze 3-4 sztuki). Ikeowe akurat lądowały w śmieciach. Jakieś lepsze spakowaliśmy na strych i wyjęliśmy niedawno dla malucha . Zaraz po wyjęciu była przez chwilę zainteresowana, po czym nie tknęła ich od miesięcy. Tak więc zbieram się,żeby już jednak pozbyć się ich na stałe, łapią tylko kurz. Odpowiedz Link Zgłoś
koperek85 Re: prezent dla rocznej dziewczynki 07.12.22, 09:34 Piszę jako matka 3 dzieci. Jedna córka 6l nie przepada za maskotkami. Druga 2l nie zaśnie bez swojego misia i pieska. Zabiera je nawet na spacery czy do sklepu. Syn l 8,5 ma 3 ulubione maskotki. Śpi z nimi codzień. Jak był na zielonej szkole 10 dni to każde dziecko miało ulubioną maskotkę ze sobą. Dzieci są różne i nie da się przewidzieć czy maskotki pójdą po 15 minutach w kąt czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
novembre Re: prezent dla rocznej dziewczynki 07.12.22, 19:27 Ze sznurkiem bym uważała. Odpowiedz Link Zgłoś